Şimdi Ara

Epson sx425w E-01 hatası !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
12.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ahmet'e katılıyorum. Epson'un en sorunlu modellerinden olana bir yazıcıyı almışsınız. Yazıcıyı hızlı yapıcam diye devamlı sorun çıkartan bir makine haline getirmişler. Daha yazdırırken kağıt çekmesi bile korkutuyor insanı bişeymi olacak diye. Epson bence yazıcılar arasındaki gerek orjinal kartuş ile kullanımda gerekse Dolan Kartuş ve Sürekli Besleme Sistemi ile kullanımda en kaliteli ve en sorunuz yazıcıdır. Sizin şanssızlığınız çok ters bir modele denk gelmeniz olmuş geçmiş olsun inşallah en az masrafla atlatırsınız. Bir daha bir yazıcı almaya karar verirseniz bu işin profesyonellerinden yardım alınız. Sadece bir modelin üstünde durmayın araştırın kullanıcı yorumlarını göz önüne alın , ondan sonra yazıcınızı alın.

Tekrardan geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ciga75

Sayın SMaN ;

Ahmet'e katılıyorum. Epson'un en sorunlu modellerinden olana bir yazıcıyı almışsınız. Yazıcıyı hızlı yapıcam diye devamlı sorun çıkartan bir makine haline getirmişler. Daha yazdırırken kağıt çekmesi bile korkutuyor insanı bişeymi olacak diye. Epson bence yazıcılar arasındaki gerek orjinal kartuş ile kullanımda gerekse Dolan Kartuş ve Sürekli Besleme Sistemi ile kullanımda en kaliteli ve en sorunuz yazıcıdır. Sizin şanssızlığınız çok ters bir modele denk gelmeniz olmuş geçmiş olsun inşallah en az masrafla atlatırsınız. Bir daha bir yazıcı almaya karar verirseniz bu işin profesyonellerinden yardım alınız. Sadece bir modelin üstünde durmayın araştırın kullanıcı yorumlarını göz önüne alın , ondan sonra yazıcınızı alın.

Tekrardan geçmiş olsun.

Merhaba bende sx 435w aldim ama tama olarak araştirma yapamadim kullanicilarinda çok fazla bir bilgi alamadim sizce nasil bir yazici yorumlarini bekliyorum

• Ev ve ofis kullanımı için iyi bir yazıcıdır. Hızı ve tarayıcı kalitesi ortalamadır. Fiyat ve performans olarak iyi bir yazıcı aldınız. Wi-Fi özelliğide oldukça kullanım kolaylığı sağlıyor. Birde DolanKartuş aldınızmı uzun soluklu sorunsuz kullanabilirsiniz.

Epson SX435W Uyumlu DolanKartuş Seti
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet1987

quote:

Orijinalden alıntı: SMaN

Arkadaş bir yazıcı alınca binkere pişman olurmu insan !

Sx425w var evde.. iki haftada bir illa kağıt sıkışır güzelce çıkarırsın ama w03 hatası verir sürekli.. bir sürü takla atarsın düzelir sonra bir daha bir daha..
    şimdide e01 çıkarttı durup dururken servise verdik bakalım kaç para isteyecekler garanti sayacaklarmı..

düşünen varsa almasın epson çk fonksiyonlu ?

epson güzel yazıcı dır ama her modeli deyil tabi sizin sorununuz yazıcnızın mürekep vakumlayan pompanın kırılması ken dini zorladımı kağıt sıkıştırı yor

evet verdik epsona tamir edecekler inşallah bir hafta oldu parça olmadığı için bekleyeceğiz. 10güne gelir yaparız dedi. en azından garantiye soktular.
    orjinal kartuş kullanmadığınız için olmuş dedi ! kartuş ile mekanik arızanın kırılmanın ne alakası var bilmiyorum birşey diyemedim..
    ayda yılda bir kullanırım diyen varsa alsın.. yoksa uzak durmak lazım bu yazıcıdan..
    diğer ürünlerini kullanmadım kötülemek doğru olmazdı..

• quote:

Orijinalden alıntı: kartusbankasi

yazıcının içindeki kağıdı kaset ten geri doğru çektiniz galiba yazıcı nın fişin çekin ve tekrar takın yazıcı acın düzel mese yazının kağıt cekme patenini elinizle döndürün yazıcı kapatın tekrar acın

Bu yontem benim de sorunumu cozdu. Tesekkurler.
  • Bu hatayı uzun süre önce aldım ve hiç birşey fayda vermedi
    garantisi varken 2 kere götürdüm ve kafa temizleme yaptırdım.
    Ama şu an atıl vaziyette bekletiyorum epson rx520 bendeki de
    (aslında çok kaliteli bir yazıcı ama orj kartuşlara servet ödedim)
  • ben de arızali olarak bu ürünü aldım e1 hatası veriyor ne yapmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: UZM.Yazıcı

yazıcının içindeki kağıdı kaset ten geri doğru çektiniz galiba yazıcı nın fişin çekin ve tekrar takın yazıcı acın düzel mese yazının kağıt cekme patenini elinizle döndürün yazıcı kapatın tekrar acın
    Allah senden razı olsun. Yazıcım şu anda çalışıyor. Sana ne kadar teşekkür etsem azdır.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.