Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

EP-630'mu, CX300 mü? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yav, bir de fuar derdi başladı şimdi, fiyatlar konusunda bilginiz var mı?

Bir de its2up dostum gerçekten Sennheiser ismine güvenerek Creative almamakta direniyorsan, iki ürün de OEM, Japonya'da Foster Electronics tarafından üretiliyor. İkisiyle de metalde asla sorun yaşamazsın. Zaten alacağın mo3 çaların bas kapasitesi yüksek. EP-630 ile iyi bir ikili olacağını daha önce de söylemiştim sana. Fazla dert edecek bir şey yok Eğer subwoofer bası istiyorsan Sennheiser IE4'e bakabilirsin; ama onun fiyatı 90ytl civarında
  • Hafta içi 20 hafta sonu 10ytl, ben haftasonunda oluşacak hengameye tutulmamak için yarın gidiyorum yarın gelen olursa bi dh buluşması da yapabiliriz
  • Amanin ya, napmışlar fiyatları 20 ytl çok yahu Para mı basıyoruz evde ? Öğrenci indirimi filan varsa giderim ben haftaiçi, yoksa yaş iş
  • Malesef yok öğrenci indirimi en azından olmadığı söyleniyor.
  • Gerçekten ya fiyatları gördüm şok oldum. O ne öyle. 2 sene önce gitmiştim ben 5 milyon muydu neydi... Ama tüyap'ın kapı görevlileri insaflı oluyorlar bazen. Ben yanılmıyorsam 2 kere bedavaya girmiştim, giriş ücretli olmasına rağmen. Pek stand yokmuş ek$i sözlük'e baktım. Ama Sony standı görmeye değermiş. Onun için gidiyorum zaten :)
  • Ben N93 ü ve P990 ı çok merak ediyorum onlara bakıcam ilk iş ondan sonrada ölümüne explore
  • Ya arkadaşlar ie4'le cx300 arasında kaldım ben şimdi... Hangisini alsam yahu..
  • quote:

Orjinalden alıntı: its2up

Ya arkadaşlar ie4'le cx300 arasında kaldım ben şimdi... Hangisini alsam yahu..

İstanbul'da isen MeTan'a gidip iki kulaklığı da deneyip aralarında karar verebilirsin. Belki bilişim de stand açmış olabilirler.
  • Yok ya baktım büyük bir umutla ama bulamadım... Tek çözüm 1 hafta sonra mp3 playerı da alıp metan'a gitmek o zaman..
  • quote:

Yok ya baktım büyük bir umutla ama bulamadım... Tek çözüm 1 hafta sonra mp3 playerı da alıp metan'a gitmek o zaman..

ie4'ün cx300'den fazlası, daha iyi basslar, az daha iyi midler, az daha iyi tizler.. ha bide + 38 ytl..
  • Daha iyi baslar ve azda olsa midlerin olması benim için yeterli bir neden . Bu arada MeTan'a e-posta attım. CX300 ve IE4 15 Eylül'de stoklarına girecekmiş.
  • Bir ie4 de ben alacağım Sony Mdr Ex71 ile basstan başka bir şey duyamıyorum. Ama bir gerçek var, süper bass veriyor. Bassları mecbur kısıyorum tizleri ve midleri duymak için bu kulaklıkla. İe4 ler beni basslarda tatmin ederse alacağım. Tizleri ve midleri muhtemelen daha iyidir Sony ile karşılaştırdığımızda.

@its2up

Aldığında incelemeni bekliyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Odysseyy

Bir ie4 de ben alacağım Sony Mdr Ex71 ile basstan başka bir şey duyamıyorum. Ama bir gerçek var, süper bass veriyor. Bassları mecbur kısıyorum tizleri ve midleri duymak için bu kulaklıkla. İe4 ler beni basslarda tatmin ederse alacağım. Tizleri ve midleri muhtemelen daha iyidir Sony ile karşılaştırdığımızda.

@its2up

Aldığında incelemeni bekliyoruz

basslar gerçekten çok iyi.. tatmin olacağını sanıyorum. (hatta olcaksın) fazladan da gayet iyi tiz ve mid'ler..

quote:

Daha iyi baslar ve azda olsa midlerin olması benim için yeterli bir neden

@its2up

bnim için de yeterli bi nedendi, o yüzden cx300'den ie4'e geçtim.. memnunum..

• Ie4'e söylediklerinizden sonra iyice ısındım. 4 saat sonra uçağım var Antalya'ya. 4 gün sonra döneceğim döndükten 1 hafta sonra da muhtemelen kulaklığı almış olurum sanırım. Alınca mini bir inceleme yaparım tabii ki
  • quote:

Ie4'e söylediklerinizden sonra iyice ısındım. 4 saat sonra uçağım var Antalya'ya. 4 gün sonra döneceğim döndükten 1 hafta sonra da muhtemelen kulaklığı almış olurum sanırım. Alınca mini bir inceleme yaparım tabii ki

aslında ben de yapıcam bi inceleme, ama vaktim olmadı kaç gündür.. bu akşam yaparım bi aksilik olmazsa.. senin incelemeni de bekliyoruz tab.. gözlemlerin aktarılması çok önemli..

edit: bu arada dinlediğimiz tarzlar da baya yakın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXcom_Zkko -- 7 Eylül 2006; 13:48:52 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.