|
Epic Games'in bu hafta ücretsiz olarak vereceği oyun erişime açıldı
-
-
Bunun gercekten haber degeri var mi? Haremden kalkan otobuslerin de haberini yapin bari.
-
♿♿♿♿
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: derkaiser9591
Bunun gercekten haber degeri var mi? Haremden kalkan otobuslerin de haberini yapin bari.Evet var. Her şeye muhalefet olmak zorunda değilsiniz. Konu ilginizi çekmiyorsa tıklamazsınız olur biter.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mini oyunları eklemiyorum artık
-
Herseye muhalefet oldugumu nerden cikardin ?
Bu ne demek simdi ?
quote:
Orijinalden alıntı: derkaiser9591Herseye muhalefet oldugumu nerden cikardin ?
Böyle bir haberi eleştirmenin mantıksızlığının farkındasınız değil mi? Bilmeyen, unutan insanlar olabilir. Haberin mantığı nedir? Haber denen şey neden var? Böyle bir haberi eleştiren insan her şeyi eleştirmez mi?
Ozensiz google translate haberleri, bunun gibi haber degeri tasimayacak bilgi kirintilariyla “haber istatistigi” kasmayi elestirmenin hicbir mantiksiz kismi yok kardesim. Fakat “Bini ilistirin hir siyi ilistirir” tarzi bos cikarimlar yapmak mantiksiz olabilir.
Seni temsil eden emojiler attım
Dostum burası ucuz diye at bakım seti alanların olduğu bir yer bedava oyun tabiki haber değeri var :D
-
Anliyorum. Kaliteli uslubun seviyeni belli ediyor. Ins fiyatlar hazir yukselmisken 1070’i satip fiyatlar dustugunde 2 tane 3090 alabilirsin 🙏🏻
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derkaiser9591 -- 1 Nisan 2021; 20:43:13 >
Vallahi dogru dedin :)
Sen ağlamayı seven bir arkadaşa benziyorsun ♿
Bunu bana tinerle anakart temizleyen biri mi diyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derkaiser9591 -- 1 Nisan 2021; 20:50:5 >
D-dostum idiot olduğumu ifşa eden birisini profilindeki başlıklarla taciz ettiğimi sanıyorum nerden anladın? 🥴♿🤯🤤🤡
Tineri acilen birakman lazim🙏🏻
derkaiser kardeşim haklı, hepiniz boş yapıyorsunuz yol alın... -
quote:
Orijinalden alıntı: derkaiser9591Bunu bana tinerle anakart temizleyen biri mi diyor?
tiner ile pcp temizleniyorMUŞ
youtube'da türk birisi videosunda gösteriyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Evet var. Her şeye muhalefet olmak zorunda değilsiniz. Konu ilginizi çekmiyorsa tıklamazsınız olur biter. |
Böyle bir haberi eleştirmenin mantıksızlığının farkındasınız değil mi? Bilmeyen, unutan insanlar olabilir. Haberin mantığı nedir? Haber denen şey neden var? Böyle bir haberi eleştiren insan her şeyi eleştirmez mi? |
Bunun gercekten haber degeri var mi? Haremden kalkan otobuslerin de haberini yapin bari.
|
Seni temsil eden emojiler attım
|
Dostum burası ucuz diye at bakım seti alanların olduğu bir yer bedava oyun tabiki haber değeri var :D
|
Benzer içerikler
- microsoft pc manager
- twitter video indirme nasıl olur
- youtube reklam engelleme
- whatsapp aramaları sessize alma
- whatsapp hd fotoğraf gönderme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X