herkese merhaba benim yazıcıda son zamanlarda Printer Error 0x95 bu hatayı almaya başladı sebebi nedir sizce ?
sskunS
kullanıcısına yanıt
Merhaba,
Bu hatayı verdiğinde problem genelde baskı kafası ile ilgilidir.
quote:
Orijinalden alıntı: bitmeyenkartuş
Merhaba,
Bu hatayı verdiğinde problem genelde baskı kafası ile ilgilidir.
teşekkürler hocam tahmin ettim peki ne yapabiliriz ?
Tekrar Merhaba,
Yetkili servis dışında kimsenin bişey yapabileceğini sanmıyorum. Değişim yapılması gerekir.
quote:
Tekrar Merhaba,
Yetkili servis dışında kimsenin bişey yapabileceğini sanmıyorum. Değişim yapılması gerekir.
yine çöp desene hocam neyse teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: sskun
quote:
Tekrar Merhaba,
yine çöp desene hocam neyse teşekkürler
baskı kafasını söküp etrafındaki biriken yapışan mürekkep kalın tılarını temizleyip deneyin birde cihazın baskı kafasını wakum ladığı kısımalrı temizleyin cihaz düzenli bi şekilde baslamasına engel olna bişi ler var baskı kafası tamamen öldüğünde genel hata olarak cıkar ve hata kodu vermez kafa siğortası atıgında 0x45 katası verir
vermiş olduğunuz kod baskı kafasında sensörün numarası
bir kere yaptım denemek için oldu gibi ama baskı kafasnı temizle dediğimde isse yine aynı hatayı verdi makineyiş söküp bide öyle deneyeceğim teşekkürler
iyi günler 510 ve 310 da çeşitli yerlerde diskler vardır.bunları nemli kolanyalı mendil ile silin.ama çok sulu olmasın sadece nemli.bu diskler tüm yazıcıyı yönetiyor.benim mak,inayı servise götürdüğümde beraber açtık ve temizledik.problemler kalktı ortadan
quote:
Orijinalden alıntı: dijiprint
iyi günler 510 ve 310 da çeşitli yerlerde diskler vardır.bunları nemli kolanyalı mendil ile silin.ama çok sulu olmasın sadece nemli.bu diskler tüm yazıcıyı yönetiyor.benim mak,inayı servise götürdüğümde beraber açtık ve temizledik.problemler kalktı ortadan
teşekkürler hocam cevabınız için aynen dediğiniz gibi bide hangi çeşit kartuş kullanıyorsunuz baskı kalitesi biraz düşük benimkinde sizde nasıl ?
ben bursa bitmeyenkartuş tan 4 adet 1/2 litrelik devamlı kartuş aldım.orjinalin tıpkısı.hele fotoğraf kağıdına süper kalite.ancak bursa bitmeyenkartuşun tek sorunu müşterisi ile ilgilenmiyor.fax - email yolluyorsun hiç tenezül edip okumuyorlar bile.ama mürekkepleri iy.ben durabrite kullanıyorum bu çok çok önemli.yanlış mürekkep bozar makinayı
quote:
ben bursa bitmeyenkartuş tan 4 adet 1/2 litrelik devamlı kartuş aldım.orjinalin tıpkısı.hele fotoğraf kağıdına süper kalite.ancak bursa bitmeyenkartuşun tek sorunu müşterisi ile ilgilenmiyor.fax - email yolluyorsun hiç tenezül edip okumuyorlar bile.ama mürekkepleri iy.ben durabrite kullanıyorum bu çok çok önemli.yanlış mürekkep bozar makinayı
hocam benimkisi goprintten aldım 1 er litrelik fotograf kagıdına baskısı hiç iyi değil resimde yazıda güzelde size zahmet olmassa bana mürekkeblerin linkini gönderebilirmisiniz alıp deneyecegim
sskunS
kullanıcısına yanıt
BURSA BİTMEYENKARTUŞ İNTERNETTE SİTESİ VAR GÜVENİLİR BİR SİTE.KREDİ KARTI İLEDE SATIYOR
quote:
BURSA BİTMEYENKARTUŞ İNTERNETTE SİTESİ VAR GÜVENİLİR BİR SİTE.KREDİ KARTI İLEDE SATIYOR
teşekkür ederim hocam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme