Şimdi Ara

EPSON Stylus SX620 FW İnceleme !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

EPSON Stylus SX620 FW İnceleme !

Renkli LCD ekran: 6,3 cm renkli
    Nozül yapılandırması: 384 nozül siyah / 128 nozül renkli (cyan, megenta,
    sarı)
    Baskı çözünürlüğü: 5760 x 1440 optimize dpi#ye kadar
    Siyah baskı Hızı: Dakikada 38 sayfaya kadar
    Renkli baskı Hızı: Dakikada 38 sayfaya kadar
    Photo baskıHızı: Yaklaşık 20 saniye/Premium Glossy 10x15 photo Kağıdı
    Tarama çözünürlüğü: 2400 x 2400 dpi
    Faks özelliği
    Faks hafızası: 180 Sayfa
    ADF ünitesi
    Kağıt kapasitesi: 250 sayfa
    Arabirim: USB 2.0 , WI-FI, ETHERNET
    Hafıza kartından Baskı: VAR+USB BASKI+PictBridge
    Baskı özelliği: DURABrite
    Kartuş sayısı: DURABrite
    Işletim sistemi uyumluluk: Windows XP/XP-x64/Vista, Win 7, Mac OS 10.4. 11
    ya da üstü
    Önerilen kartuşlar: Black T1291, Cyan T1292, Magenta T1293, Yellow T1294
    EAN: 8715946467085
    Network bağlantısı
    Baskı boyutu: A4
    Fax özelliği

Daha önce yazıcı seçmek için bir konu açmıştım bx305fw almak için ve oraya gelen yorumlar sayesinde bir se
    çim yapıp epson sx620 yi 240 tl ye ora dartyden aldım şimdi ilk gözüme çarpan detayları söylemek isyorum

1-Öncelikle hız olarak böyle mürekkepli yazıcı görmedim desem yeridir lazerle eşdeğer yazıyor neredeyse beklenti olarak çok üzerinde renkli çıktı süreside siyahla neredeyse aynı

2-Tarayıcı olarak çözünürlük çok yüksek 2 gün önce ehliyet için vesikalık taratıp bastırdım sonuç stüdyo kalitesinde neredeyse

3-Adf tarayıcısı çok iyi perfermons veriyor ve hızlı en kırışık sayfalarda bile şimdilik bir takılma veya çift sayfa alma gibi bir sorunla karşılaşmadım

4-İlk kez wirelessli bi yazıcı kullandım hızı,basitliği ve işlevselliği çok iyi, kablolusundan hiç farklı yok

5-İçinden full dolu XL kartuş çıktı 100 sayfa almam rağmen kartuşlarda görülür bi azalma yok

6-Renkler çok canlı çok parlak resim kağıdı olmasada resimler çok güzel çıkıyor

7-Ve en iyi kalitede bir fotografı 1:10 sn de basabiliyorki bu çoğu yazıcıda yakalanamayan bir değer

8-Gördüğüm tek kötü özellik kağıt haznesinin çıkar tak insanı gıcık etmesi tek elle takılıp çıkarılması biraz zor alacaklar bunu biraz dikkate almalı

Alacaklara yardımcı olması dileğiyle videoyu kendim aldım biraz kötü ama iş görür heralde sormak istediğiniz birşey varsa çekinmeden sorabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kanami -- 10 Şubat 2012; 23:10:30 >

• Ellerinize sağlık ancak Sx620 modeli 1281 serisi kartuşları kullanmaz.

1291 serisi ile 400
    1301 serisi ile 1000 siyah 750 renkli baskı alır ki içinden 1301 serisi kartuşları ile beraberinde gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bmbj

Ellerinize sağlık ancak Sx620 modeli 1281 serisi kartuşları kullanmaz.

1291 serisi ile 400
    1301 serisi ile 1000 siyah 750 renkli baskı alır ki içinden 1301 serisi kartuşları ile beraberinde gelir.

sayın bmbj mesajınız faydalı olmuş...
    dolan kartuş olarak 1301 serisi almak daha mantıklı yazıcı programında kartuşun kapasitesi büyük olarak anladığı için daha geç bitme uyarısı verecektir.
    Arkadaşımıza hayırlı uğurlu olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bmbj

Ellerinize sağlık ancak Sx620 modeli 1281 serisi kartuşları kullanmaz.

1291 serisi ile 400

Aynen öyle hazır kopyala yaptığım için farketmemişim değiştiriyorum
  • sx620 güzel makinadır. üstelik çok uygun fiyata almışsınız. güle güle kullanın.
  • vatanda 266 şuanda sanırım uygun bir fiyata geliyor
  • merhaba
    bende bugün vatandan sx620 aldım. henüz kullanmaya başlamadım. bi an önce kolay dolan kartuş ve mürekkep almak istiyorum. civalı sokak lambası yanlış hatırlamıyorsam daha önce siz goprintin mürekkeplerini tavsiye etmiştiniz. ben bunu ağırlıklı siyah zaman zaman renkli ve zaman zamanda fotoğraf baskısı için kullanıcam. bu makina orjinalinde pigment mürekkep kullanıyor yanılmıyorsam dolan kartuşların içine pigment mi yoksa dye mürekkep doldurmak mı daha iyi gelcektir. ayrıca bu aletin atık mürekkebini dışarda bi şişeye almak için ne yapmam gerektiğiyle ilgili bi video bilen varmı. son olarak atık haznesini resetlemek için program varmı?
  • videoyu buldum arkadaşlar. çok kolaymış atık mürekkep işi. yalnız mürekkep uzmanlarından diğer sorular için cevap bekliyorum.

http://www.youtube.com/watch?v=nBSckue6qwM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonromeo -- 12 Şubat 2012; 23:21:55 >
  • Baslik cok faydali olmus eline saglik hocam.
    + olarak memory card ve usb den direkt baski da cabasi
  • merhaba arkadaslar ben de yakın zamanda sx 620 den aldım makina gercekten çok guzel fakat kartuşu ile alakalı bilgi verebilecek arkadaslar varsa çok sevinirim muhadil kartuşta hangi marka veya dolum kartuş setleri var sizce en iyi yöntem nedir??
  • arkadaşlar bence epsonun en iyi yazıcıları px serileri...ben px 660 kullanıyorum çok memnunum arkadaşlarım da px 730wd aldılar tek kelimeyle mükemmel cihazlar baskı kalitesi ve hızı diğer modellerle karşılaştırılamaz bence özellikle 6 kartuş olması renk tonlarını yakalaması açısından gayet iyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.