Şimdi Ara

Epic Games evrensel bir oyun mağazası istiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • biz de istiyoruz epic games. o yüzden oyunların benim mağazamda özel olsun demeyi bırak. ortak mağaza steam bunu kabul edin. şayet kendi adıma konuşacak olursam. format atılmış bilgisayara önce steam sonra en çok oynadığım oyunlar ardından spotify, discord falan kuruyorum. ayrıca steam (yine kendi adıma söylüyorum) oyun mağazasından çok bir sosyal platforma dönüştü. twitch gibi yayın yapabiliyorsun, kendine ait hesabın var ve bunu şekillendirebiliyorsun özgür bir şekilde. rozetlerini başarımlarını oyunlarını her şeyini sergileyebiliyorsun. aktiviteler twitter gibi istediğini paylaş. instagram gibi istediğin fotoğrafları koyabiliyorsun. hatta youtube gibi video bile çekebiliyorsun oyunlar için. ve tabii ki facebook gibi wp gibi arkadaşlarınla konuşabiliyorsun. yani epic ve diğer platformlar kabul etmeli artık.

çok fazla ciddi konuşmuş olabilirim ama en çok beğenilen mesajlardaki arkadaş haklı, her oyun için farklı client yüklemekten gına geldi. steam'de paşa paşa takılsın her oyun firması.

• TncyKrmn kullanıcısına yanıt

Hocam aynı değil demişsiniz ama size basit bir soru sorayım. Ubisoft mağazasından herhangi bir EA Games oyunu alabiliyor musunuz? Keza Blizzard mağazasından herhangi bir Ubisoft oyunu alabiliyor musunuz?

Soruların cevapları, bu platformlarının amacının aynı olmadığını gösteriyor. Epic, Steam gibi yerlerden birden fazla yayıncının oyununu alabiliyorsunuz. Yani bazıları sadece kendi yayınladığı oyunları sunmak için varken, bazıları tamamen piyasadaki birçok oyunu sunabilmek için var. Bu yüzden Epic ve Steam amacı doğrultusunda Origin, Blizzard gibilerine kıyasla iyi olmak zorunda oyun satış platformu olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 1 Aralık 2021; 1:1:34 >
  • Mağazasından aldığı komisyon kimseyi ilgilendirmiyor. Oyunların 1 yıllığına Epic'e özel olması da benim gözümde sorun değil. Sorun bu adamın bir dediğinin diğerini tutmaması. Özgürlük istiyorum, tek mağaza olsun deyip sonra "exclusive" anlaşmaları yapıyor, orası komik kaçıyor. Apple ile olan mahkeme sürecinde de saçmalamaya doymamıştı.

• amaaan sakın bu olmasın adamların derdinin iyi olduğunu düşünmüyorum. tek fiyat politikasına geçerler indirimde yapmaz bunlar. çok seslilik güzeldir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ti7800 kullanıcısına yanıt
    Hatta bütün oyunlar bir bulut oyun tabanında da olsun, biz aylık veya haftalık yıllık veya günlük paralar vererek bu platform üzerinden tüm oyunları oynayalım kurmak veya satın almakla uğraşmayalım.

• Evrensel bir oyun mağazası güzel olur.

• Bunu blockchain üzerinden çok rahat yaparsın. Bütün oyun platformlarının kaydını tuttuğu bir zincir üzerinde kişisel hesaplar yaratılır. Sonra oyun alanların kaydını bu kişisel hesaplar üzerinden takip edersin.

• Tamam farklı mağazalar olabilir ama bir yerden alınca her mağazadan oynanabilir olmalı cidden ama bunu iki yüzlü epicten duymak hava cıva geliyor. Milyon dolarlar basıp sadece benim magazamda olsun diyen steam değildi herhalde ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi oyunun hangi firmadan cikacagindan cok oyunlari turkce cikarmanin hesabini yapsinlar once . En azindan yapimci firma yapamiyorsa dagitici firma benim ulke kitlem sudur onlara turkce destek sunuyorum diyebilmeli . Madem hatri sayilir bir musteri kitlesi istiyorlar ve oyun kiralama firmalarina cuzi miktar odeyen bu kadar bir tr oyuncusu var degerimizi bilip oyunlari turkce cikartmalilar . Allahin cini dani portekizlisine bile turlu oyunlarda ses olmadi alt yazi destegi var .
    Onlar bizim degerimizi bilip kaile alirlarsa biz de onlarin degerini biliriz. Milleti satin aldirip aylarca turkce yama ile zevkle idrak ederek bitirmek icin beklettirmesinler .
    Oyun kiralama platformlari gelecegin sektorudur . Satis , bir ulkede cuzi diger ulkede fahis fiyattan olabilecegi icin dengesiz ve karsizdir . En azindan tr icin boyle oldugunu dusunuyorum . Zaten arsivci koleksiyoncu ve fanlar disinda kim oynayip bitirdigi oyunun fiziksel kopyasini yillarca tutar arsivinde .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 1 Aralık 2021; 17:12:55 >
  • ti7800 kullanıcısına yanıt

Hiç de iyi olmaz. Tekelci.

• Tüm oyunların olduğu ortak client var zaten...

Torrent 😄

indir tüm oyunlar aynı yerde. Aynı klasörde duruyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle olsa kafi, epicten pc versiyonu aldığımız bir oyunu ps5 te veya xbox ta ekstra ücret ödemeden oynayabilmek. Bu konuda xbox ve epic anlaşabilir diye düşünüyorum, gerisi çorap söküğü gibi gelecektir zaten. Örnekleri yakın zaman gördük, crossplay karşı olan sony artık exc. oyunları bile pcye getiriyor.

• MonitörKertenkelesi kullanıcısına yanıt

O dedigin Trde calısmaz.

Türkiyenin hala büyük cogunlugu 0.5 mb upload 6-16 arası download hızlarıyla baglanıyor.

Yani öyle 30 35 download 5-6 upload alan TÜrkiyenin çok küçük bir kesimi. Hatta coguda istanbulda maalesef.

BUlut tabanlı oyun için yüksek hız ve yüksek upload gerekir. Türkiye bu gereksinimi karsılamıyor.

• Steam'den sonra bu pazarı fark edip, ottan boktan ayrımcılık çıkararak milleti platforma boğanların başını çekiyorsunuz zaten. Daha neyin ortaklığı. Baştan Valve'la oturup konuşsanız bir çözüm yolu elbet bulunurdu zaten. Para kaptırmamak için alayınız launcher çıkardı. Şimdi de gelin bu karışıklığa son verelim diyorsunuz.

• GenqhisKhaan89 kullanıcısına yanıt

Bu internet hızı yakın zamanda karşılayamayacak demek değildir. Daha düne kadar HD yayın televizyonlar için hayal dendi şimdi neredeyse HD yayın yapmayan kanal yok, 4K yayına geçecekler. Bu yüzden yok internet kaldırmıyor yok bizde olamaz filan falan, geçiniz. En fazla iki sene içinde bulut tabanlı oyunlar ile en iyi görüntü ve internet kalitesi ile oyunları çok çok ucuza oynayabileceğiz. Nokta net.

• MonitörKertenkelesi kullanıcısına yanıt

Hatta arttırıyorum 2 sene içinde herşeyimiz sanal olucak METAVERSE gelicek sanal olarak iş yapıp real hesabımıza para yatıcak

Tüm dünya sanal olarak internete baglanıcak uzaydan free internet servisi saglanıcak 2 sene içinde olcak bunlar.

Seninkinden farklı deil benmkide.

• GenqhisKhaan89 kullanıcısına yanıt

E bütün her şey istek ve talep ile alakalı. İnsanların böyle bir talebi isteği olmasa kimse kılını kıpırdatmaz, istek ve talep para ve yeni iş alanları demek sonuçta.

• Kisaca konsollara getirmek istiyor sanirım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.