Şimdi Ara

Epox, Msi, Dfi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yeni toplayacagim sistem icin 100 $ seviyesinde guzelinden bir anakarta ihtiyacim var...

Birkac alternatif buldum, aralarında seçim yapamıyorum, siz hangisini tercih ederdiniz ?

K8N Neo4-FI 105 $ + Kdv

Dfi infinity 111 + Kdv

EPOX - 9NPAJ 110 + kdv

bana msi FI cazip geliyor ama konuya da hakim değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kseo -- 10 Aralık 2005, 19:14:24 >

• bende aynı dertten muzdaribim. hatta dfi lanparty almayı ciddi olarak düşündüm.
    onların içinden infinity bence en iyisi.
  • oc yapıp yapmayacağını da yaz daha iyi yardımcı olabiliriz...
  • oc yapmayacaksan MSI'ın modelini o/c yapacaksan DFI'nın n-modelini al derim ben.
  • overclock yapmayı düsünmüyorum, ben genelde bilgisayarımın performansından değil teknolojisinden sikayet ederekj upgrade olayına girerim... Kuracagım bu sistemi de gelecekte aynı sebepten upgrade ederim gibime geliyor..
    O/C kurtarmaz yani, kurtarmayacagi için öyle bir karta gerek de yok !
  • o zman öle düşünüyosan bncede msi en iyisi çünkü epox ve dfi bu ikisi özellikle o/c yapan kullanıcalar düşünülerek yapılmş kartlar
  • peki Epox' ta memnuniyet oranı vs... nasıl ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben epox 9npaj s 939 kullanıyorum. gayet memnunum o/c içinde iyi bir kart
  • epox gayet iyi bir kart.... çevremde kullanan herkes gayet memnun.... son iki anakartımda epox ve bende gayet memnunum.

msi da güzel fakat epoxla aynı performansı sunmuyor. +msi o/c ye gelmiyor....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kseo

Selam,

yeni toplayacagim sistem icin 100 $ seviyesinde guzelinden bir anakarta ihtiyacim var...

Birkac alternatif buldum, aralarında seçim yapamıyorum, siz hangisini tercih ederdiniz ?

K8N Neo4-FI 105 $ + Kdv

Dfi infinity 111 + Kdv

EPOX - 9NPAJ 110 + kdv

bana msi FI cazip geliyor ama konuya da hakim değilim.

Arkadaşım merhabalar. Msi dan uzak durmanı tavsiye ediyorum. Bence DFi al. Çünkü bağımlılık yapıyormuş. formun müdavimleri öyle söylüyorlar.
    Gelgelelim neden msi alma diyorum. Yukarıda yazdığın ankartlardan msi şu an bende mevcut ve kullanıyorum. Performans çok güzel. Ama değişik problemler yaratıyor. Bende varola problemlerden birlaçını sana yazayım. Gerçi bendende kaynaklanıyor olabilir ama sen gene bir göz at.

Aynı anarttan bendede var. 2*512 400mhz twinmos takılı üzerinde. 1. Ramler 333 mhz çalışıyor. Biostan 400 mhz ye çıkarttığımda performans düşüyor.
    2. Ramlarin dual layer yani çift kanal çalışması gerekirken single channel çalışıyor.
    3. Sisteme takdığım hiç bir HDD yi algılamıyor.
    4. Windovs ortamında makinede sistemin olduğu hdd yi USB hdd olarak görüyor. Yeni Hdd takdığımda setupdan serch yapıyorum ama olmuyor.

Biosu update ettim. olmadı.
    Default ayarlara döndüm olmadı.
    Anakartın pilini söktüm fabrika ayarlarına döndüm. Gene oumsuz...

Bu hususta bilgisi olan arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim..

• imp,
    tam istediğim gibi bir mesaj yazmışsın... yarın gidip anakartı alacaktım bu uyarılarını okumamış olsaydım..
    hoş senin de dediğin gibi, problem başka da olabilir. Ancak yine de bu tip problemlerde sorun genelde anakarttandır, ki senin bahsettiğin bütün problemler için geçerli bu söylediğim.

Epox ve Dfi seçenekleri kalıyor bu durumda.. Onlardan da Epox u temin etmek biraz daha kolay.

Dfi mi Epox mu, ... bunun cevabını 1-2 günde vermem gerekecek. Yardım eden herkese de tesekkurler..
  • DFI Lanparty modellerini al ve MSI K8N NEO4 Platinum modellerini al üstte yazdıklarını alma
  • quote:

Orjinalden alıntı: kyorhan

DFI Lanparty modellerini al ve MSI K8N NEO4 Platinum modellerini al üstte yazdıklarını alma
    kardeş iyi diyorsunda önerdiğin modeller ile arkadaşın yukarıda yazdığı modeller arasında en azından 60-70 ytl fark var.arkadaş belli ki ucuz bir board alacak bütçeye sahip.bu arada ben olsam dfi alırdım.
  • bende 2 gün önce bilgisiyar aldım. epox ve msı arasındda baya bir kalmıştım. amd kullanıyorsan en stabil çalışan kart epox diyorlar.

ben epox aldım. şu ana kadar memnunum yalnız internet sitesinden 38 mb bir driver var onu yüklemen lazım.
  • EPOX
  • epox 9npaj nf4 çipi taşıyor yazıyor.
    infinity ise nf4 ultra ve sata 2 destekli.
    epox9npa+ultra ise nf4 ultra olup zaten sata 2 si var ve daha pahalı.
  • quote:

imp,
    tam istediğim gibi bir mesaj yazmışsın... yarın gidip anakartı alacaktım bu uyarılarını okumamış olsaydım..
    hoş senin de dediğin gibi, problem başka da olabilir. Ancak yine de bu tip problemlerde sorun genelde anakarttandır, ki senin bahsettiğin bütün problemler için geçerli bu söylediğim.

Epox ve Dfi seçenekleri kalıyor bu durumda.. Onlardan da Epox u temin etmek biraz daha kolay.

Dfi mi Epox mu, ... bunun cevabını 1-2 günde vermem gerekecek. Yardım eden herkese de tesekkurler..

Tekrar merhabalar. MSİ ankartımla ilgili var olan bütün sorunlarımı aşmış durumdayım. Formdan bana yardımcı olan arkadaşlara bunun için teşekkür ederim. Yanlız şunu farlketttim. Bu bahsaettiğimiz anakartın (MSİ) setuptan birhayli ayarının yapılması gerekiyor. Buda benim gibi setupdan pek hoşlanmayan kullanıcıları bir hayli mağdur bırakıyor. Şuda bir gerçek. Bu kartı ayarlarını tam olarak çözdüğünde, ki şu an öyle oldu, çok deli bir performans alıyorsun. Ama bence DFİ al. Hiç başın ağırmasın. Kolay gelsin...

• eyvallah, sagolun...
    Yalnız epox' un 102 $ olan versiyonda Sata2 desteği olmadıgını söylemeniz bana ilginç geldi.. ben vardı gibi hatırlıyorum..
  • içlerinde dfi infinity i tercih etmelisin bence dfi sorunsuz ve stabil bir kart..
  • quote:

eyvallah, sagolun...
    Yalnız epox' un 102 $ olan versiyonda Sata2 desteği olmadıgını söylemeniz bana ilginç geldi.. ben vardı gibi hatırlıyorum..

sadece nf4 ultra ve sli çipli anakartlarda sataII desteğiv var.epoxun o modeli nf4 ultra ve sli olmadığı için sataII desteği yok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.