Şimdi Ara

Epox MF570 SLI kutu içeriği yardım !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • millet, dün epox mf570 sli anakart aldım ancak kutuyla birlikte gelen alet edevatla ilgili kuşkularım var. daha önce arkadaşım 9npa-ultra almıştı içeriği baya zengindi ( tornavida takımı, kartın haritası, yuvarlatılmış ide kabloları...). şu an epox un en iyi kartlarından birisi olmasına rağmen bu saydıklarım kutunun içinden çıkmadı. acaba bu kartı kullanan yada içeriğini tam olarak bilen birisi bana yardımcı olabilirmi. şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soemc -- 15 Kasım 2006; 1:04:32 >

• epox'un sitesinden öğrenebilirsin içeriği
  • sitede yok birader ayrıca incelemesi de daha yapılmamış donanım sitelerinde bu yüzden ayrıntılı içerik bilgisi bulamıyorum( direk epox u arıycam yakında )
  • bence epox'un ithalatçı firmasını ara.hangi distribitorse ondan bilgi alabilirsin
  • epox'un forumuna sor
  • arkadaşlar önerileriniz için sağolun.....ancak bana içeriği bilen birisi lazım şu an, yarın işe gidicem bununla fazla ilgilenemiycem ortada bişey yokken de adamlarla papaz olmak istemiyorum.
    epox un kendi forumu toz tutmuş msj larla dolu kimse cevap vermeye yanaşmıyor. tek çarem sizlersiniz varmı bu forum gibisi yaww
  • ürünün ndistribütörü mascom bi ara istersen
  • tamamdır millet sorun halloldu....bahsettiğim 9NPA- ultra modeli beraberinde POWER PACK ile geliyormuş, içinde tornavida takımı, anakart haritası, yuvarlatılmış ide kabloları gibi ekstra parçalar varmış. ancak bu modelde power pack yok, standart parçalar var. olsun artık böyle idare edicez eksiği gediği yok alllahtan...haberiniz ola, kendinize iyi bakın...
  • epox un o bahsettiği modeli ekstra bi modeldi zaten.oc çular için özel bazı özel parçalar koymuşlardı (özellikle takım çantası) ve soket939 un son zamanlarında satışları arttırmak için yapılan bi olaydı.

sen her anakarttan aynı şeylerin çıkmasını bekleyemezsin.tamam epox un bu modeli nforce570-ultra gibi biçipsete sahip ve nispeten pahalı ama ondan da bu parçaların çıkacağı anlamına gelmez.

aşağıdaki linke bakarsan kutu içeriğinin resmini görebilirsin.burda sende olmayan yuvarlatılmış kablolar mevcut mesela.o konuda bişeyler yapmak duurmunda kalabilirsin.

http://www.tomshardware.com/picturegalleries/gallery-200609154-3.html

edit: ben yazarken sen yazmışsın zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trulli -- 15 Kasım 2006; 10:21:44 >

• ya bende o karttan aldım bende extra 2 adet super usb baglantı cıktı extra dan baglayabiliyosun
    slı koprusu cıktı extra kucuk bi fan cıktı ( ne işe yaradını bilmiyorum :) ) ama ole alet edavat ve ide cap. cıkmadı ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.