Şimdi Ara

Epson Photo RX 585 atık mürekkep borusu bağlantısı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
8.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar bende rx585 konusuda pahalı mürekkepten dertliyim şöyle bir yer buldum internette

satın aldım ama daha çok yeni gelmesi 2-3 haftayı bulur sistem ciddi göründü sizde bir göz atın

isterseniz tanıtım videolarıda var sag tarafta

http://continuous-ink-system.co.uk/RX585_Ciss-continuous_ink_flow_system_for_Epson_RX585.html
    ------------------------------------------------------------------------

birde burası var ebayda türkiyeye yolluyorlar yarı fiyatının altına geliyor ve kartuşlar tam dolu
    yani öyle olunca yarı fiyatınında altında oluyor cok iddalılar mürekkeplerinde

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=330248910916 bunları da ısmarladım
    üstteki sistemi daha görmemiştim o zaman elime geçince sizlerle paylaşacağım

benimde az bir katkım olur belki sizlere herkese kolay gelsin

ümit

[simage][/simage][simage][/simage][simage][/simage]

• arkadaşım türkiyede de firmalar var o kadar uzaklara gitmene gerek yok.... herhangi bir problemde türkiyedeki firmalar teknik destek sağlarlar.... isim vermek istemem araştırırsan forumun içinde de bazı firmaları bulabilirsin... firma önerince reklam yapıyorsun diye şikayet geliyor.. :D
  • @aruana,
    Almış olduğunuz kartuşlar ekstara mürekkep yazdığına göre muadil kartuş yani tekrar doldurma yapılamıyor
    yapılabilir de siz yapamazsınız onun için ayrı techizat gerekli. Umarım kalitesinden memnun kalırsınız. Yorumlarınızı bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenkse -- 31 Mart 2009; 13:19:16 >
  • fotobrahim arkadasım inan bana türk malı kullanmayı her zaman tercih ederim fakat iki yıl canon mp 500 kullandim onda iki çeşit siyah murekkep

kartuşu var bizim türk firma bana (ikisinede doldurabilirsin ben uzmanım falan dedi ) doldurdum sorada yazıcı sizlere ömür kafa tamamen öldü

birde bunları deniyecem yukardaki ilk linkteki cıss sistemde 1 takım kartuş karşılığı 12 tlye isabet ediyor eğer kalite çıkarsa ne ala bir iş olacak

deneyip görecez diğer linkteki kartuş takımıda her kartuşta 19 ml mürekkep var satıcının aldığı olumlu yanıtlar % 96 oda ucuz sayılabilir

1 takım fiyatına 4 takım ediyor sonuçları paylaşırım sizlerle
  • arkadaşım senin canın yanmışda ondan yanaşmıyorsun.... sorunların çıkması her zamna muhtemeldir.... ki ben epey araştırıpda almıştım ufak problemlerim oldu...çözene kadar da ben deli oldum tabii... yazıcı kartuşları bir türlü tanımıyordu r265 sublimasyon mürekkebi kullandığım yazıcı.... 585 değil... en son kartuşların arka tarafına kürdan sıkıştırmak suretiyle çiplerin temasını sağlayınca problem çözüldü... kaldı ki bu ürünler türkiyede üretildiğini zannettmiyorum... forumu araştırırsan ürünlerinin arkasında duran sağlam firmalar da olduğunu görürsün... yine de tercih senindir... inş. bir problem olmaz.. hayırlısı olsun deriz... yurtdışı da problemli değildir yani... bende zaman zaman yurtdışından almıyorum değil .. iyi günler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fotoibrahim -- 1 Nisan 2009; 12:07:04 >
  • Tekrar merhaba arkadaşlar cescesor firmasıyla ilgili sorunumu hallettim 3-4 hafta evvel hallolucaktı ama bu kadar uzun sürmesinin sebebi araya ufak bir ameliyatımın girmesi oldu

3 Tüp ekonomi serisi mürekkebimi alıp Üsküdardaki Cescesora gittim, burada açtığım konu dolayısıyla Şahin Bey hemen hatırladı tüpler kullanılmış olmasına rağmen yeni ultra serisi mürekkeplerle değiştirdi.

Devamlı mürekkep kalitesini geliştirmeye çalıştıklarını söyleyip yeni gelen mürekkeplerinden de denemem için 10ml birset hediye etti.

Dün deneme fırsatı buldum yeni aldığım epson photo paper 190gr kağıtlarla sonuç muazzam, çok memnun kaldım orjinal mürekkep ekran görüntüsünden biraz sapabiliyor sarı baskın çıkabiliyor ama bu mürekkeplerle neredeyse birebir görüntüler elde edebilirsiniz. (crt ve lcd görüntüleri fark edebiliyor)

Satımış oluduğu malın arkasında durduğu ve takındığı saygılı tavırlardan dolayı Şahin Beye teşekkür ediyorum.

• teşekkürler:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alirbsh -- 30 Nisan 2009; 23:48:52 >
  • Müjde arkadaşlar galiba rx585 yazıcıya uyan programı buldum bu programla atık mürekkebi sıfırlaya bilirsiniz.

burda programın içinde rx585 ile ilgili kısım var galiba bu program işe yarayacak arkadaşlar hadi hayırlısı
     Epson Photo RX 585 atık mürekkep borusu bağlantısı

buda programın linki
    http://rapid share.com/files/236423628/R290.rar (rapid share )ayrı yazdımbirleştirin

programın çalışması için bilgisayarın tarihini 1 nisan 2008 çekmeniz gerekir ondan sonra zipli dosyadan çıkartığımız programı çalıştırın unutmayın ilk önce tarihi ayarlayacaksınız sonra programı çalıştıracaksınız aksi halde böyle bir hata alırsınız

bu hatayı alırsanız C: de bulunan Adjustment Program klasörünü silin sonra başlata gelip çalıştır bölümüne regedit yazın çıkan saylardan HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EPSON\PTSG burayı silin artık programınız çalışır duruma gelmiştir

herşey yolunda gitti program açıldı ama şöyle bir hata aldıysanız program size uymamış demektir programı kullanamassınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baristatales -- 24 Mayıs 2009; 3:39:09 >

• @erkannhl nasıl sevindim anlatamam çok teşekkür ederim artık aramaktan sıkılmıştım
    gerçekten işe yarıyor %20 sini doldurmuşum şimdi resetledim. 585 kullanıcıları havalara uçacak
  • arkadaşlar... program topic'e düşmeden ben yazıcı hastanesine düşmüştüm... bir hafta sonra program geldi :D ne bahtı karalıyım... arkadaşa teşekkürler...
    ben 70 tl karşılığı yaptırdım yazıcımı...

• ben toplamda baskı sayısını 10.000 civarı zannediyordum fakat 34.000 küsur çıktı... tabii bunun yarısını (10.000 civarı) kimlik fotokopisi için çift baskı olarak düşünebiliriz... o zaman da aşağı yukarı 15.000~20.000 arası A4 baskı çıkar... 190 kez kafa temizleme yapmışım... :D düşünsenize belkide bir ilköğretim öğrencisinin bir yıllık mürekkep ihtiyacı kadarını kafa temizlemeye harcamışım....

Başarılı bir ürün çıktı...

Programı gönderen arkadaşa ayrıca teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fotoibrahim

arkadaşlar... program topic'e düşmeden ben yazıcı hastanesine düşmüştüm... bir hafta sonra program geldi :D ne bahtı karalıyım... arkadaşa teşekkürler...
    ben 70 tl karşılığı yaptırdım yazıcımı...

Valla çok üzüldüm ibrahimbey keşke pes etmeyip 4 koldan aramaya devam etseydik programı çünkü program 1 seneden fazla internette dolaşıyor hatta bende zamanında indirmişim bilgisayarda kurcalarken farkettim nerden bilebilirdim ki rx585 e uyduğunu .Sizin servise gitme sebebiniz benim anladığım atık mürekkep yüzünden çünkü serrvisten geldikten sonra bu fotoğrafı çektiğinize göre hala sıfırlanmamış sizin baskı adedi birde bu yüzden servis yolu gözük mesin size gerçi programla resetlenebilir ama nerrden resetlendiğini bilmiyorum programın eeprom ile ilgili kısmı çok tehlikeli eeprom data copy kısmını sakın kurcalamayın yoksa yazıcınız bir anda r290 olur kartuşlarınızı tanımaz rx585 e dönme şansınızda olmaz o yüzden dikkat etmek gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baristatales -- 18 Haziran 2009; 0:10:27 >

• servisin yolu atık mürekkepten dolayı idi aynı anda başka sıkınıtısı yoktuysa tabii... ekranda "ink pad" ile ilgili bir arıza kodu vardı... sağlık olsun... problem değil... benim sıkıntım problemim yazıcının bir an önce düzelmesi idi o nedenden dolayı servie bklemeden gittim... malum fotokopi çekiyoruz.... :D :D :D

yoksa bekler ne yapıp eder beklerdim... ama mümküm olmadı bir günlük işlem için arkadaşımın hp sini bile aldım emanet...

ama korkuyorum bu cihaz ne kadar dayanır diye... bu kadar baskı ya dayanaileceğini tahmin etmiyorum... açıkçası her an patlayabilir diye korkuyorum...

yenisini almaktan değil aynısını bulamam diye... patlayacaksa da erken patlasa bari... aynısından almak için...

yeni modellerinin kağıt haznesi biraz fotokopi işi için müsait değil... gibi görünüyor...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.