Şimdi Ara

Epic Games'in Ücretsiz Yaptığı Oyunları Beğeniyor musunuz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim görüşüm among us,nba2k21 gibi oyunlar hariç çoğu oyunu sevmiyorum hatta bir ara 3-4 arkadaşımla beraber bu sefer hangi oyun ücretsiz olucak diye saatlerce beklemiştim ve yeni ucretsiz oyun geldiğinde hayal kırıklığına uğramıştım :( o günden beri epic games a doğru düzgün bakmıyorum.Siz epic games'in Ücretsiz yaptığı oyunları beğeniyor musunuz?(Yazım hataları için özür dilerim

• Beğenilmez mi yahu feci oyunlar verdi epic en son misal saint row 3 remastered verdi total War troy verdi a plaque Tale innocence world war Z control assassin's creed synindicate frostpunk cities skylines gta 5 ark survival Batman Arkham Knight şimdilik aklıma gelenler bunlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • genelde güzel olmuyor ama kızmamak lazım çünkü para almıyor bu oyunlardan.

• Siz sadece AAA oyunları beğeniyorsunuz demekki. Verdiği oyunlar içerisinde çok güzel bağımsız yapımlar da var. Ayrıca adamlar daha yeni 250TL'ye satılan Saints Row 3 Remastered gibi bir oyunu verdiler Conrol'üydü, Battlefront 2'siydi, GTA 5'iydi, Total War Troy'uydu daha ne verecekti adamlar?

• Beğenmeyelim de taşa mı dönelim

• SakuraiTomoki S kullanıcısına yanıt
    Battlefront 2yi atlamışım ben aynen baya da oynamıştım güzel bağımsız oyunlarda vermişlerdi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.