Şimdi Ara

Epson SX 110 Marka Yazıcı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Epson SX 110 marka yazıcı almak istiyorum. sizce nasıldır? bir sorun çıkarır mı? baskı kalitesi falan iyi midir?
    teşekkürler

• Fiyatı ne kadar bunun? Sanırım buna şu basit dolum olan kartuşlar takılabilyor. Ama ilk kartuş değişiminde 80-90 TL'yi gözden çıkarmanız lazım diye biliyorum.
  • valla sizin verdiğiniz markayı bilmiyorum ama biz 2 hafta öne fabrikaya aldık EPSON STYLUS PHOTO PX650 modelini canavar gibi cd dvd üzerinede baskı yapıyor fiyatını tam olarak bilmiyorum ama on numara makine diyebilrim kartuş davasına gelince dedi gibi ilk ddeğişmede öperler büyük ihtimal
  • Aşağıdaki ana konudan incelersen daha sağlıklı öğrenebilirsiniz. Yardımcı olmak isterken yanlış bilgi vermeyelim. SX 110 kolay dolum yapılabilenler arasında yazılmamış.
    http://forum.donanimhaber.com/m_39338231/tm.htm
  • sx 110 güzel çok pro basklılar yapmıyacaksan iş görür orjinal kartuşları 20 tl sürekli kolay dolum kartuşları 25 tl 4 kartuş 100 lira yapıyor 10 liralık mürekkepte seni 1000 sayfadan fazla baskı yapmanı sağlar yazıcının fiyatıda 85 tl bence en makul ev kullanıcılarına yönelen yazıcıdır
  • cevaplar için teşekkür ederim. almaya karar verdim inşallah sorun çıkarmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sx 110 alacagına bir üst modeli sx215 al daha iyi bir yazicidir şuanda kampanyada olmasi lazım 99 lira civarinda satiliyor. Sx 110unun kartuşları daha düşük seviye baski verir sx215 e göre hem dolum kartuşlarınıda satın alabilirsin internetten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.