Şimdi Ara

Epic Games, Rocket League geliştiricisi Psyonix’i satın aldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yetmez ama eved : ) Steam'da 500 küsür oyunum var ama valla ben Epic Games'in piyasaya girmesinden hoşnutum, tekelcilik destek olacağım bir şey değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • al-ozaria kullanıcısına yanıt
    Daha bir önceki Epic konusunda Tencent'e "ucube" demişsin. Bunun için profiline girilip bakılmasına gerek bile yok, daha yeni bir olay. Aynı şekilde yine Valve'nin bir konusunda benim hakkında aynı şuan yaptığın gibi alakasız mesajların vardı. Benimse hiç tasvip etmediğim ve uygulayamayacağım bir üslup. Saygı seviyesi ve konuşma üslubuna sahip kişiler zaten kendini belli eder.

Forum kuralları dahilinde saygı çerçevesinde mesaj yazıyorum. Neymiş kendisinin profili açıkmış, net imiş profili gizli olanlar açsa haksız oldukları anlaşılacakmış. Bayağı paranoyak düşünceler... Profilin açık olsa ne olur olmasa ne olur. Sırf laf yetiştiremedin diye ad hominem argümanlara başvurunca da bir yere varamadın, profili gizli haksız diye algı yapmaya çalışmışsın. Burası Instagram değil profilimi gizlemeyip takipçi kasma gibi bir niyetim yok. Profil gizleme özelliği ne diye eklenmiş istenirse sadece arkadaşlara açılabilsin diye. Tanımadığım insanlara profilimi açmak zorunda değilim. Ne bulmayı bekliyordun, "ucube" gibi laflar mı. Kişi kendinden bilir işi ne diyelim. Durumun profili gizli olanlardan daha vahim. Yapmadığını düşündüğün şeyi açıkça yapıyorsun. Hala daha haktan hukuktan bahsediyorsun.

Profilimi açınca benim kaybedecek bir şeyim olmaz lakin senin söylediklerinin hayal ürünü ve kendini temyize çıkarmak için ortaya atılmış yalan olduğu anlaşılacak. Sizin gibilere en ufak prim vermemek için profilimi açıyorum.

• Rocket League ve Hellblade Senua beynimi döndürüp baş dönmesi yapan ender oyunlardan. Beat Hazard Ultra oynayan biriyim ama bir türlü sevemedim rocket league'i. Steam'de klasik bir topluluk var oyunu aldıkları firma para kazanmak isteyince sinirlenip eksiyi basıyorlar. Steam'e karşı tavır alacaklarına oyun yapımcısına karşı tavır alıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

Daha bir önceki Epic konusunda Tencent'e "ucube" demişsin. Bunun için profiline girilip bakılmasına gerek bile yok, daha yeni bir olay. Aynı şekilde yine Valve'nin bir konusunda benim hakkında aynı şuan yaptığın gibi alakasız mesajların vardı. Benimse hiç tasvip etmediğim ve uygulayamayacağım bir üslup. Saygı seviyesi ve konuşma üslubuna sahip kişiler zaten kendini belli eder.

Forum kuralları dahilinde saygı çerçevesinde mesaj yazıyorum. Neymiş kendisinin profili açıkmış, net imiş profili gizli olanlar açsa haksız oldukları anlaşılacakmış. Bayağı paranoyak düşünceler... Profilin açık olsa ne olur olmasa ne olur. Sırf laf yetiştiremedin diye ad hominem argümanlara başvurunca da bir yere varamadın, profili gizli haksız diye algı yapmaya çalışmışsın. Burası Instagram değil profilimi gizlemeyip takipçi kasma gibi bir niyetim yok. Profil gizleme özelliği ne diye eklenmiş istenirse sadece arkadaşlara açılabilsin diye. Tanımadığım insanlara profilimi açmak zorunda değilim. Ne bulmayı bekliyordun, "ucube" gibi laflar mı. Kişi kendinden bilir işi ne diyelim. Durumun profili gizli olanlardan daha vahim. Yapmadığını düşündüğün şeyi açıkça yapıyorsun. Hala daha haktan hukuktan bahsediyorsun.

Profilimi açınca benim kaybedecek bir şeyim olmaz lakin senin söylediklerinin hayal ürünü ve kendini temyize çıkarmak için ortaya atılmış yalan olduğu anlaşılacak. Sizin gibilere en ufak prim vermemek için profilimi açıyorum.
    Şu özer denen adamı boşverin hocam. Kaale almayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rocket league’in steamden çıktığı falan yok sakin biraz.

Epic games de çin malı falan değil. Amerikan milliyetçiliğine mi başladınız hayırdır yani?!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNewAtilla

Rocket league’in steamden çıktığı falan yok sakin biraz.

Epic games de çin malı falan değil. Amerikan milliyetçiliğine mi başladınız hayırdır yani?!
    Geliştirici şirket çıkacak dedi nereye çıktığı yok

Epic Games, Rocket League geliştiricisi Psyonix’i satın aldı

• Al şimdi tüm dünya bizim mükemmel bir ülke olduğumuz gerçeğini öğrenecek (!) Ülke girişinden sonra yayalara sakın yol vermeyin. Kuralları sadece kitapta yaşayan boşluk sınır ülkesi.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.