Şimdi Ara

EPOX EP-8KDA7I NF3 + Sempron 2500+ 64 bit + 512 Twinmos

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EPOX EP-8KDA7I NF3 + Sempron 2500 64 bit + 512 Twinmos alsam sizce nası olur acaba?
    Ucuza ii bi şey almış olurmuyum.
    Bide bu sisteme karşılık P4 505j işlemci olsa,
    bu işlemci konusunda bilgisi olan varmı? cvp yazarsa sevinirim
    Çünkü hiç bi yerde bu işlemciden bahsedilmiyor..

• walla iyi konf. aynısını daha bugün aldım
    anakart asus, ram kingston
    walla canavar canavar.hemde çok ucuz
  • Asus anakartın modeli neydi ?
  • Aşağıdaki resimde görülen sistemi yeni topladım. Son derece hızlı ve başarılı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasok -- 16 Ekim 2005, 0:12:30 >
  • k8n, yine nforce3
  • Bende mi k8n alsam aralarında cok fiyat farkı yok
    ama
    epoxun fsb si :1600
    asusunki 800 diye biliyorum
  • http://forum.donanimhaber.com/m_4341927/tm.htm

Yukarıdaki linki bir incele istersen...
    quote:

Orjinalden alıntı: okankan

Bende mi k8n alsam aralarında cok fiyat farkı yok
    ama
    epoxun fsb si :1600
    asusunki 800 diye biliyorum
  • anakartı bilemeyeceğim ama işlemci oldukça iyi.
    Bir arkadaş asus k8n ile 300fsb de günlük kullanıyor hemde 1T de(işlemciye gerilim verememesine rağmen stabil olması ilginç!), ben epox8kda3j de 2T 305 fsb de(benim işlemci semp642800, fazladan 0,075volt veriyorum, yani anakartım müsaade ediyor) tertemiz çalışıyor.
    Ram e kafanı takma, çünkü 300fsb de bölenli ya 200Mhz(default zaten) yada 245Mhz kullanman gerekir, yani iyi bir ram a para vermeyeceğine göre twinmos al gitsin.
  • Anakart konusu kafamı iice karıstırdı
    Çoğu amdci epox dan vazgecme diyor
    ama k8n de bu işlemciyle ii işler cıkardığı ortada

hem epox8kda3j ile benim düşündüğüm kart arasında baya fiyat farkı var

EP-8KDA7I ile deneyen olsaydı içim rahat edecekti
  • EP-8KDA7I nın asus gibi işlemciye gerilim veremediğine dair epox un forumunda biri konu açmış ama o kişinin görememiş yada bios update etmemiş olmasından kaynaklanabilir!
  • ya açıkçası ben de ilk arkadaşa toplarken kararsızdım gittik asus aldık
    sonra 3 tane daha 2500 64 bitli asus anakartlı sistem topladım. çok stabil bir board.deneyimle sabit. ben öneriyorum. ama sadece bu anakartı kullandım. çok damemnunum
  • peki asus un k8n delux u deilde normalinde yani ucuz olanında gerilim verme olayı varmı?
    ve bide bu kartın fsb nin 800 olması etkilemez mi?
  • yav benim de aklımı çeldiniz şimdi. Asus K8N nin yanına Sempron64 2800+ düşünüyordum, yukaıdaki bir linkten Sempron64 2500+ mucizesini görünce aklım kaydı. Herhalde ben de Sempron64 2500+ alırım.
    kafam karıştı yaa
  • çerkez bende 2800 var, eğer paran varsa 2800 al derim, ben bu işlemciyle 37sn spi gördüm ama 35bile olabilirdi, ama bir arkadaş ancak 39 görebilmişti 2500 ile. 2800 ün çarpanı 8, 2500 ün 7 .
  • 80gb sata hardisk 80$ mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilhami

çerkez bende 2800 var, eğer paran varsa 2800 al derim, ben bu işlemciyle 37sn spi gördüm ama 35bile olabilirdi, ama bir arkadaş ancak 39 görebilmişti 2500 ile. 2800 ün çarpanı 8, 2500 ün 7 .

saol kardeş, içimi rahatlattın valla. Alıcam anasını satiim 2800+ yı
  • bir şey değil, anakart dfi bulabilirsen nefis olur
  • CEVAPLADIĞINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER.

Peki 64bit 2600 sempron için şu anakartlara ne dersiniz ? :

-----MSI ATI RS482M-IL **(_onboard ekran kartı ve PCIexprss16 özellikli... hemde87$... ama chip yapısı nforce3 degil ATI Radeon XPRESS 200... tabiki soket 754.__) ..fakat onboard anakartlara sıcak bakmıyolar?

-----Gigabyte K8NS **(__nforce3 250..onboard değil AGP 8x özellikli..69$)

-----Epox 8KDA7I **(__en çok düşündüğüm anakart MALUM epox AMD ile çok uyumlu... nForce3 250... 67$..buda AGP 8x onboard değil.. [yani pciExpress16 olsa daha iyi olurdu diye düşünüyorum ama o özellik
    birinci seçenekteki MSI RS482M-IL'de var ayrıca ONBOARD.. ne yapsam onu mu tercih etsem.. *:)

-----VE sonuncusu MSI K8N Neo LSR nFORCE 250GB... acıkcası bunuda çok düşünüyorum denildiği gibi çok iyi bir kart 250 değil 250GB olması avantajı imiş..! AGP filan ama elimde zaten ASUS9550ge/td ekran kartı var onuda takarım canavar gibi olur heralde dimi?? _eski kasayada 40$lık bir FX5200 uydururum olur biter insallah?!?

*-*-* unutmadan kafama takılan birşey var:
    anakartların mikroişlemci yapısı özelliklerinde "64BİT AMD" diye belirtilmişş..
    fakat EPOX ve MSI RS482M modellerinde ayrıca "" ve sempron"" yazmışlar..
    sorum şu benim alacağım 64 bit sempron 2600 74$lık işlemci hepsiylede uyumlu dimii..??!

NOT : elimdekilerrr

---ram 512mb ddr 400 kingston
    ---kasa 350 watt foxconn veya 300watt Microlab insallah (birini alacağım ikiside 2 fan airduct)
    ---zaten 80Gb seagate SATA harddisk var ben evde takarım onu!!!

• sistemimdeki anakart 64 usd ve işlemcimi default voltaj ile 1822mhz sorunsuz çalıştırıyo.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.