Ben EP-630 almak istiyorum ancak kadıköyde orjinal olduğundan emin olduğum EP-630 bulamadım . Yazıcıoğlu'nun o taraftaki elektronikçilerde EP-639 var ama senneiserlar gibi sahte olması pek muhtemel. Bu kulaklığın hepsiburada.com fiyatıda 52 YTL. Bu kulaklığı 40 YTL civarında alabileceğim bir yer biliyor musunuz?
Not: arkdaşlar internetten alışveriş yapmayı sevmiyorum. Mümkünse elden alabileceğim bir yer söyleyebilir misiniz ?
orjinalliğinden emin olmak istiyorsan gold'tan alacaksın..
ben hepsiburada dan geçenlerde aldım tamamen orjinal... hepsiburada sağlam sitedir tavsiye ederim
Kadıköy'de gold'a sordum kendilerinde bulunmuyoruş.. Birde Hepsiburada'da fiyatı 60 YTL üzerinde. Ayrıca ben internetten almak istemiyorum
Altunizade gold showroom'a gideceksin.. fiyatı: 52 lira.. ya da yazıcıoğlu'nun sol tarafında ki pasajın girişinde sol köşede ki dükkan da orj ep 630 var.. fiyatı;45 ytl.. Ben buradan almıştım..
hepsiburada'ya bak bence 40ytl'nin altına bulursun.
quote:
Orjinalden alıntı: sorry_for_kill_you
hepsiburada'ya bak bence 40ytl'nin altına bulursun.
Arkadaşlar daha önce de belirttiğim gibi ben bir mağazadan almak sitiyorum bu ürürü. Eğer ben bu ürünü internetten alırsam ve sorun çıkarsa eminimki mutahhab olarak kimseyi bulamayacam karşımda . Doğubank'ta bile adamlar sahte CX 500'ü satarken birebir değiştirme garantisi veriyor .
doğubank ta verilen garantiden hayır mı gelir hizlial linki veren arkadaş Allah razı olsun çok makbule geçti, ramazan ramazan iyi dua aldın benden
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme