Şimdi Ara

Epic Games - Ülkelere Göre Oyun Fırsatları [GÜNCELLENECEK] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.269
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mail attım üç dört saat sonra cevap geldi hesabı tekrar Türkiyeye çevirmişler. Aynı oyun farklı bir ülke üzerinden yeri geliyor yarı yarıya ucuza alınabiliyor. Ben Civ 6 Platinumu 35 liraya aldım, Türk sunucusunda 85 liraydı, 50 lira az para mı? Şu dönemde insanlara ucuz oyun alıyorlar diye çemkirmek de tam Türk kafası. Elimizde hobi olarak bir oyun kalmıştı onu da yok ettiler. Euro olmuş 8 lira siz gelin buradaki gariban adamlara kızın ucuza oyun kovalıyorlar diye. Ne desem bilemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kullaniciadi12

Çok sevindim hesabı düzelmeyenlere. Bunlar yüzünden firmalar fiyat yerelleştirmesi yapmıyor. Her oyuna 250tl bayılıyoruz. 3 kuruş ucuza alacağız diye bu kadar takla atmaya ne gerek var?
    Bunlar yüzünden değil yüksek kur farkı yüzünden, vergiler yüzünden, ekonomi yüzünden bayılıyorsun. Zannediyor musun ben 250 TL'lik o oyunu Epicten 100 TL'ye alamasam senin 3 kuruş dediğin o farkı verip alabileceğim. Hayır, sana 3 kuruş gelebilir ama benim için mühim para. Yeri geldiğinde Steam'den dolar kurunu 3'ten hesapladıkları için onlarca oyun alabiliyorum, daha yeni yaz indirimlerinde mesela. Ben burada hırsızlık da yapmıyorum korsan da oynamıyorum. Firmanın cebine aynı para giriyor (satın aldığım bölgedeki fiyat), böylece firma benden de kazanıyor. Sırf Türkiye'de yaşıyorum diye neden daha fazla ödeyeyim. Avrupadaki adamla aynı fiyatı verebilmem için onun kadar iyi alım gücümün olması lazım. Onun için 30 lira olan bir şey bana 300 lira gibi geliyor. Neden bu tutarsızlık hiç gözüne çarpmıyor? Niye perişan hâldeyiz diye üzüleceğine, niye herkes çok perişan değil diye üzülüyorsun. Tepkini doğru şeylere vermeni öneririm.

• Benim mesajı biri silmiş, ceza falan da yok neden silindiği de meçhul, herhangi bir bilgilendirme de yapılmadı, mesaj içeriğinde küfür falan da yok. Alla alla neyse dur bakalım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yöntem patlamış, ukrayna kredi kartı olmadan ukrayna vpn ile oyun alınmıyor denedim olmadı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.