Şimdi Ara

EPSON L800 6 RENK TANKLI FOTOĞRAF YAZICISI / FOTOĞRAFÇI ÜRÜNÜ DEĞİL HOBİ İÇİN ALINDIYDI TEMİZ ÜRÜN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Arkadaşlar yaklaşık 3-4 yıl önce fotoğrafçılığa meraklı ve zamanımın bol olduğu zamanlarda heves edip Epson L800 Fotoğraf Yazıcısı almıştım, kendi çektiğim fotoğrafları basıp albüm yapıyordum ancak cihazı çok kullanamadım üniversite bitince iş hayatına atıldık uzun zamandır evde yatıyor. Cihaz çok kaliteli çıktı alıyor zaten hali hazırda piyasadaki çoğu fotoğrafçının kullandığı yazıcılardan biri. Fabrikasyon olarak orjinal ilk kendinden tanklı bitmeyen kartuş sistemli fotoğraf yazıcıdır.

Tam dolu kapasite mürekkep ile 1800+ fotoğraf çıktısı alabilirsiniz. Cihazın detaylı özellikleri aşağıdaki linkte mevcuttur dilerseniz inceleyebilirsiniz.

İL: ANTALYA
    Dilerseniz elden teslim edebilirim. Cihazı satmaya niyetlendiğim ve uzun süredir kullanılmadığı için bakımlarını ve kontrollerini yaptırdım herhangi bir sorunu yok. (tanklar %50 - %70 arası orjinal epson mürekkep ile doludur. Başka illerden almak isteyen arkadaşlar için kargo yapabilirim özel bir kargo anlaşmam var 10-15 tl gibi bir fiyata kargolayacağım.)

EPSON L800 6 RENK TANKLI FOTOĞRAF YAZICISI / FOTOĞRAFÇI ÜRÜNÜ DEĞİL HOBİ İÇİN ALINDIYDI TEMİZ ÜRÜN

Fiyat: 850TL pazarlık etmeyiniz ürün çok az kullanıldı zorlasam 900 1000 arası bir fiyata satabilirim. Amacım alacak arkadaşım hem hesaplı hem temiz bir ürün sahibi olsun bende gelecek para ile aracımın MTV sini ödim :)

• Günceldir..
  • Güncel.
  • Fiyat takip
  • Ürün Antalyalı arkadaşıma satılmıştır güzel günlerde kullanması dileğiyle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.