Bildirim
Epson~canon~brother ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
hepsi fotoğraf kağıdına baskı yapar
asıl işleri foto baskısı olmadığı için fotoğraf baskısını orta/düşük kalite yapar hepside
sahiden yüksek kalite foto baskısı için
tanklı olarak epson L805 -L810 -L850
kartuşlu olarakta (kolay dolan kartuşlarla kullanılabilen ) canon ip7250 - ts8050 - ts9050 modelleri idealdir
bu görseldekileden ise elbette epson l386yı tercih edin epson tanklılarda daha eski ve bundandır ki daha stabildir cihazları L382de wifi yok sadece onun dışında l386 ile aynı makinedir.
MÜREKKEPLERE DÜNYANIN PARASINI VERMEK İSTEMEYENLERE ORJİNAL KALİESİDE MÜREKKEP İÇİN
http://urun.n11.com/kartus-dolum-urunleri/epson-l-serisi-t641-t644-murekkep-4x100-ml-set-ucretsiz-kargo-P174496743
-
Uygun fiyata canon iP 7250 buldum
Bunlar çok sıkıntı çıkartır mi l800 kalitesinde
Baskı alabilir miyim fotoğrafa icin ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
epsonu haftada 1 -2 kez kullanmassanız kartuş kafaları tıkanıyor masrafa sokabilir eğer herhafta 1 -2 çıktı alıcam diyorsan ve kartuş kafa temizleme 1 defa haftada yapacam dersen alabilirsin - -
ip7250 yüksek kalite fotoğraf baskısı verir L800'ü aratmaz. uygun fiyatlı oluşu kartuşlu oluşundandır yoksa L800-L805'in canondaki muadili ürün denebilir. tabi orjinal kullanım çok çok maliyetli olacaktır bu cihazla uyumlu kolay dolan kartuşlarla kullanmalısınız ki orjinal kartuşlara servet ödemeyin doğru mürekkep (DOĞRU MÜREKKEP: bizim stoklarımızda chromalife100+V2 olarak geçer.) ve kolay dolan kartuş kombinasyonu baskı maliyetinizi çok çok aşağılara çekmenizi sağlayacaktır. dolan kartuşları bir kere temin eder devamlı surette kolaylıkla doldurarak kullanırsınız
aşağıdaki linklerde ip7250'ye ait dolan kartuş ve mürekkep alternatiflerini bulabilirisniz
ip7250 kolay dolan kartuşlar (full dolu) + 5x100 ml mürekkepli set http://urun.n11.com/kartus-dolum-urunleri/canon-ip7250-dolan-kartus-set-5x100ml-murekkepli-ucretsiz-kargo-P170168509
ip7250 sadece 5 adet kolay dolan kartuş (full dolu)http://urun.n11.com/kartus/canon-ip7250-kolay-dolan-kartus-set-full-dolu-ucretsiz-kargo-P174738118
ip7250 %100 uyumlu chromalife 100+V2 mürekkep 5x100 mlhttp://urun.n11.com/kartus-dolum-urunleri/canon-ip7250-murekkep-5x100-ml-set-100-uyumlu-ucretsiz-kargo-P175404934
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem baskı m. -- 13 Eylül 2017; 19:25:23 >
-
Peki hocam bunları takınca Yazici uyarı veriyor
Mu ?
Verirse onu nasıl çözeceğiz
Sonuçta bunlar muadil kartuş olacak orjinallerk doldurmuyoruz
kabul etmeme gibi bi durumu var midir
bu seride kolay dolan kartuşlar gayet stabil çalışır. kartuşları taktığınızda mürekkep seviyeleri full gösterir kullandıkça seviyeler düşer yazıcı aynı orjinallerde olduğu gibi kartuş bitti uyarısı verir bu uyarı aldığınızda kartuşu çıkarıp yeniden taktığınızda çip resetlnir yazıcı yeni bir kartuş takılmış olarak algılar ve mürekkep seviyesi fullenir bu döngü hep devam eder. bu içini görebildiğiniz şeffaf kartuşları tıpasını çıkarıp doldurur tıpasını yeniden takarsınız dolum işlemide bundan ibarettir. fiziksel olarak (ebat anlamında) olarak hiç bir farkları yoktur dolayısıyla orjinallerde tek farkı tıpalı ve şeffaf oluşlarıdır buda dolumu basitleştiren bir unsur oluyor tabi çıkarıp taktığınızda resetlenmesini sağlayan şey ise üzerlerinde tek kullanımlık çip değilde oto reset çip bulunuyor olmasıdır.
yazıcıya taktığınızda herhangi bir uyarı yada yapmanız gereken işlem yoktur yada montajlanması gereken herhangi bir düzenek değildir orjinal kartuşu takar gibi takar kullanırsınız.
-
İlginiz ve alakanız icin cook teşekkür ediyorum
Peki son olarak dolan kartuş mu yoksa bitmeyen kartuş seti mi önerirsiniz birinde hazneden hortumla geliyor digerinde kartuşu biz dolduruyoruz hangisi sistem bana sıkıntı çıkarmaz bir ev kullanıcısı icin?
Hocam mg7550 ile iP 7250 arasında çok fark var mk mg7550 satışı da pek Yok gibi
Ne alayım bu ısın uzmanı sizsiniz
Sıfır mi alayım 2.el buldum 7250 onu mu alayım
Epson L850 kullandım ama ihtiyaç oldu saattim
Daha ekonomik fotoğraf basacak bisi alacam tüm forumu okudum karar veremiyorum
Epson l850 kalitesinde baskı yapacak modeller ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X