Şimdi Ara

Epson SX425W ve SX525WD için doldurulabiir muadil kartuş!!! 1 set

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bir süre önce Alibaba'dan zor bela alabildiğim T1291 T1292 T1293 T1294 kartuşlarım sonunda elime geçti. Satıcıdan 2 set istemiştim, birini direk kendi yazıcıma taktım ve sorunsuz çalışmaya başladı. Diğer seti de ilk isteyene satacağım.

Benim izlenimlerime göre kartuşlar şimdilik sorunsuz çalışıyor. Kartuşların üzerindeki etiketi açtığımda azıcık taşma yaptı ama 2 gündür kullanıyorum ne daha fazla bir taşma var ne de yazmada bir hata. Satıcının dediğine göre bunlar oto reset çipli ve bitince rahatlıkla doldurabilirmişim.

1 setin fiyatı kargo ücreti alıcıya ait olmak üzere pazarlıksız 60TL'dir. Eğer isterseniz Ankara'da elden verebilirim.

Epson SX425W ve SX525WD için doldurulabiir muadil kartuş!!! 1 set

• Sahip oldugunuz kartuslarin otoreset ciplere sahip oldugunu sanmiyorum maalesef. Cunku urun takibatini bizzati Cin'de bulunarak da yapmaktayiz. Bu kartuslarin su an icin sadece tek kullanimlik muadilleri var, bunlarin govdeleri de seffaf degil. Yani sadece "one time" denilen cipler cikmis durumda. Otoreset cip prototipleri de cikti fakat stabil calismiyorlar. Stabil calisan bir baska urun ise birlesik (combo) cipler... Bunlarin fiyatlari gercekten yuksek fakat biz yine de bir an once cozum sunabilmek adina Epson SX125 gibi T1281-T1284 nolu kartuslari kullanan yazicilar icin bu urunu getirdik:

EPSON SX125 Sürekli Mürekkep Besleme Sistemi:
    http://www.cescesor.com/EPSON-T1281-T1284-Surekli-Murekkep-Besleme-Sistemi,PR-3984.html

* Bu durumu bu konu basligi altinda belirtmem sizi rahatsiz ettiyse lutfen belirtin, mesaji kaldirayim. Belki de yaniliyorumdur cunku...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [CESCESOR] Sahin -- 16 Nisan 2011; 20:43:28 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tanklı yazıcıda HP vs EPSON
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.