Şimdi Ara

EP 630 40 YTL?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben EP-630 almak istiyorum ancak kadıköyde orjinal olduğundan emin olduğum EP-630 bulamadım . Yazıcıoğlu'nun o taraftaki elektronikçilerde EP-639 var ama senneiserlar gibi sahte olması pek muhtemel. Bu kulaklığın hepsiburada.com fiyatıda 52 YTL. Bu kulaklığı 40 YTL civarında alabileceğim bir yer biliyor musunuz?

Not: arkdaşlar internetten alışveriş yapmayı sevmiyorum. Mümkünse elden alabileceğim bir yer söyleyebilir misiniz ?

• orjinalliğinden emin olmak istiyorsan gold'tan alacaksın..
  • ben hepsiburada dan geçenlerde aldım tamamen orjinal... hepsiburada sağlam sitedir tavsiye ederim
  • Kadıköy'de gold'a sordum kendilerinde bulunmuyoruş.. Birde Hepsiburada'da fiyatı 60 YTL üzerinde. Ayrıca ben internetten almak istemiyorum
  • Altunizade gold showroom'a gideceksin.. fiyatı: 52 lira.. ya da yazıcıoğlu'nun sol tarafında ki pasajın girişinde sol köşede ki dükkan da orj ep 630 var.. fiyatı;45 ytl.. Ben buradan almıştım..
  • hepsiburada'ya bak bence 40ytl'nin altına bulursun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sorry_for_kill_you

hepsiburada'ya bak bence 40ytl'nin altına bulursun.

Hepsiburada da creative kulaklık yok.. http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=30.040.1223.0020 > 38.54 YTL KDV Dahil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • en iyi fiyat hızlıal
  • quote:

Orjinalden alıntı: frux

quote:

Orjinalden alıntı: sorry_for_kill_you

hepsiburada'ya bak bence 40ytl'nin altına bulursun.

Hepsiburada da creative kulaklık yok.. http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=30.040.1223.0020 > 38.54 YTL KDV Dahil

Hızlıal'da güvenilir bir site.

• Arkadaşlar daha önce de belirttiğim gibi ben bir mağazadan almak sitiyorum bu ürürü. Eğer ben bu ürünü internetten alırsam ve sorun çıkarsa eminimki mutahhab olarak kimseyi bulamayacam karşımda . Doğubank'ta bile adamlar sahte CX 500'ü satarken birebir değiştirme garantisi veriyor .
  • doğubank ta verilen garantiden hayır mı gelir
    hizlial linki veren arkadaş Allah razı olsun çok makbule geçti,
    ramazan ramazan iyi dua aldın benden
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.