Şimdi Ara

EPSON L365 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
3
Favori
20.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, fotoğraf baskılarında renklerde solma (1 - 2 sene sonra) oluyor mu.
    Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasit019

EPSON L365

So zamanlarda böyle çıkartmaya başladı son kısmında saçmalıyor genelde böyle değil ama mutlaka resmin köşesineinde iz bırakıyor bazende böyle büyük hatalar ile çıkıyor resim. ?

Arkadaşlar Fotoğraflar bu şekilde çıkıyor bozuk çıkan kısma gelince makinanın sesi değişiyor ve kağıt çaprazlamasına geliyor 260 gr.lık kağıt kullanıyorum A4 boyutundaki çıktılardada ara sıra sıkıntı çıkartıyor. A4 A5 yada 10x15 boyutundaki çıktılarda son kısımlarda makinaın sesi değişiyor ve kağıt çaprazlamasına gidiyor. İstanbuldaki teknik servis sorun yok diyerek gönderdi bende detaylı bir mail yazıp tekrar gönderdim makinayı. Aynı Marka fotoğraf kağıdından kullanan arkadaşlar var dedim hiç bir sıkıntı yaşamamış... bakalım bekliyorum.

• Mrb arkadaslar epson l386 yazici aldim normal kagida cikti fotograf aliyorum fakat 240 gsm lik cescesor kagidi a4 almiyor kagit kalinmi geliyor daha hic fotograf yazdirmadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trablus35

240 gsm 10x15 kağıt kullandım yazıcıyı yeni aldım zaten daha sonra a4 kağıda sorunsuzca baskı aldım yazı falan bastım 13x20 kağıt alıp denedim sorunsuz 100 e yakın baskı aldım a5 kağıt alıp denedim onuda içine çekip boş çıkarıyor direk 10x15 lik olanı yan yatırınca basıyor ama yarım şekilde basıyor benim anlamak istediğim cihazda mı sorun var acaba yoksa bu durum normalmi özelliklerinde bu boyutlarda baskı alınabileceği yazıyor birde bişey daha fotoğraf kağıdı alırken düşük gsm olanlarmı makbuldür? Daha ince alırsam sorun düzelirmi?

arkadaşlar bende epson l386 da 240 lık rovi kagıt aldım makina kagıdı almıyor elle zorladıgımda boş cıkarıyor aradım firmayı 240 lık kagıtta böyle bi sorun varmış 200 280 ve 300 lükte böyle bi sorun yokmuş rovi icin bu yazdıklarım diger ismide cescesor. ayrıca dün akşam vatan bilgisayara gittim hp q8692 parlak fotograf kagıdı aldım 100 yaprak 10*15 olandan sorunsuz cıktı alabildim.
    yani epson l386 yazıcısı olan arkadaşlar 240 gsm lik kagıttan uzak dursunlar

• S.a. EPSON L365 Yazıcı aldım fakat bir sorunum var ve Yardımcı olursanız çok sevinirim; Wİ-Fİ ile çıktı almak için cihazın power düğmesine basmam gerekiyor. Oysa sürekli fişte takılı. İstediğim olay ise direkt çıktı almak. Yazıcı diğer odada, her çıktı için gidip power düğmesine basmak sinirimi bozdu. Çıktı alıyorum sonra 4 saat sonra yada bir kaç gün sonra tekrar çıktı almak için power düğmesine tekrar basmam gerekiyor. Fişte takılıyken istediğim zaman direkt çıktı almanın yolu yok mu? İlla gidip power düğmesine basmak mı gerekiyor. Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loutrec_ -- 4 Ocak 2017; 1:58:34 >
  • harunk9 H kullanıcısına yanıt
    Benim şuana kadar kullandığım en sorunsuz rovi 280 lik 200 240 olanları almıyor yada çekip direk boş veriyor sizin dediğiniz hp marka olan kaçlık acaba ondan alırsam sorun düzelirmi sıfır cihaz sonuçta moral bozuyor arızalımı anlamadımki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: harunk9

Mrb arkadaslar epson l386 yazici aldim normal kagida cikti fotograf aliyorum fakat 240 gsm lik cescesor kagidi a4 almiyor kagit kalinmi geliyor daha hic fotograf yazdirmadim

üstat 15 ten fazla kağıt koyma makinaya,
    bir de cescesor presli kağıt yollar bu nedenle köşeleri kıvrık oluyor, kağıtları şöyle bi düzelt ve havalandır, sıkı sıkıya yapışık olduğu için ayrılmıyor bazen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: loutrec_

S.a. EPSON L365 Yazıcı aldım fakat bir sorunum var ve Yardımcı olursanız çok sevinirim; Wİ-Fİ ile çıktı almak için cihazın power düğmesine basmam gerekiyor. Oysa sürekli fişte takılı. İstediğim olay ise direkt çıktı almak. Yazıcı diğer odada, her çıktı için gidip power düğmesine basmak sinirimi bozdu. Çıktı alıyorum sonra 4 saat sonra yada bir kaç gün sonra tekrar çıktı almak için power düğmesine tekrar basmam gerekiyor. Fişte takılıyken istediğim zaman direkt çıktı almanın yolu yok mu? İlla gidip power düğmesine basmak mı gerekiyor. Şimdiden teşekkürler.

üstat yazıcı ayarlarına gir, sonra gelişmiş ayarlardan yazıcının açık kalma süresini bul orda 30 dk 1 saat 2saat 4 saat hiçbir zaman gibi seçeneklerden hiçbir zamanı ayarla ve cihaz hiç kapanmasın.

• quote:

quote:

EPSON L365

So zamanlarda böyle çıkartmaya başladı son kısmında saçmalıyor genelde böyle değil ama mutlaka resmin köşesineinde iz bırakıyor bazende böyle büyük hatalar ile çıkıyor resim. ?

Arkadaşlar Fotoğraflar bu şekilde çıkıyor bozuk çıkan kısma gelince makinanın sesi değişiyor ve kağıt çaprazlamasına geliyor 260 gr.lık kağıt kullanıyorum A4 boyutundaki çıktılardada ara sıra sıkıntı çıkartıyor. A4 A5 yada 10x15 boyutundaki çıktılarda son kısımlarda makinaın sesi değişiyor ve kağıt çaprazlamasına gidiyor. İstanbuldaki teknik servis sorun yok diyerek gönderdi bende detaylı bir mail yazıp tekrar gönderdim makinayı. Aynı Marka fotoğraf kağıdından kullanan arkadaşlar var dedim hiç bir sıkıntı yaşamamış... bakalım bekliyorum.

üstat bunu ard arda fazla fotoğraf yazdırdığın zaman yaşarsın, özellikle de fazla kağıt koyduysan tepsiye bu olur hatta yırtma da yapar. dikkat ediniz, 15 ten fazla resim kağıdı koymayınız. baskı hızını fotoğraf yazdırırken en yavaşa alınız kalite artar ve bu tür riskler ortadan kalkar, cihazınız bozuk diil dert etmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: xsrtsnlx

Merhaba, fotoğraf baskılarında renklerde solma (1 - 2 sene sonra) oluyor mu.
    Teşekkürler.

muadilin bile en dandiğini kullanırsanız olur, orjinal kağıt mürekkeplerinde olmuyor. hp kağıtlarda orjinal mürekkep e rağmen oluyor. cescesor da 1 senelik fotoğraflarda, açıkta duranlarda bile yok. rovi premium inci ve parlak tavsiyemdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gelincigim

Almayı düşünüyordum, foruma baktım hiç Epson öneren yok.
    Bu kafamı karıştırdı. Aylık en fazla 100 sayfa çıkarırım. Arada da fotoğraf. Fotoğraf kalitesi nasıl?
    Bundan önce Canon tanklı kullandım, mürekkepler döndü. Bunda da her gün çıktı alma zorunluluğu var mı? Donma olayı olur mu? Dakikada kaç çıktı alabilirim?
    Sorunsuz uzun süre kullacagim bi yazıcı istiyorum. Uygun mudur bu yazıcı?
    Teşekkür ederim şimdiden.

epson pahallı çünkü, alan bir elin parmaklarını geçmeyen profesyoneller, onlar da forumda diiller maalesef. al ve uzun ömürlülük ve kalite neymiş gör.
  • trablus35 kullanıcısına yanıt
    Foruma giremedim linkini veriyorum

• barsuka B kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, fotoğrafçıyım ve şu aralar Epson L850 (baskı maliyeti düşük olduğu için) almayı düşünüyorum ve kağıt olarak kodak kağıt kullanacağım. Bizim malzemeciler de genellikle kodak kağıt var.
  • N11' den Kodak Premium Glossy,Parlak 10x15 230Gr/m² Fotoğraf Kağıdı aldım ama malesef kağıdı aldığı gibi çıkartıyor bom boş bir şekilde. Elimde gene Kodak 260 Gr.lık kağıtlar var onlara baskı alabiliyorum çok tuhaf geldi bana.

Makina iki kere servise gitti tamam dediler şu anda 260 Gr. lık kodak kağıtlara basıyorum ama 1 kere kağıt kaydı kasetten inşallah tekrarlamaz. Serviste fotoğraf çıktısı almışlar Epson fotoğraf kağıdına kağıt süper incecik parlak ama piyasada bulması zor ve pahalı !

Epson kağtıları gibi hafif ince kağıt önerisi olan var mı ? başka bir marka olarak.
  • Arkadaşlar benim cihaz kırmızıyı yazmıyor sizce ne yapmak gerekir
  • Beyler l386 model yazıcı almayı planlıyorum. Ama artıları eksileri nedir bilgi sahibi olan yazarsa sevinirim. Çoğunlukla foto çıkarmak için kullanılacak. Teknosada baya bi bakmıştım adam baya bi övdü. Çevçevesiz ve l365 e göre baya canlı fotoğraflar çıkarıyor dedi örneklerini gösterdi. BU doğru mu? Fotoğraf kalitesi övüldüğü kadar varmıdır?
  • Ben de sarı renkte aynı sorunu yaşadım. Tank kapaklarını açıp kafa temizleme yaptım sorun düzeldi, sanırım hava yapmış.
  • Merhaba arkadaşlar, 1 ay önce bu yazıcıyı Vatan ın internet sitesinden aldım. Açıkçası L386 dan güzel şeyler bekledim. Fotoğraf baskısı 10*15 epson fotoğraf kağıdında tatmin ediciydi fakat a4 kağıdına herhangi bir renkli çıktı alırken kağıt eriyordu resmen. Asıl canımı sıkan nokta ise siyah beyaz çıktıda oldu , mesela çıktı alırken üst başlık kalın ve alt yazı normal kalınlıkta aynı puntoda ama çıktı alırken iki yazı stili arasında hiç bir fark gözükmüyordu ikiside normal yazılmış gibiydi. Baskı kalitesinden çok memnun kalmadım. Vatan a telefon acıp cayma hakkımı kullanmak istediğimi söyledim başta iade edemessiniz dediler bende tüketici hakları falan diyince mürekkepleri tekrar satın alıp kutuya koyun iade alalım dediler böyle bişeyin mümkün olmayacagını söyledim gerekirse ödediğim ücretten kesmelerini söyledim. Sonuç olarak tüketici hakem heyetine başvurdum ve sonuç beklemekteyim. Bir tarafdan kutusuna koyduğum yazıcıya zaman zaman bakıp kullanayım diyorum ama baskı kalitesi beni çok düşündürüyor.Kullanan arkadaşların siyah beyaz çıktıda mürekkep izleri ve yazı kalınlıklarının anlaşılmaması hakkındaki görüşlerini öğrenmek isterim. Saygılar

• Sonuçta mürekkepli yazıcı A4 çıktılarında düz yazıda sorun yok ama sizinki gibi koca bir resmi A4 de basmayı anlayamadım A4 kağıt 3-4 kat ağırlaşmıştır o kadar mürekkebi yiyince. Ben Navigator marka A4 kağıt kullanıyorum memnunum ince bir kağıt değil ama alt başlık üst başlıkdan bahsetmişsiniz orasını anlayamadım.
  • Onu anlamadım bunu anlamadım! Bu nedir Allah aşkına... Yoruma cevap verdiğine göre sende bu yazıcıdan kullanıyorsun ve aynı şeyleri sende görüyorsun!! Yazdıklarımı tekrar yazmayı sevmiyorum bak orda başlık meselesini açıklamışım ama bunu senin için tekrar yapayım '' mesela çıktı alırken üst başlık kalın ve alt yazı normal kalınlıkta aynı puntoda ama çıktı alırken iki yazı stili arasında hiç bir fark gözükmüyordu ikiside normal yazılmış gibiydi ''. Diğer bir meselede koca bir fotoğrafı çıktı almakdan değil bir makale ile bulunan ufak tefek resimleri çıktı alırken yaşadıklarımdı ama yukarıya '' herhangi bir renkli çıktı '' dedim , her anlam çıkabilir bundan lakin fotoğrafı a4 e basmayı kastetmedim. Umarım yazdıklarım almayı düşünen arkadaşlara faydalı olur. Saygılar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.