Şimdi Ara

Epic Games'in bu hafta vereceği ücretsiz oyun erişime açıldı; haftaya gizemli bir oyun var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
4.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    beni rahatsız eden tek şey epic games ile ilgili kontolcü desteğinin olmaması. Steam arayüzünde olması ucuza aldığım gamepadi bile çalıştırıyor. Bu sorunu çözmek için ise epic gamesi steam kütüphanesi ekledim oradan açınca gamepadi de görüyor fakat genede bu eksiği kapatlamaları gerekir.

• Epic Games şimdilik ücretsiz olan "The Lion's Song" indirme linki📎https://yindex.co/0nRH📎🤫

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Epic Games şimdilik ücretsiz olan "The Lion's Song" direk indirme linki📎https://yindex.co/0nRH📎🤫

• yunusozbekx1 kullanıcısına yanıt
    Epic Games şimdilik ücretsiz olan "The Lion's Song" indirme linki📎https://yindex.co/0nRH📎🤫

• Geçen sefer battlefront'u almıştım ücretsiz diye bakalım bu sefer ne verecek .

• Bir yanım Bannerlord versinler istiyor ama çok çok zor.

• far cry 5

• gta 5 bırak rage 2 ve star wars battlefron II verdiler

• fall guys olma ihtimali var

• Epik çok sıkıntılı ve aşırı makina düşmanı evet oyunlar sorun yok ama güzel bir gözden geçirmesi yenilenmesi lazım oyunlarım herşeyim var ama ben sildim

• Epic bu kadar oyun veriyor steam hiçbirşey vermiyor. Steam tam çöp.

• İyi ki bir gta verdiler. Bi bitmediniz. 10 sene öncesinin oyunu ve herkes için iyi güzel olacak bir oyun değil. Onun yerine borderlands metro serisi gibi oyunları tercih ederim.

Ondan sonraki 15 günlük bedava dağıttıkları oyunlar alayı çöktü.. Bir tek metro ve bir iki oyun istisna ama metrolar da 7tl indirimde.

Arkadaş yemin ediyorum boş yapmaya gelince bizden ilerisi yok, fan lık tada. Bir kere gta verdi hem gta gibi oyun vereceğini sanan insanlar var. İyi güzel öyle düşünebilirsin de neden herkes öyle düşünmek zorunda? aha buraya yazıyorum 5 OYUN VERECEKSELER 4 Ü ÇÖP.

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

Gayet iyi oyunlar verdiler, çoğunluk olarak tabii fazla oynanmayan oyunlar veriyorlar ama aralarında çok iyi oyunlar var sadece gta5, metro değil. Sana kalkıp cyberpunk 2077 veremez adam. Örnek olarak Torchlight 2, Aline isolation,darkest dungeon, football manager 2020, Subnautica, celeste, for honor. Daha çok var, yazmaya üşendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zephilotte -- 16 Mayıs 2021; 8:32:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hardwell. kullanıcısına yanıt
    bence daha akıllıca, her hafta millet oynamayacağı oyunu kütüphanesine ekliyor. o parayı bize versinler daha iyi

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

Bence bu yorum da tam bir "ÇÖP"(!).

• Bedava oyun yerine Metro Exodus için en az %80 indirim bile verse razıyım...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.