Epic gamesten indirimde olduğu için rdr2 aldım.Öncesinde de bedavayken aldığım gta 5 te vardı zaten .Gta 5 te önceden sorun yaşamıyordum format attım bilgisayara sonrasında rdr indirip oynamak istedim bu arada oyunu formattan sonra aldım. Neyse şimdi oyunu oynamak istediğimde ise bu social club ile epic games arasında bağlı olan hesap değildir diyor 2 adet social clup hesabım var ikiside olmuyor (We have reached out via email to the original email address (a****@gmail.com) associated with the account that you would like to change the information on. Please respond directly from the original email and reference this ticket number.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erennaata -- 30 Eylül 2023; 21:39:39 > |
EPİC GAMES VE SOCIAL CLUB HESAP EŞLEME SORUNU
EPİC GAMES ve Rockstar Social Club hesaplarınızı eşlemede sorun yaşıyorsanız, sorunu çözmek için şu adımları izleyebilirsin:
-
EPİC GAMES E-POSTA DEĞİŞTİRME: EPİC GAMES hesabınla ilişkili e-posta adresini değiştirdiysen, Social Club hesabını yeni e-posta adresinle eşleştirmen gerekir. Bunun için Rockstar Games web sitesine giriş yap, "Ayarlar"a git ve e-posta adresini güncelle.
-
EPİC GAMES ROCKSTAR HESABI DEĞİŞTİRME: EPİC GAMES hesabını farklı bir Rockstar Social Club hesabıyla eşleştirmek istiyorsan, öncelikle mevcut bağlantıyı kaldırman gerekir. Bunun için EPİC GAMES hesabına giriş yap, "Bağlantılar" sekmesine git ve Rockstar Games bağlantısını kaldır. Ardından yeni Rockstar Social Club hesabınla bağlantı kurabilirsin.
Diğer olası çözümler şunları içerir:
- Rockstar Games Başlatıcı uygulamasını güncelle.
- Bilgisayarını yeniden başlat.
- Güvenlik duvarı veya antivirüs yazılımının Rockstar Games Başlatıcı'nı engellemediğinden emin ol.
- Rockstar Games Destek ile iletişime geç.
Bu adımları uyguladıktan sonra hala sorun yaşıyorsan, lütfen Rockstar Games Destek ile iletişime geç.