Şimdi Ara

Epic'ten ters köşe: 'Overcooked' ücretsiz oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Adamlarda para kazanmalı gta 5 in ardindan hemen 2 oyun aldım indirimli biri division 2 diğeri ghost recon break point

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Daha önce verildiğinde alamamıştım, şimdi ekledim kütüphaneye.
  • Epic beleş oyun vereceğine yatırımını uygulamasina ve arayüzüne yapmalı. Arayüzümuz sade diye hava atiyolar da, kardeşim arayüzünde hiçbişey yok ki. Control almıştım zamaninda hddye yükledim ssdde yer tutmasın diye. Geçen oyunu oynayayım dedim. Ssdye atayim hızlı olsun geri hddye alirim dedim. O da ne? OYUN TAŞIMA DİYE BISEY YOK Abi saka mısınız cidden sen Steamle böyle mi rekabet edeceksin? Steamin arayüzü o kadar dolu ki, aklına takilan bişey varsa kesin steamde çözümü vardir. Bu epicte daha oyun taşıma yok. Fps göstergesi de mesela. Microsoft storedaki oyunlarda bile en azindan oyunun içine koyuluyor. Daha çok ekmek yemesi lazım Epic'in. Beleş oyun vererek sadece adını duyurur o kadar. Doğru düzgün satış yapamazsa batar. Epicten para verip oyun alan sayısı çok düşük. Nedeni de gayet basit. Indirimlerde steamden 5 lira pahalıya alırım arkadaşlarımla daha rahat oynarim sohbet ede ede oynarım derdinde adam. Epicte oyunu oynamak dışında bişey yapamazsınız Mesela Steamde örnek veriyorum Stellaris oynayacaksiniz bir yerde tıkandınız girin topluluğa sorun. Bir-çok insan orda birbirine yardımcı oluyor oyun üstüne konuşuyor. Şimdi bazı parlak zekalar sorunu steamden sor, epicten oyunu oyna diyecektir. O zaman Epic'in ne anlamı kaldı? Cdli oyundan ne farkı var Epic'in? Üstteki arkadaş hakli rekabet bizim işimize gelir, ama Epic bu haliyle rakip falan olamaz Steame. Steam bunu bildiği icin kılını kıpırdatmıyor zaten şuan :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cpt. MacMillan kullanıcısına yanıt
    Ghost Recon'u oynamadim ama Division 2 çok kötü. Metacritic puani vs. tamamen şişirme. Amd ekran karti alanlara yaninda veriliyordu arkadaş crossfire yaptı kodlardan birini bana verdi. Daha oyun çıkalı 2 ay mi ne olmuştu. O an içimde bir heyecan 300 liralik oyunu beleşe oynayacagim ya. Sonuç? 3 saat dayanabildim sonra sildim. Olan 60 gb indirmeye oldu. Titanfall 2 derim onun yerine. Çok daha fazla keyif alırsın emin ol

• UçamayanSüperKahraman U kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam the crew 2 kadar optimizesi kötü olan bir oyun ama yeni heyecanlar arıyorum sağlık olsun olan 120 liraya olsun

• test

• zevron kullanıcısına yanıt
    testgv

• Cpt. MacMillan kullanıcısına yanıt
    Hocam optimizede sıkıntı yasamadim. Yani Rx570le 2K Mediumda 55 60 fps aliyodum bana yetiyordu. Ama mesela oyun dünyası çok boş. Mesela görev bi yerden bi yere git diyor, giderken gördüğünüz sadece birkaç düşman o kadar. Ayni metro gibi. Ama mesela metronun atmosferi çok güzel olduğundan bu size sorun teskil etmiyor. Ama bu oyunun atmosferi de metro gibi değil. Durum böyle olunca donuk bir dünyada gezip adam vuruyosunuz sadece. Ben 2 saat dayanamadım çıktım. Neyse dedim bari multiplayer oynayayım. Sonra daha da saçma bişeyle karşılaştım. Oyundaki levellerin multide de geçerli. Mesela adam 50 level ben 5 levelim oyunda. Benim silahımin hasari 100, adaminki 2000. Yani adamin teçhizatı benden cok daha iyi, haliyle ben adam vuramıyorum. Iyice sinir oldum sildim oyunu. Şu ubisoft düzgün bi tane division yapmayı beceremedi. Çok zor bişey olmamali dünyayı biraz daha kasvetli yaparak insanı oyunun içine cekmek.

• ortaokul için güzel haber .Başlık çok iyi hahah

• XanthiN kullanıcısına yanıt
    Verildiği tarihi bile dün gibi anımsayıp yazıyorsaniz benden bile ölücü birini görmek gözlerimi yaşartti.

• Locaste Siarnaq kullanıcısına yanıt
    TheNewAtilla kullanıcısına yanıt
    "Zaten sahipsin" diyince daha önce verildiğini anımsayıp araştırdım, tarihi bilgi amaçlı yazdım. İnternette hangi tarihte hangi oyun verilmiş listesi var. Ulaşması zor değil.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Bu oyun için üstüne para verse oynanmaz.

• epic games ayın 17 sinde overcooked 2 yi ücretsiz yapıyor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.