Şimdi Ara

epox 8rda+ açılmama lütfen yardım !!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    kasasını değiştirdiğim epox 8rda+ anarkatımı çalıştıramadım. speaker pinlerini kısa devre yapıtığımda on off aktif hale geliyor ve makine açılıyor. ama kapatıp tekrar açmaya çalıştığımda yine aynı hatayı veriyor. acaba makinede bir yerde kısa devremi var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi besiktasbjk -- 27 Kasım 2005, 17:30:50 >

• quote:

Orjinalden alıntı: besiktasbjk

merhaba arkadaşlar
    kasasını değiştirdiğim epox 8rda+ anarkatımı çalıştıramadım. speaker pinlerini kısa devre yapıtığımda on off aktif hale geliyor ve makine açılıyor. ama kapatıp tekrar açmaya çalıştığımda yine aynı hatayı veriyor. acaba makinede bir yerde kısa devremi var?

güç kaynağı aopen ise sanırım aopen psu larla epox arasında uyumsuluk var bende de epox 9nda3j var arkadan elektrik kablosunu çıkarıyorum power tuşuna basılı tutarken takıyorum aynı anda sadece öyle açılıyor
    ancak şöyle birşey var epox rda+ ile aynı güç kaynağını kullanmıştım böyle bi sorun yoktu..ama dediğim gibi uyumsuzluk olabilir..!

• anakart ın üzerinde power pinleriyle speaker pinlerini karıştırmış olabilir miisin??
  • quote:

Orjinalden alıntı: red a!ert

quote:

merhaba arkadaşlar

güç kaynağı aopen ise sanırım aopen psu larla epox arasında uyumsuluk var bende de epox 9nda3j var arkadan elektrik kablosunu çıkarıyorum power tuşuna basılı tutarken takıyorum aynı anda sadece öyle açılıyor
    ancak şöyle birşey var epox rda+ ile aynı güç kaynağını kullanmıştım böyle bi sorun yoktu..ama dediğim gibi uyumsuzluk olabilir..!

evet güç kaynağı aopen. ama bir önceki güç kaynağımda böyle bir arıza vermiyorda normal açılıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi besiktasbjk -- 25 Kasım 2005, 15:39:36 >

• quote:

Orjinalden alıntı: hey

anakart ın üzerinde power pinleriyle speaker pinlerini karıştırmış olabilir miisin??

hayır pinleri karıştırmıyorum. zaten speaker pinlerini kısa devre ettikten sonra on-off pinleri ile bilgisiyar açılıyor.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: red a!ert

quote:

merhaba arkadaşlar

evet güç kaynağı aopen. ama bir önceki güç kaynağımda böyle bir arıza vermiyorda normal açılıyordu.

yani ben uyarayım da
    kartı ikinci el aldım aldığım kişi de dedi.ben açılmıyor dedim kart.adam anlattı bende de aopen vardı güç kaynağı aynen öyle oluyordu dedi.tagan aldım geçti dedi..demek epoxlarda kronik bi sorun bu aopen güç kaynaklarıyla uyumsuzluk...

• teşekkürler
    bu akşam sistemi söküp tekrar toplayacağım bakalım aynı problem devam edecekmi?
  • merhaba arkadaşlar
    kullandığım güç kaynağı aopen. bilgisayaraın fişiniprizden çekip taktıktan power düğmesine bastığımda cihaz açılmıyor. elimi birsüre power düğmesine basılı tuttuktan sonra çekip tekrar basınca makina açılıyor ama ledlerde C1 yanıyor ve duraksamdan bir alarm çalıyor. power düğmesini basılıp tutup makineyi kapatıp tekrar power düğmesin basınca normal açılıyor. ve elektrik bağlantısını kesmediğim sürece de normal çalışıyor.elektirik bağlantısını tekrar kestiğimde aynı problemler tekrar yaşanıyor. bu konuda sizden yardım bekliyorum. bu problem hakkında bilgisi olan varmı??????????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi besiktasbjk -- 27 Kasım 2005, 17:29:14 >

• Bendekinde kesitiden sonra ilk marşta çalışmıyor. bazen iki defa basmak gerekiyor. Sorun anakarta her zaman gelmesi gereken 3 V da olabilir. Güç kaynağının voltajlarını kontrol ettir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.