Şimdi Ara

Epson L800 yazıcı hk. görüşler.. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
439
Cevap
9
Favori
54.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aradılar, belirttiğiniz gibi site güncellenmemiş, 900 TL olmuş fiyat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engin_Karakurt

Aradılar, belirttiğiniz gibi site güncellenmemiş, 900 TL olmuş fiyat.

Evet ben bundan 1-2 hafta önce söylemiştim alan alsın yoksa en az 100Euro zamlanacak diye ama duyurabildiğim kişiler arasında olmamışsınız. Nasip artık, yapacak bişey yok. Bundan sonra ucuzlaması da çok zor ihtimal...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dolankartus.com.tr -- 17 Haziran 2013; 16:25:30 >
  • Merhaba arkadaşlar,

800 TL'ye ürün stoklarımızda mevcuttur. Bu rakama son 5 adet kaldı. Almayı düşünenler varsa yardımcı olabiliriz.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazicidoktoru -- 17 Haziran 2013; 16:55:39 >
  • 750 ye satan firma var..
  • Vatan' dan bulmuşken 3-4 adet alsaymışım 700 den satardım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mericbey

Vatan' dan bulmuşken 3-4 adet alsaymışım 700 den satardım :)

Hemde gözü kapalı satardınız. :)
  • Ama kapalı kutu yoktu bir adet zor buldum kendim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ziper_gazi_

750 ye satan firma var..

İlanı sanalpazar'dan vereceğimiz için, %5 komisyon da eklendiğinden rakam bu şekildedir. Havale/eft yolu ile almayı düşünürseniz, kargo dahil biz de 760 TL'ye verebiliriz. Hatta 10 TL'nin lafı olmaz, 750'den de veririz. Problem değil.

Tabi ki tercih sizin, ürünün şu an piyasa fiyatı 900 TL civarında. 750 seviyesinde satan çok az firma vardır diye tahmin ediyorum.
  • Bu yazıcıyı herkese tavsiye ederim. 4 aydır baskı yapıyoruz şirkette ve biten sadece "LC" 20 lira da orjinal 70 ml mürekkebi. Dolumu kalay baskı kalitesi doğru kağıt seçimi ile kusursuz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: billyblue

Bu yazıcıyı herkese tavsiye ederim. 4 aydır baskı yapıyoruz şirkette ve biten sadece "LC" 20 lira da orjinal 70 ml mürekkebi. Dolumu kalay baskı kalitesi doğru kağıt seçimi ile kusursuz...

20 liraya nerden buldun yaw :)) şuan en ucuz 24 25 e buluyorum 20 lira toptancıdan sanırım ?

4 ayda iyi dayanmıs haa :)) bende 15 20 günü geçmiyor :P
  • ben yurtdışından buluyorum. gerekirse bana özelden yaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: smoker_1979

başka bir sitede şunu okudum;

"Epson L800 Yazıcı sistemi boş geliyor siz mürekkep koyuyorsunuz fakat mürekkep kutularının üzerinde kodlar var onları girmeden Yazıcı baskı yapmıyor yani siz Süblimasyon mürekkebi koysanız bile o kodları girmeniz gerekiyor. Bu ne manaya geliyor onu açıklamak istiyorum. Her defasında normal Yazıcı mürekkebi almanız gerekli ki üzerinde orjinal kod olsun ve onu Yazıcı istediğinde girin"

böyle bir şey varmı? yani L800 ile muadil mürekkep kullanılamıyor mu?

l 800 de muadil mürekkep kullanabilmektesiniz ücretsiz mürekkeplerin dolu olduğunu gösteren program bulunmaktadır yani süplimasyon mürekkep kullandığınızda yada muadil mürekkep kullandığınızda mürekkep seviyelerini yükseltmek için orjinal mürekkep almanıza gerek kalmamaktadır bence biraz araştırıp yazı yazmanız daha iyi olur kişileri yalnış yönlendirmemek için

• egemen bilişim E kullanıcısına yanıt
    konusmanın devamında bu programlarda konusulmusdu.. :) l800 adjustment ve wicreset bu mürekkepleri direk full göstertiyor.
  • quote:

orada yazılanlar yanlış zaten ilk satır da 4 renkli piezo kafa diyor halbuki 6 renkli..

yazıcıyı bir türlü çalıştıramadım. mürekkep kodlarını girmem gereken pencere kurulum aşamasında otomatik olarak karşıma çıkmıyor. CD içindeki bütün exe'lere baktım hiçbir yerde bulamadım. sarı ışıklar yanıp sönüyor sürekli. bir fikriniz var mı nasıl yüklemeliyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet1987

quote:

Orijinalden alıntı: GitarxtanbuL

hocam bayağı uğraştım sonunda illalah dedim bırkatım koliye kaldırıp attım kenara L800 şimdilik iş görüyor biraz daha 4545 yayğınlaşsın kullanılsın çıkartırım kutusundan

4 reng mürekkep + baskı kafası acımı 100tl gibi bi rakamı bulur ve normal baskı da dahi çizik atmicak o model cihazların baskı kafası acımı genelde firmalar kafa temizleme yada baskı kafasını söküp solis yonda bekletiyolar bu çözüm olmaz o modellerde mürekkep pompalama motoru tıkanı yor yada hava yapıyor o cihazdan ortalma 10 adet satım ve en az cıktı da olan cihazım 20 bin baskı da ve halen 0 ürün gibi cıktı alıyor

yazıcıdan çıktı alamadım bir türlü. mürekkep kodlarını girilen bölüm kurulum esnasında karşıma çıkmıyor. sarı ışıklar yanıp sönüyor. çözüm yolu var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: netuyelik1

quote:

orada yazılanlar yanlış zaten ilk satır da 4 renkli piezo kafa diyor halbuki 6 renkli..

yazıcıyı bir türlü çalıştıramadım. mürekkep kodlarını girmem gereken pencere kurulum aşamasında otomatik olarak karşıma çıkmıyor. CD içindeki bütün exe'lere baktım hiçbir yerde bulamadım. sarı ışıklar yanıp sönüyor sürekli. bir fikriniz var mı nasıl yüklemeliyim?

dostum eğer yazılım doğru yuklendiyse ayarlar kısmından da girebilirsin kodları. Mürekkep değiştir gibi bir ayarı olması lazım oradan çıkar kod bölümü, tam hatırlayamıyorum ama kurcalarsan bulursun ayarlar kısmını, pc den bakıp söylerdim ama sehir dışındayım malesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: netuyelik1

quote:

Orijinalden alıntı: ahmet1987

quote:

Orijinalden alıntı: GitarxtanbuL

hocam bayağı uğraştım sonunda illalah dedim bırkatım koliye kaldırıp attım kenara L800 şimdilik iş görüyor biraz daha 4545 yayğınlaşsın kullanılsın çıkartırım kutusundan

4 reng mürekkep + baskı kafası acımı 100tl gibi bi rakamı bulur ve normal baskı da dahi çizik atmicak o model cihazların baskı kafası acımı genelde firmalar kafa temizleme yada baskı kafasını söküp solis yonda bekletiyolar bu çözüm olmaz o modellerde mürekkep pompalama motoru tıkanı yor yada hava yapıyor o cihazdan ortalma 10 adet satım ve en az cıktı da olan cihazım 20 bin baskı da ve halen 0 ürün gibi cıktı alıyor

yazıcıdan çıktı alamadım bir türlü. mürekkep kodlarını girilen bölüm kurulum esnasında karşıma çıkmıyor. sarı ışıklar yanıp sönüyor. çözüm yolu var mı?

direk ekran geliyor zaten mürekkep kodu girmediyseniz.. tüm prgramları yüklediyseniz. sağ alttkaki simgeleri bi karıştırın..

• biizm iş yerindede Epson L800 yazıcı var bende ucuzken almıştım. Ama şöyle birşey var baskı yapınca 80gr lık kağıtta resimler fln çamur gibi çıkıyor ...

Epson un 102gr lık injkjet paper ından sipariş verdim bakalım nasıl olacak sonuç....

Birde Macintosh makinada baskı yarları fln çıkmıyor nedense ve en yüksek kalitede basıyor baskıları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz6577 -- 18 Temmuz 2013; 17:09:08 >
  • Çamur gibi derken neyi kastediyorsunuz? Görüntü bozuk ise aldığınız çıktıyı taratıp foruma koyun ona göre çözüm önerisi sunalım. Bildiğimiz A4 kağıda baskı alıyorsanız zaten fazla bir beklentiniz olmamalı. Fakat kaliteli bir fotoğraf kağıdına gerekli ayarları yaparak baskı alırsanız mükkemel fotoğraf kalitesini yakalayabilirsiniz... Ayrıca bende Mac kullanmaktayım detaylı ayarlar Preview ve iPhoto yazılımlarında çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dolankartus.com.tr -- 18 Temmuz 2013; 17:14:48 >
  • Dün sizinle konuşup baskı işini halletmiştik... Çok teşekkür ederim yardımlarınız için.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.