çoğu kişi sıkıntıdan bıtıremedı bıle |
[EPKYD] - EVLİ PS KULLANICILARI YARDIMLAŞMA DERNEĞİ (6436. sayfa)
-
-
Ben seviyorum bu seriyi ama 1 hafta da boş vaktim oldu bitirirken .onu da hesaba katmak lazım o olmasa platine kasmazdim muhtemelen
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İyi haftalar dernek. Ps5 e heveslendim baya ama sanırım pro veya slim model bekleyeceğim. Yılbaşı gibi çıkarsa alırım artık.
-
İyi haftalar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
baska bir msj bekliyoruz artık senden:)
-
Bugün gerçek konsoluma kovusuyorum darısı herkesin basina
Hayırlı olsun abi. Konsol kolay mühim olan oyun almak
-
Herkese iyi haftalar
İyi haftalar
Bir süredir XBOX SERIES X den oyunlarda yüksek fan sesi geliyordu, bende playstation gibi dedim buda oyunları kaldırmıyor zorlanıyor sandım ama meğerse içi çok fazla toz yapmış.
Makinanın alt kısmı ve usb leri taktığım bölümdeki deliklerde tüm tozları çekince ilk günki gibi sessiz bir hale geçti.
-
Nba 2K23 bekliyoruz Tansu'cuğum.
-
İyi haftalar
Bir Diablo alıp uzun süre devam sonra forumdan bakicam artikquote:
Orijinalden alıntı: TakoPlayHayırlı olsun abi. Konsol kolay mühim olan oyun almak
İyi haftalar
Yeni türkiye hayırlı olsun. Ps5 pro haberi gelsin artık
PS5 Pro Gelirse Nereye Sığdıracaz Acaba :D Pro'dan Önce PS4 slim Gibi Küçük slim bir cihaz Çıkartsalar artık tvnin altına sağına soluna rahatca sığdırabileceğimiz bir cihaz gelse keşke
-
İyi haftalar
İyi haftalar, merhabalar diliyorum herkese. Split screen olarak oynanabilecek oyun arıyorum. Tavsiyeniz var mıdır :)
-
merhaba,
üye alımı varsa benide alır mısınız? Bu arada aynı konsoldan yan yana yani local olarak online oynayabileceğimiz oyun var mıdır?
-
it takes two
a way out
diablo
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X