arkadaşlar kolay gelsin herkese iyi günler dilerim.. acil desteğinize ihtiyacım var.. evde kullandığım epson L3250 yazıcım var ve anladığım kadarıyla mürekkep atık kutusu dolmuş bir kaç yerde okudum ve ped kutusunu çıkardım temizledim ve kuruttum bir güzel yerine taktım ama resetleme programını bir türlü bulamıyorum bana nasıl yardım edebilirsiniz |
Epson L3250 desteğe ihtiyaç var.
-
-
Chatgpt bu şekilde cevap verdi
Epson L3250 yazıcınızın mürekkep atık kutusunu temizlemişsiniz, ancak yazıcıyı resetlemek için bir programa ihtiyacınız var. İşte size bu konuda rehberlik edecek birkaç adım:
1. Resetleme Programını Bulma
Epson yazıcılar için "Adjustment Program" adı verilen özel bir yazılım kullanılır. Ancak bu yazılımlar genellikle Epson'un yetkili servisleri tarafından sağlanır. Bazı internet sitelerinde bu programların paylaşımı yapılır ancak güvenilirliği konusunda dikkatli olmanız gerekir.
- Resmi Epson Servisiyle İletişime Geçin: Epson’un müşteri hizmetlerini arayarak veya yerel bir yetkili servisle görüşerek resetleme işlemi hakkında yardım isteyebilirsiniz.
- Üçüncü Taraf Siteler: Eğer yazılımı internetten indirmeyi düşünüyorsanız, indirdiğiniz kaynağın güvenilir olduğundan emin olun. Yazılımın kötü amaçlı yazılım içermediğinden emin olmak için antivirüs yazılımı kullanın.
2. Resetleme İşlemi
Resetleme işlemi için genellikle şu adımlar izlenir:
- Adjustment Program'ı Çalıştırın: Yazıcınızın modeline uygun yazılımı açın.
- Mode Selection (Mod Seçimi): Yazıcınızın modelini seçin.
- Waste Ink Pad Counter (Mürekkep Atık Sayacı): "Reset" seçeneğini bulun.
- Reset İşlemini Başlatın: "OK" veya benzer bir butona tıklayarak resetleme işlemini tamamlayın.
3. Alternatif Çözüm
Eğer resetleme programını bulamazsanız:
- Epson Müşteri Hizmetleriyle Görüşme: Epson’un teknik desteği, yazıcınızı sıfırlamak için size daha kolay bir çözüm sunabilir.
- Yerel Servis: Yazıcıyı bir teknik servise götürerek mürekkep atık sayacını sıfırlatabilirsiniz. Bu işlem genellikle hızlı ve düşük maliyetlidir.
Uyarılar:
- Yazıcının atık mürekkep pedini tamamen temizlediğinizden ve doğru bir şekilde yerine taktığınızdan emin olun.
- Resetleme yazılımı kullanırken dikkatli olun; hatalı işlem yazıcınızın yazılımında sorunlara yol açabilir.
-
Sis Channel NewyoutubeIn this video, we'll show you how to reset the Epson l3250 Ecotank printer using the Epson l3250 free download adjustment program and fix Epson L3250 ink pad needs service, service required errors, waste ink pad counter and red light blinking for the Epson l3250 Ecotank printer. Get the resetter; https://www.nesabamedia.com/download-resetter-epson-l3250/ Hopefully, this is useful, and please support my channel Thank you, and happy printing! DISCLAIMER; Sis Channel New is a Printer educational and tutorial channel. We DISCLAIM ownership of some of the raw materials included in our videos. If we were able to highlight some websites, programs, or applications, it is for demonstration purposes only. For recognition just contact the administrator of this YouTube Channel. #epsonl3250 #resetter #downloadhttps://www.youtube.com/watch?v=ooY6vrSOa7M
-
desteginiz için teşekkür ederim dostum, umarım sorunu çözücez.. oğlanın çıktıları bekliyor..
-
Bilgilendirme için teşekkür ederim..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X