Şimdi Ara

Ep-630 a alternatif kulaklık aranıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Creative zen x-fi 2 mp3 çalarım var yanında gelen ep-630 kulaklığım bozuldu yeni bir kulaklık alacam bütçem max 150 önerilerinizi bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: paulmorphy

Creative zen x-fi 2 mp3 çalarım var yanında gelen ep-630 kulaklığım bozuldu yeni bir kulaklık alacam bütçem max 150 önerilerinizi bekliyorum

Audio Technica CKS90 kullanan biri olarak size de tavsiye ederim.Fakat öncelikle kulaklıkta istediğiniz nedir?Dengeli bir ses mi,bas tiz ya da mid ağırlıklı olması mı,yalıtımının iyi olması mı?Bu kriterleri söyleyebilirseniz diğer arkadaşlar da size yardımcı olabilirler.
  • tiz ses istemiyorum dengeli bir ses olsun ama çok da düz olmasın derinden geliyor gibi olmasın abartılı bass ta sevmem cks90 ı inceledim istediklerimi fazlasıyla karşılıyor forumda da inceledim selçuk beyden alacağım ama tam da emin değilim başka alternatif bulamazsam gelecek hafta sipariş verecem.
  • quote:

tiz ses istemiyorum dengeli bir ses olsun ama çok da düz olmasın derinden geliyor gibi olmasın abartılı bass ta sevmem cks90 ı inceledim istediklerimi fazlasıyla karşılıyor forumda da inceledim selçuk beyden alacağım ama tam da emin değilim başka alternatif bulamazsam gelecek hafta sipariş verecem.

Cks90 bas ağırlıklı bi model,bunu göz önünde bulundurun derim.Ama diğer sesleri bozan bi yapısı yok.Tabi bir de kulaklığa ayıracağınız bütçe de önemli.Şimdi siz kalkıp benim bütçem 300 TL falan derseniz benim size bu kulaklığı önermem abes kaçar.Ama 150 TL'ye kadar bütçeniz varsa Cks90'ı düşünebilirsiniz.
  • ilginiz için teşekkür ediyorum keşke deneme fırsatım olsaydı cks90ı.haftasonu mağazaları gezeceğim ondan sonra karar vereceğim ama aklımda olacak öneriniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: shakaci_yunus

quote:

tiz ses istemiyorum dengeli bir ses olsun ama çok da düz olmasın derinden geliyor gibi olmasın abartılı bass ta sevmem cks90 ı inceledim istediklerimi fazlasıyla karşılıyor forumda da inceledim selçuk beyden alacağım ama tam da emin değilim başka alternatif bulamazsam gelecek hafta sipariş verecem.

Cks90 bas ağırlıklı bi model,bunu göz önünde bulundurun derim.Ama diğer sesleri bozan bi yapısı yok.Tabi bir de kulaklığa ayıracağınız bütçe de önemli.Şimdi siz kalkıp benim bütçem 300 TL falan derseniz benim size bu kulaklığı önermem abes kaçar.Ama 150 TL'ye kadar bütçeniz varsa Cks90'ı düşünebilirsiniz.

Dostum galiba bilmiyorsun ama cks90'ın yurtiçi fiyatı 400 lira civarında. Yurtdışı fiyatı da 150 dolar civarında. Yani senin aldığın fiyat baz alınamaz. Sen o fiyata muhtemelen forumda ki kutusuz satan arkadaştan almışsın. Bunu yazdım ama aklına kötü şeyler gelmesin birkaç arkadaşım daha forumdan aldı orijinalliği konusunda sıkıntı yok için rahat olsun...

• doğrusu ben yurtiçinde satan mağaza bulamadım ama yurtdışındaki fiyatından(amazonda 100$) tahmin ettim yurtiçinde 300 den aşağı olmayacağı.bu forumda gördüm kutusuz olanları.Yorumlara güvendim ve kutuyla da fantezi yapacak değilim o yüzden aklıma yattı.kafama yatmayan şey bass ağırlıklı olması tamam tiz müzikler de dinlemem ama tiz seslerin yok olmasını da istemem bilmem anlatabiliyor muyum derdimi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • forumda selçuk beyin 130 tl ye sattığı ürünün orjinal olduğunu sanmıyorum kutusuz olunca maliyet bu kadar mı düşer yorumları yapan arkadaşlardan anladığım orjinal olmasa da kulaklığın tatminkar olduğu:)bazen orjinal olmayan ürünler çok ama çok yakın oluyor orjinale belki de yanılıyorum neyse incelememe devam ediyorum haftasonu mağazalara da bakacam 150 ye iyi bir tane bulamazsam fiyatı yukarı kaldırırım
  • quote:

forumda selçuk beyin 130 tl ye sattığı ürünün orjinal olduğunu sanmıyorum kutusuz olunca maliyet bu kadar mı düşer yorumları yapan arkadaşlardan anladığım orjinal olmasa da kulaklığın tatminkar olduğu:)bazen orjinal olmayan ürünler çok ama çok yakın oluyor orjinale belki de yanılıyorum neyse incelememe devam ediyorum haftasonu mağazalara da bakacam 150 ye iyi bir tane bulamazsam fiyatı yukarı kaldırırım

Merhabalar;

Forum ilanımda yaklaşık 4 sayfa yazı var. Fakat "arkadaşlardan anladığım orjinal olmasa da kulaklığın tatminkar olduğu" gibi bir ifadeyi nereden çıkardınız anlamadım. Üstelik iyice okumuş olsaydınız, Yurtdışından kutulu alan bir arkadaşımıza da ürünü gönderdiğimi ve kendi ürünü ile aynı olduğunu açıkladığı yorumu okumuş olurdunuz. Ürünün kutusuz gelmesi orjinal olmadığı anlamına gelmez. Keza kutulu bir yığın sahte ürün dolu.

Saygılarımla...

• saygısızlık yapmak istemedim kimseye karşı ama sen ne demek istediğimi anlamamışsın yorum yapan arkadaşların böyle söylediğini demedim sadece arkadaşların hepsi çok iyi diyor ben de replika olduğu düşündüğümden "orjinal olmasa da kulaklığın tatminkar olduğu" sonucuna vardım. kutusuz olduğu için sahtedir demedim ama kutusuz olması fiyatı o kadar değiştirmez dedim benim niye replika olduğunu düşünmemi soruyorsanız onu ayrı açıklarım.sizin gönderdiğiniz foto ile resmi sitedeki fotoyu karşılaştırdım amblemler(üçgen ve onu çevreleyen çember) silik orjinalinde ama sizinkinde bariz bir beyazlık var.Dostum amacım kimseyi rencide etmek değil ama düşüncelerim böyle olsa bile almayı düşündüm yorumlardan ötürü sen de farkında olmayabilirsin belki de bu fark orjinalliği de gölgelemiyordur yani farklı üretimler de mevcut olabilir mesajımı iyi okuduysan yanılıyor olabileceğimi de söyledim...linkler aşağıda bakabilirsiniz
    http://audio-technica.com.au/wp-content/uploads/2011/02/ATH-CKS-901.jpg
    veya türkiyedenhttp://store.bilkom.com.tr/Audio-Technica-ATH-CKS90-Solid-Bass-Kulakici-Kulaklik-Siyah-_4300.html#0

• quote:

saygısızlık yapmak istemedim kimseye karşı ama sen ne demek istediğimi anlamamışsın yorum yapan arkadaşların böyle söylediğini demedim sadece arkadaşların hepsi çok iyi diyor ben de replika olduğu düşündüğümden "orjinal olmasa da kulaklığın tatminkar olduğu" sonucuna vardım. kutusuz olduğu için sahtedir demedim ama kutusuz olması fiyatı o kadar değiştirmez dedim benim niye replika olduğunu düşünmemi soruyorsanız onu ayrı açıklarım.sizin gönderdiğiniz foto ile resmi sitedeki fotoyu karşılaştırdım amblemler(üçgen ve onu çevreleyen çember) silik orjinalinde ama sizinkinde bariz bir beyazlık var.Dostum amacım kimseyi rencide etmek değil ama düşüncelerim böyle olsa bile almayı düşündüm yorumlardan ötürü sen de farkında olmayabilirsin belki de bu fark orjinalliği de gölgelemiyordur yani farklı üretimler de mevcut olabilir mesajımı iyi okuduysan yanılıyor olabileceğimi de söyledim...linkler aşağıda bakabilirsiniz
    http://audio-technica.com.au/wp-content/uploads/2011/02/ATH-CKS-901.jpg
    veya türkiyedenhttp://store.bilkom.com.tr/Audio-Technica-ATH-CKS90-Solid-Bass-Kulakici-Kulaklik-Siyah-_4300.html#0

Merhaba;
    Öncelikle varsayımlarla hareket edemezsiniz. Ben ne demek istediğini gayet iyi anladım. Okuyanlarda ne anlatmak istediğini anlamıştır. Daha ürünü görmeden dinlemeden "replika olduğu" düşüncesine kapılmışsın. Yanlışlık buradan başlıyor. Benden özellikle elden alışveriş yapan arkadaşlar, bu kulaklık işine bana da sahte kulaklık satılmasından ötürü başladığımı bilirler. Ama ben o sahte kulaklıklar elime gelip de testini yapmadan konuşmadım. Elime gelince de orjinal ürün ile karşılaştırmasını yaptım. Altta linki inceleyebilirsiniz.

http://community.klipsch.com/forums/p/149974/1559203.aspx#1559203

İstanbul da iseniz buyrun gelin dinleyin. Ve forumdaki arkadaşlar; Unutmayın ki kulak hassasiyeti her kişinin kulağının verdiği tepkiye göre değişir. Birinin muhteşem dediği kulaklığa , bir başkası dönüp bakmayabilir.

Saygılar & Sevgiler....

• (senin verdiğin linkte farklı bir kulaklıktan bahsediyor.)öncelikle kızacak birşey yok seni suçlamamışım hiçbir şekilde.varsayımla imitasyondur demiyorum sana niye öyle dediğimi açıklıyorum senin gönderdiğin resimlerdeki logo resmi sitedekiyle farklı göründüğü için imitasyon olabilir düşüncesine kapıldım haaa yanılmış olabilirim seninki orjinal olabilir diyorum.merak etme senin iyi niyetinden şüphe duymuyorum ama dikkatimi çeken bir şeyi de paylaşabilirim sen de bu sorularımı giderebilirsin di mi?
  • quote:

Creative zen x-fi 2 mp3 çalarım var yanında gelen ep-630 kulaklığım bozuldu yeni bir kulaklık alacam bütçem max 150 önerilerinizi bekliyorum

Belki konuyla alakasız olacak ama ep 630 nsıldı hocam hb den almayı planlıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla benim duygusal bir bağım vardı o kulaklıkla o yüzden pek objektif yorum yapamayacağım tam 3 yıldır kullanıyordum malesef geçenlerde cebimden düşürdüm ve bastım kırıldı.daha iyi bir tane almak istiyordum zaten bahanem oldu.değerlendirmemi soruyorsan (creative zen x-fi 2 ile kullanıyordum diğer türlü pc ve telefonda çok kötü ses verir) bir kere fiyatı makul 20-30 liraya alırsın izolasyon fena değil dengeli sayabilirsin sesleri fazlada söyleyebileceğim birşey yok fiyatını hakettiğini söyleyebilirim
  • quote:

Creative ile aynı karaktere sahip Sennheisr CX200 street işinizi fazlasıyla görecektir.. Doğru tıpaları kullanılığında SSubwofer etkisi mevcuttur lakin kulaklığın biraz Burn in olmalıdır. saygılar...
  • İyi de CKS'lerin replikasını ne zaman yaptılar, yok diye biliyorum ben...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.