Şimdi Ara

=:EPİSODE2 SERVER FİLES

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle herkeze hayırlı akşamlar diliyorum af diliyerek bu topiği açıyorum. şimdi çok tuhafıma ve hayretime giden bir konu hakkında konusup sizlerinde fikirlerini öğrenmek istiyorum. malum çeşitli forumlarda ve bazı muserver download sitelerinde indirmediğim files ve bu fileslerin stabil çalişması için craced leri indirdim. fakat bir sonuç alamadım.bir çok arkadaşlarımızdan serverfıles rica ettık fakat hep aynı filesler ama çalişmiyor. bu günde bir olaya şahit oldum 100-200 ytl karşiliğinda server kuran insanların olduğunu gördüm. çok yazık. yardımseverlık duygusunu yitirmiş olmalılar. sonuç olarak şimdi benim ricam 1.04x sezon3 epsode2 server files aramaktayız. yaklaşik bir haftadan beri o kadar uğraşmamıza rağmen çeşitli hatalar aldım işin içinden çıkamadım. bu server filesi bana yardımlaşma ve kardeşlik adına verecek arkadaşlarım varsa çok memnun olacağız.msn.special34@hotmail.com. eklerseniz memnun olurum hayırlı akşamlar.

• Full Episode 2 Serverlar Var. Ancak Forumlara Bu Filesleri Koyan Adamlarda Bu Full Episode 2 Server Sahiplerinin Adamları.

Kendi Full Fileslerinin Bir Kopyasını Bozarak Forumlara Yayıyorlar. Eğer İşi Çok Çok İyi Bilirsen Hatayı Anlayıp O Hatayı Düzeltebilirsin. Düzeltebilen Varmıdır Buda Ayrı Bir Soru

Extremenin Bu Lafi Tam Cevabı

BENDE 2 TANE FİLES WAR SEASON3 EPİSODE2 SİNİDE KURDUM İLLAKİ KÜCÜKBİ HATA CİKİOR.

BU İŞİ COK İYİ ANLAYAN BİRİNDEN RİCA ED FİLESİ BUGSUZ YAPSİN BİDE ÖYLE DENE
  • harbi s3 ep2 lazım acil
  • quote:

Orjinalden alıntı: _TEADOR_

Full Episode 2 Serverlar Var. Ancak Forumlara Bu Filesleri Koyan Adamlarda Bu Full Episode 2 Server Sahiplerinin Adamları.

Kendi Full Fileslerinin Bir Kopyasını Bozarak Forumlara Yayıyorlar. Eğer İşi Çok Çok İyi Bilirsen Hatayı Anlayıp O Hatayı Düzeltebilirsin. Düzeltebilen Varmıdır Buda Ayrı Bir Soru

BENDE 2 TANE FİLES WAR SEASON3 EPİSODE2 SİNİDE KURDUM İLLAKİ KÜCÜKBİ HATA CİKİOR.

mutlaka dediklerine katılıyorum fakat bu küçücük dediğin hata baya hatalar doğuruyor..dönüp dolaşip editlenmiş files bulmaya geliyor. inşallah vercek güzel insanlar vardir yardim bekliyoruz.

• quote:

Orjinalden alıntı: MEGABAYTE

quote:

Orjinalden alıntı: _TEADOR_

Full Episode 2 Serverlar Var. Ancak Forumlara Bu Filesleri Koyan Adamlarda Bu Full Episode 2 Server Sahiplerinin Adamları.

mutlaka dediklerine katılıyorum fakat bu küçücük dediğin hata baya hatalar doğuruyor..dönüp dolaşip editlenmiş files bulmaya geliyor. inşallah vercek güzel insanlar vardir yardim bekliyoruz.

Temmuz'un ilk haftası bugsuz full espideo2 çıkıyordu güya, ama Temmuz'un 2. haftasındayız tık yok.Sanırım Agustos'ta anca kavuşacagız full ep2'ye.
    Yinede bunu başaracak olanlara helal olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StreWAngeR -- 11 Temmuz 2008; 23:41:57 >

• %100 BUGSUZ FİLES YOK SANİRİM..
  • 1.4x

--Calısıyor--

GS_CS now 100% work
    All 10 summoner skills work
    Server Does not crash
    Summoner Can be created
    Elbeland maps work
    Elbeland Mobs work
    Level 2 summoner wings no visual bug
    All New Summoner items work including scrolls
    Dataserver no system overflow errors & does not Delete Summoner Tables
    All eventitembags all dropable items etc
    All custom events working
    All normal events working
    All guild and party options 100% function
    All Quests 100%
    Refuge GateKeeper Enter During 3rd class quest work.
    Summoner wings Chaos machine mix work for Level 1,2 not Tested for 3
    Illusion Temple 1-5 working for 1st and 2nd class
    All Gates now working: Client fixed
    Master (3rd classes) Can enter Chaos Castle 7
    Summoner Damage Increases 100%
    Summoner Stamina Increase 100%
    Summoner add HP per level 100%
    All episode 1 working

http://seeitworks.com/index.php?dir=Server%20Files/SCF%20Season3%20Ep2%20-%20Cracked/

http://r a p i d s h a r e.com/files/102143527/MuServer.rar.html
    http://files. file front.com/MuServerrar/;9884093;/fileinfo.html

Bazı bugları vardır ama suan en saglam server files bunlar...!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WolverinX -- 12 Temmuz 2008; 2:43:03 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs2 server
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• İnlah İşine Yarayanlara Faydali Olur.
    Teşkürler Emeğine
  • teşekkür ederim arkadaşlar paylaşimlariniz için. daha başka sorunları temizlenmiş filesleri olan kardeşlerimiz varsa paylaşabilir. sağolun varolun.
  • Arkadaslar Episode2 ServerFilesi buldunuz diyelim kurdunuz bunun sorunu okadar cokki gelipde forumlarda bu sorunlarını çözene kadar serverda player kalmaz.. Sizlere Mu-Adana admini olarak bi önerim var.. Ben Adminligi hiç sevmedim nedenini söyleyeyim mi cok büyük bi sorumluluk kac kişiden mesulsun biliyormusun en az 200 kişi episode2 de heleki sorunlar baya bir var kesin kafayı yersiniz.. Benim şahsi görüşüm bence hiç bulaşmayın derim egerki bilgisayarınızı seviyorsanız ve Özel yasantınız tam rayında ise hiç girmeyin ben özel hayatımda 3 yıllık kız arkadasımı ilgilenemedigimden sırf servera zaman ayırdıgımdan ötürü kaybettim sizlerede örnek olsun der görevimi yerine getirmiş sayarım Kolay Gelsin.. Tekrardan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Lee01

Arkadaslar Episode2 ServerFilesi buldunuz diyelim kurdunuz bunun sorunu okadar cokki gelipde forumlarda bu sorunlarını çözene kadar serverda player kalmaz.. Sizlere Mu-Adana admini olarak bi önerim var.. Ben Adminligi hiç sevmedim nedenini söyleyeyim mi cok büyük bi sorumluluk kac kişiden mesulsun biliyormusun en az 200 kişi episode2 de heleki sorunlar baya bir var kesin kafayı yersiniz.. Benim şahsi görüşüm bence hiç bulaşmayın derim egerki bilgisayarınızı seviyorsanız ve Özel yasantınız tam rayında ise hiç girmeyin ben özel hayatımda 3 yıllık kız arkadasımı ilgilenemedigimden sırf servera zaman ayırdıgımdan ötürü kaybettim sizlerede örnek olsun der görevimi yerine getirmiş sayarım Kolay Gelsin.. Tekrardan.

Hayırlısı olsun bakalım söylediklerin ne noktasından virgülüne katılıyorum. bu mu insanın tüm hayatını kapsıyor belli noktadan sonra. bende kendı kendıme karar aldım fazlaca üstünde durmayacağım artık hayatımızın belli bir noktasına atmanın zamanı geldide geçiyor bile. özellikle herkeze yönelik konusuyorum. bazı şeyleri ölçüsünde birakmak ölçülü davranmak en güzeli. kolay gelsin hepinize.

• quote:

Orjinalden alıntı: _Lee01

Arkadaslar Episode2 ServerFilesi buldunuz diyelim kurdunuz bunun sorunu okadar cokki gelipde forumlarda bu sorunlarını çözene kadar serverda player kalmaz.. Sizlere Mu-Adana admini olarak bi önerim var.. Ben Adminligi hiç sevmedim nedenini söyleyeyim mi cok büyük bi sorumluluk kac kişiden mesulsun biliyormusun en az 200 kişi episode2 de heleki sorunlar baya bir var kesin kafayı yersiniz.. Benim şahsi görüşüm bence hiç bulaşmayın derim egerki bilgisayarınızı seviyorsanız ve Özel yasantınız tam rayında ise hiç girmeyin ben özel hayatımda 3 yıllık kız arkadasımı ilgilenemedigimden sırf servera zaman ayırdıgımdan ötürü kaybettim sizlerede örnek olsun der görevimi yerine getirmiş sayarım Kolay Gelsin.. Tekrardan.

Ayni Sorun Bende de Oldu Season3 EPİOSDE1 0 BUG İLE BİLE OYUNCULAR SORUN CİKARABİLİYOR.
    BEYNİMİZ ŞİŞTİ. FUN SERVER AÇTİK.

GÜRÜLTÜ BİTTİ KAVGA BİTTİ

Mutluyuz

• en iyisini yapmişsin zaten server makinan ya cafede olacak yada dedicaed kiralama sistemi ile olacakki.exl low yapıp sürekliliğini devam ettırsın. istisnalar hariç bazı evden acan arkadaşlarım alınmasın ama her evde kı ınsanında pc sı boş ve müsaıt olamıyor malesef. ama benim olmassa olmazım. bir cafe veya dedıcaed dir. low exp olarak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.