Şimdi Ara

Epson l110 çizgili Baskı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle Merhabalar

Benim epson L110 sublimasyon mürekkepli bir yazicim var

Yazicim çizgili baski yapıyordu testlerde kafa temizliğinden sonra

Renkleri cikardidigimda ana renkler çıkıyor fakat teste böyle fotodaki gibi çıkıyor...

.

kafa temizliği için solusyon satın aldim

Kafalara solusyon sıktım

Solusyon sonrası test alırken kalın renkli baskı yapmaya başladı

Ve Baskıları alırken aralarına çizgi atmaya başladı

Ve resim çıktısı aldığımda insan yüzü felan Baskıları tam çıkaramayan başladı bunun çözümü nedir acaba yardımcı olurmusunuz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kafa temizliğine gerek yoktu cihazın ayarlarından temizliğini yapabilirdiniz tek sıkıntı çabuk mürekkebi biter ve pedleri dolardı.

Kullanmaya kullanmaya donuyor.

• yazdıma deseni ne bakmak lazım koyu baskıları standat baskıda alıyorsanız mürekkep yetiştiremeye bilir

• Mürekkepli yazıcıların genel sorunu kullanılmadığı zaman mürekkeplerin kurumasıdır. Garanti varsa gönderin yoksa o cihaz kısa sürede çöpe gider. Arada bir kullanacaksanız da paraya kıyıp tonerli yazıcı alın. Toz olduğu için kullanılan mürekkep donma, kuruma vs yaşanma ihtimali yok. Sağlam kaldığı sürece 30 sene sonra bile olduğu gibi kullanmaya devam edilebilir.

• NitroNos kullanıcısına yanıt

+1, bu testi sık sık yapın düzelene kadar, mürekkep kafalarda katılaşıp kurumadıysa muhtemelen sorunu çözecektir.

• Cevaplar için teşekkür ederim ancak isimiz gereği süblimasyon mürekkepli yazici kullanıyoruz....yazdırma desenini foto ise paylastim bakarsanız sevinirim....kac kez kafa temizliğinden yaptım fakat testi bu sekilde çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byreklamci -- 18 Nisan 2022; 10:48:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.