Şimdi Ara

EPSON L355 RENKLİ YAZICI, TARAYICI, FOTOKOPİ (MÜREKKEP TANKLI) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
1
Favori
28.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    epson photoink mürekkep tek kelime ile mükemmel 1 yılda 50 bin çıktı ancak yarıladım.piyasa 4*1 litre sadece 129 hepsi burada.com
  • Merhaba,

Epson L355 'i yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum. Bir sorum var! Bu yazıcılar ile kenarsız fotoğraf basabilen oldu mu?
  • Bende l365 yazıcı aldım dikkat etmem gereken bisey var mi bu yazıcıda ped doldu hatasına karşı program bulabiliyor muyuz ve atik hortumu nu hemen dışarıya almak mi mantıklı yoksa dolduğu zaman mi . Bu yazıcının kronik bir sorunu var mi ? Ayrıca okuduğum kadarıyla resim kağıdında bazı kağıtlarda sorun olabiliyormuş 13.18 boyutlarında ekonomik bu yazıcıda sorun çıkarmayacak kağıt öneriniz var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazıcının "pad dolu uyarısı" nı geciktirmek için mümkün olduğunca az kafa temizleme yapmanı öneririm. Bunun yolu da arayı çok uzatmadan düzenli çıktı almaktır.

Atık hortumu hemen dışarıya almaya gerek yok sanırım, en azından garanti bitene kadar ya da pad dolana kadar beklenmeli, sanırım sayaçla uyarı geliyor.

Bana göre en önemli şey reset yazılımını bulmaktı. Onu da
    https://forum.donanimhaber.com/epson-yazici-reset-programalri--60902266-8
    adresinde bir arkadaş paylaştı.

Ayrıca
    https://forum.donanimhaber.com/epson-l386-atik-hortumu-bulundu-resimler-eklendi--123759606

adresindeki video ve fotoğraflara bakmanı öneririm. Burada hem "pad dolu uyarısı" için hem de "fotoğraf kağıdı" için gereki açıklamaları bulabilirsin.

Şimdilik fotoğrafla uğraşmadığım için ben bu kunuda pek fazla birşey söylemek istemiyorum. Yalnız 240 gramlik kağıtlarda fotoğraf yazdırmanın sorunlu olduğunu paylaşanlar olmuştu.

Ben de bu model olmadığı için kronik sorunu var mı bilmiyorum ama öyle bir sorun olacağını sanmıyorum. Çünkü l365'in wi-fi olmayan modeli olan L220 kullanıyorum bir sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat3807 -- 10 Şubat 2017; 15:19:43 >

• arkadaşlar ürünü yeni aldım l365 mavi renkte çizgiler çıkarıyor ancak yuksek kalite yapıp çıkarınca biraz daha iyi ancak o da tam homojen değil böyle bir sorun yaşayan var mı servise mi götürmeli
  • Kafa temizleme yaptın mı?
  • murat3807 M kullanıcısına yanıt
    evet hocam 4 defa yaptım sadece mavi de sorun var
  • Tankdaki tıpalar açıkken kafa temizleme yap ve hava yapmış mı kontrol et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat3807

Tankdaki tıpalar açıkken kafa temizleme yap ve hava yapmış mı kontrol et.

hocam zararı olmasın açıkken yapmanın bide dışarı taşmasın daha full dolu
  • Olmaz korkmana gerek yok. Tanklar boş olmasın yeter ki. Taşma olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat3807 -- 11 Şubat 2017; 22:25:9 >
    tamam hocam teşekkürler bunu da deniyip sonucu yazıyım
    malesef hocam aynı durum mavide sıkıntı var yaklaşık 6 7 kafa temizleme yaptım
  • Tankta kabarcık var mıydı?
    içinde pek görünürde bir sorun yok küçük kabarcık kapağı çıkarınca vardı ama geri takarken bişey yoktu
  • Bu şekilde hocam yeşil dede maviden aldığından galiba sorun çıkarttı
     EPSON L355 RENKLİ YAZICI, TARAYICI, FOTOKOPİ (MÜREKKEP TANKLI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 583534 -- 11 Şubat 2017; 23:1:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazıcıyı kapatıp aç. Seri olarak 15-20 tane çıktı al, kağıt harcamak istemiyorsan 2 kağıdı çevirip çevirip yazdırabilirsin. Sonucu bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat3807 -- 11 Şubat 2017; 22:59:43 >
  • Bu arada kafa temizlerken tanktaki bütün kapakları açmış mıydın yoksa sadece maviyi mi açmıştın?
    sadece maviyi açtım gerisinde testte düzgün veriyor 10 15 sayfa çktıda aldım kırmızı sarılarda bir sorun yok hocam örnekleri koyuyum
  • Sen yine de diğerlerinin de aç bak bakayım kabarcık var mı? Gerekirse bir kere de hepsi açıkken kafa temizleme yap.
    açtım malesef aynı çıktıda aldım değişen bişey yok yarına kadar dursun olmazsa servise götürürüm artık
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.