Şimdi Ara

Epson sx425w kartuş (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
522
Cevap
5
Favori
50.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bulnes

hepsiburadan.com'dan stokla ilgili cevap geldi.
    Şöyle yazmışlar.

"Tedarikçi stoklarında mevcuttur "

Bu ne demek şimdi 2-3 günde gelmeyecek sanırım oluyor di mi...

Bu şu demek oluyor.Epson türkiye Distribütör ünde ürün varmış.Eğer sipariş verirsen,onlar epsondan isteyecekler.Sonra epsondan gelen ürünü sana yollayacaklar.Ama epsondan ne kadar zamanda gelir bilmiyorum.Ayrıca epsonun stoklarında ürün varsa neden başka sitelerde satılmıyor onuda anlamadım.
  • Değil mi ne kadar ilginç bir durum.
  • konu bayaa bi sapmış
  • quote:

Şöyle yazmışlar.

hepsiburada "süper hızlı gönderi" yazan çok satan bazı ürünler dışında hiçbir ürünü stok tutmaz. e-ticaretin temel mantığı da budur zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brdst

quote:

Şöyle yazmışlar.

hepsiburada "süper hızlı gönderi" yazan çok satan bazı ürünler dışında hiçbir ürünü stok tutmaz. e-ticaretin temel mantığı da budur zaten.

Bu noktada hepsi burada'yı gözden çıkardım artık :)
  • Ya harbiden ne yapacağız şimdi ? Bende ozas arkadaşım gibi cescesor'e bakarak aldım bu lanetli yazıcıyı. Wireless olmayanın fiyatıda geçen 150 tl ye düşmüş electroworlde. Neden acaba? Cescesor harbiden büyük zarara soktu bizi uyduruk ürün stoğuyla ve hala aç gözlü tavrına devam ediyor, yeni çıkan T1301 serisinide daha üretilmeden stoğuna koymuş inanılır gibi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nemesis53 -- 7 Nisan 2011; 23:32:16 >
  • Dün akşam itibariyle SX215'i aldım arkadaşlar.
    Gece 01:30'da yazıcıyı kurdum.Dolum kartuşlarını taktım.
    Ve ilk yazdırmalarım için izlenimin iyi.
    Sadece kağıdı ilk almada biraz gürültü çıkarıyor,hatta korktum dişliler birbirine girdi,yazıcı bozuldu diye
    Geç olduğu için fazla ilgilenemedim ama ilerleyen zamanlarda izlenimlerimizi paylaşırım.

Bu arada pckopat_doktor arkadaşım ilgi ve yardımın için teşekkürler. Ama mübarek hayatımda görmediğim Arnavutköy'ü gördüm. Git Allah git amma uzaktasınız yaaa?????
  • quote:

Dün akşam itibariyle SX215'i aldım arkadaşlar.
    Gece 01:30'da yazıcıyı kurdum.Dolum kartuşlarını taktım.
    Ve ilk yazdırmalarım için izlenimin iyi.
    Sadece kağıdı ilk almada biraz gürültü çıkarıyor,hatta korktum dişliler birbirine girdi,yazıcı bozuldu diye
    Geç olduğu için fazla ilgilenemedim ama ilerleyen zamanlarda izlenimlerimizi paylaşırım.

Bu arada pckopat_doktor arkadaşım ilgi ve yardımın için teşekkürler. Ama mübarek hayatımda görmediğim Arnavutköy'ü gördüm. Git Allah git amma uzaktasınız yaaa?????

Biz teşekkür ederiz.Bülent abimle dün tanıştık.Arnavutköye geldi.Mekanımızı gördü.Kısa bir sohbetten sonra ürünü teslim ettik.Memnun kalması benide memnun etti.

Evet arkadaşlar.2 Adet SX 215 den birini Bülent Abime verdik.1 Tane daha var elimizde.İsteyen kartuşmatik teki fiyatına bakabilir.Biz 150 TL ye vereceğiz.Almak isteyen bana ulaşsın.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pckopat_doktor -- 8 Nisan 2011; 11:31:33 >

• Rica ederim arkadaşım,bende sizinle tanıştığımıza memnun oldum. Son 1-2 haftadır yardım ve açıklamaların içinde teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nemesis53

Ya harbiden ne yapacağız şimdi ? Bende ozas arkadaşım gibi cescesor'e bakarak aldım bu lanetli yazıcıyı. Wireless olmayanın fiyatıda geçen 150 tl ye düşmüş electroworlde. Neden acaba? Cescesor harbiden büyük zarara soktu bizi uyduruk ürün stoğuyla ve hala aç gözlü tavrına devam ediyor, yeni çıkan T1301 serisinide daha üretilmeden stoğuna koymuş inanılır gibi değil.

Dostum ebayda filan baktım 400 ml mürekkep ve beslemeli kartuş takımı 108 tl civarı mal oluyor.. Üstelik Ücretsiz Kargo sanırım.. elemanla mesajlaşıp sipariş geçmeyi düşünüyorum.
    Yada biraz daha bekleyip kolay kartuşunun çıkmsını bekleyebilirim.

Cescesor ayıbını örtmeyecek anlaşılan. Bizde Kendi Yolumuza bakarız..

• http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=m570&_nkw=t1281-t1284

buyrun burdan bakın arkadaşlar 80-100 tl arası fiyatlar(mürekkepsiz ve ücretsiz kargo)
  • Arkadaşlar anlaşılan o ki önünüzde sadece iki seçenek var. Cescesorun sorunu çözeceği falan yok.

1. seçenek sadece yazı falan bastırmak amaçlı kullananlar için. Wireless özelliğine falan takılı kalmayıp HP 2060 alın 17 TL'ye 480 sayfa siyah basıyor tabi iso standartlarında. böylece geleceği kurtarmış olursunuz. Beslemeli set falan alıp elinizde patlaması iki kere zarar etmenize sebep olur. En azından yeni aldığın yazıcıya bişey olursa garantisi var. Ayrıca ileride kolay dolum kartuşu hasbel kader gelecek olursa elinde aktif 2 yazıcı olur. İstersen birini okutursun.

2. seçenek kaliteli baskı yapmak için bu yazıcıyı alanlar için. Abicim beslemeli kartuş takımına yönelmekten başka seçenek yok gibi şu aralar. Ama yukarıda dediğim gibi sektör çalışanı olduğum için bildiğim birkaç olay var. Beslemeli kartuş takımı elinizde patlayabilir. 3-4 ay sonra bir de net üzerinden aldıysanız arasanız da yetkili birini bulmanız zor olur.

Son olarak elinizdeki yazıcının baskı kalitesi gerçekten çok iyi. Ama her zaman söylediğim bir laf var. Kalitenin ucuzu olmaz. Kaliteli baskı için dolum kullanmak bence pek anlamlı olmuyor. Madem kaliteli baskı gibi dertleriniz yok. O zaman yazıcı alırken kaliteli baskı, wireless gibi özellikler aramaktansa hem dolum kartuş olayını hem de orijinal kartuş almanız gerektiğinde hangisinin sayfa başı maliyetinde karlı olacağınıza bakmanız gerektiğini düşünüyorum. Çünkü sonuçta dolum kartuş ve bu tarz ürünlerin net bir garantisi olmuyor. Dolum kullanmayın da üretici firmaları zengin edin demiyorum ama alırken iyice incelenmezse astarı yüzünden pahalıya gelir diyorum.

Bu arada biraz kıllandım ama bu olaydan haa. Acaba Epson Türkiye'nin parmağı mı var bu olayda?:)) Yok şu yazıcının kolay dolum kartuşu gelecek yok şunun ki stokta var diye sitelere yazdırıp yazıcıları mı sattırıyor ne?:P Komplocu millet olduk çıktık vesselam :))

• dün konuştum cescesorla tekrar 2 aya çıkacak deniyo.ama sanmam epson la alakadar oldugunu daha yabancı sitelerde bakıyorum daha ciss sistemide yeni.diğer yerlerdede yok kolay dolum kartuşu.
  • Alibaba da bile yok, seneye çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: usmcsas

dün konuştum cescesorla tekrar 2 aya çıkacak deniyo.ama sanmam epson la alakadar oldugunu daha yabancı sitelerde bakıyorum daha ciss sistemide yeni.diğer yerlerdede yok kolay dolum kartuşu.

Ben epsonla alakalı olabilir derken latife ettim ama insanda hakketten böyle inanası geliyor. Çünkü hem cescesor hem de alibaba stoklarda kolay dolum kartuşu bilmem nesi var diyor. Alıyorsun yazıcıyı elimizde yok gelecek 2 ay içinde burada diye insanları oyalayıp duruyorlar. Sen yazıcıyı aldığınla kalıyorsun ortada. Sadece bu modelde değil son zamanlarda birçok üründe bu sorun yaşanıyor. Yazıcıyı aldırıyorlar insanlara sonra uğraş dur bulacam diye. Niye stokta var yazıyorsunuz diye sordun mu düzgün cevapta alamıyorsun biz mürekkep beslemeli sistem olduğu için var dedik filan diye saçma sapan cevap verilmesi de cabası.

• quote:

Orijinalden alıntı: GES_OhAO

quote:

Orijinalden alıntı: usmcsas

dün konuştum cescesorla tekrar 2 aya çıkacak deniyo.ama sanmam epson la alakadar oldugunu daha yabancı sitelerde bakıyorum daha ciss sistemide yeni.diğer yerlerdede yok kolay dolum kartuşu.

Ben epsonla alakalı olabilir derken latife ettim ama insanda hakketten böyle inanası geliyor. Çünkü hem cescesor hem de alibaba stoklarda kolay dolum kartuşu bilmem nesi var diyor. Alıyorsun yazıcıyı elimizde yok gelecek 2 ay içinde burada diye insanları oyalayıp duruyorlar. Sen yazıcıyı aldığınla kalıyorsun ortada. Sadece bu modelde değil son zamanlarda birçok üründe bu sorun yaşanıyor. Yazıcıyı aldırıyorlar insanlara sonra uğraş dur bulacam diye. Niye stokta var yazıyorsunuz diye sordun mu düzgün cevapta alamıyorsun biz mürekkep beslemeli sistem olduğu için var dedik filan diye saçma sapan cevap verilmesi de cabası.

İnşallah gelir 1 aya kadar.

• baksanıza fason kartuşlar çıkmış. doldurulabiliyor mu bilmiyorum ama çok tanesi çok ucuza geliyor

http://www.aliexpress.com/product-gs/440906359-T1281-wholesalers.html
  • bitmeyenkartuş adlı bir firma var.Müşteri hizmetleri cescesor dan kat ve kat iyi.Adam bana açıkca söyledi günde 100 den fazla insan bu kartuşu soruyormuş(t1281-t1284).Çindeki fabrikalarıyla sürekli etkileşim halindelermiş ve bu kartuş kırılamıyormuş daha.Ama elbet kırılacak bizde kullanacağız.Ürün gamı oldukça yüksek firmanın.
  • takip
  • aralık ayında 1-2 sonra çıkacak diyorlardı hala doldurulamıyor mu bunun kartuşları ya
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.