Şimdi Ara

Epic Store'dan ardı ardına oyun alırsanız, hesabınız kilitlenebilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben de alamıyorum. İndirimin ilk günlerinde 1 tane oyun aldım o günden beri alamıyorum itibaren mesaj atıyorum sonuç yok dönen yok çözen yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi butxy -- 21 Mayıs 2019; 18:44:51 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sen oyun mağazasımısın asayiş şubesimisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: butxy

Ben de alamıyorum. İndirimin ilk günlerinde 1 tane oyun aldım o günden beri alamıyorum itibaren mesaj atıyorum sonuç yok dönen yok çözen yok.
    Alamamak farklı hesabın ban yemesi farklı.
  • Steam fanboyları epici linç etmeye başlamış
    Bende 5 tane oyun aldım ama bir sorun yaşamadım. Epic sağolsun kütüphanemi oyun doldurdu zaten. Steamden yaz indirimlerinde bir tane bile oyun almayacağım ama epicten rahat 2-3 oyun daha alasım var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jedi39 kullanıcısına yanıt
    Sistem izin vermediği için alamıyorum bilmediğimden değil
    Daha önce aldım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Garanti bankası banka kartı kullananlar nasıl oyun alabilir? Ben denedim Ziraat ve iş bankası seçeneği var, basit ödeme havale var, bir de kredi kartı seçeneği var. Hangisini seçmeliyim?

• JosefStone J kullanıcısına yanıt
    Bankaya gidip bunu anlatın, banka iade işini kendileri hallediyor. En azından garanti bankasında böyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: eylül kabus

Garanti bankası banka kartı kullananlar nasıl oyun alabilir? Ben denedim Ziraat ve iş bankası seçeneği var, basit ödeme havale var, bir de kredi kartı seçeneği var. Hangisini seçmeliyim?
    Ben ziraat genç kart kredi kartıyla alıyorum. Bankanın üstüne koyduğu yüzde 4 komisyon dışında bir sorun yok (aynı komisyonu steam’de de kesiyor)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.