Aynı yazıcıyı 120 liraya almış biri için ne kadar üzücü olsa da ihtiyacı olan kaçırmasın.
böyle durumlar hayatta hep başımıza geliyor bence anı yaşamak önemli olan yoksa insan işin içinden çıkamaz teknolojiyi bir yerde yakalamak gerek yoksa ha düştü ha düşecek derken çok fazla beklemekte olmuyor . ben 4 sene önce dolan kartuş firmasından bendeki yazıcıya kartuş almaya gittiğimde orada rx685 6 mürekkepli yazıcıdan çıkan fotoğrafı yakından gördüm aşık oldum ozamanlar bendeki yazıcı 100 tl rx685 250 tl kadardı bendeki epsonda aldığım çıktılar özellikle insan yüzlerinde ten rengini abartıyor birde yakından incelediğimde pikseli yüksek fotolarda çok küçük boya damlacıları oluşuyor yüz kısımlarında buda yazıcımın 3pl mürekkep atmasından kaynaklanıyor kullandığım kağıtlar hp evreyday 100 lük birde hp premium plus 280 gr lık arkası pütür pütür olanlardan sizin dolum kartuşlar nasıl randımanlı çalışıyormu epson önlem alıyor çinliler de pilli kartuşlar çıkartarak aşmaya çalışıyorlar
Ben daha yeni aldım ve sadece bir kez dolum yaptım. Sonraki dolumlarda kartuş kendini belli edecektir. Bir sorun olursa diye dert etmiyorum çünkü aldığım yer belli.
Fotoğraf baskısı almıyorum ben, sadece normal kağıda renkli çıktılar alıyorum. Fotoğrafları TeknoSA'da bastırmak daha mantıklı geliyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme