Şimdi Ara

Epson tanklı mürekkepli yazıcı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle bu konuyu açtığınız için teşekkür ederim
    bende epson L220 yazıcı var ve çok memnun kaldım (başka renkli kullanmadığım için tabi)çok güzel fotoğraf baskısı var. öğrencilere (sınıfta güzellik yapanlara çalışmasını artıran davranışını olumlu yönde düzeltenler...)bol bol fotoğraf basıp veriyorum. Çocuklarında çok hoşuna gidiyor. Tecrübesi olan arkadaşlara
    epson L220 de ped olayı varmı. Benim ne yapmam lazım?
    Epson L220 de ben şimdiye kadar orijinal mürekkep kullandım. İnternete baktığımda orijinal olmayan değişik reklamlar var. Fotoğraf baskıda kalite yine güzel olsun yazıcıya sorun çıkarmayan bir mürekkep almaya kalksam nelere dikkat etmem gerekir? Nereden almamı tavsiye edersiniz?
    Soruyorum çünkü bunu en güzel kullanan ve tecrübe edenler bilir diye düşünüyorum.
    Fotoğraf kağıdında hpA4 kullandım iyi idi bitti roviA4 aldım memnun kalmadım bitti Atak kağıttan royol kağıt aldım memnun kaldım. Şu an mürekep tavsiyelerinize ihtiyacım var

• Orijinal mürekkepler kullanmak daha doğru anladığım kadarıyla herkesin genel düşüncesi bu yönde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atık ped konusunda da dolmasa da yine uyarı veriyor mu bunu tecrübe ettiniz mi arkadaşlar ben yukarda fotoğrafladigim şekilde cozdum diye seviniyordum ama l850 cihazım çok da memnun olarak kullanıyorum herkese de tavsiye ediyorum da bu atık pad olayını sevmedim kolayca değişen bi pad koysalar verirdik 10-15 lira yenisi takardık daha güzel olurdu kendi kendimize bi cozum geliştirdik ama yine verir diyen arkadaşlar var konu hakkında net bilgisi olan varsa açıklayıcı şekilde yazabilirse seviniriz benim sistemden yapmak isteyen de sorabilir elimden geleni yapmaya çalışırım arkadaşlar bilgi paylaşıldıkça güzeldir :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caglar7110

Atık ped konusunda da dolmasa da yine uyarı veriyor mu bunu tecrübe ettiniz mi arkadaşlar ben yukarda fotoğrafladigim şekilde cozdum diye seviniyordum ama l850 cihazım çok da memnun olarak kullanıyorum herkese de tavsiye ediyorum da bu atık pad olayını sevmedim kolayca değişen bi pad koysalar verirdik 10-15 lira yenisi takardık daha güzel olurdu kendi kendimize bi cozum geliştirdik ama yine verir diyen arkadaşlar var konu hakkında net bilgisi olan varsa açıklayıcı şekilde yazabilirse seviniriz benim sistemden yapmak isteyen de sorabilir elimden geleni yapmaya çalışırım arkadaşlar bilgi paylaşıldıkça güzeldir :)

atık padler için hortum vasıtasıyla gider yapmanız padlarin kirlenmemesini sağlayacaktır ancak zamanı geldiğinde atık pad uyarısı alacaksınız.
    bunu bir sayaç gibi düşünün belli bir baskı adedi veya kafa temizleme işlemi sonunda bu sayaç dolu algılayacak ve uyarı verecek
    sözüme güvenebilirsiniz :) ben 4 yıldır kullandığım px730'u 12 kere resetledim ve aldığım 2. gün atık pad gideri yapmıştım.

• Bende bugün canon e484 akmak için gittiğim medya markttan epson L386
    Alıp çıktım içinde kartuş yok kurulumunu mürekkep dolumunu orda yaptırdım
    Eve geldim kutudan çıkarırken biraz köpükleri kırdım öğle çıkardım
    Allahtan boya tankı biraz aşağıda kaldı okadar sıkıydıki naylonunu çıkarıp
    Atmışlar allahtan tankın hortumları kopmadı çıkmadı arka kağıtuzantısını bile tırnakdan çıkarmışım neyse onuda yerine taktım yuvasına kazasız belasız makineyi çıkarırken
    Parçalayıcaktım daha bismilah kapağa acık boya dökülmüş ya orda boşaltan
    Çocuk döktü yada ben çıkartırken hafiflçe eğince döküldü neyse temizledim
    Tankı güzelce yerleştırdim kurulumunu yaptım. Pc den ağ kurulumunu yaptım
    İpad tabletimede ıos epson uygulamasını samsung a8 telefonumada google playdan
    Epson iprint uygulamasını indirdim pc den tabletden telefondan wifiyle kablosuz
    Resim basıp A4 e büyük boy çıkardım resimler A4 kağıt olmasına rağmen hiçde
    Fena çıkmadılar dahada güzelleştirmek için ne yapabilirim

Birde yazıcının pc ye cd den yüklenen uygulamalarından işlev yapamadım nedense
    Acaba uygulamaları pc nin başlat düğmesinden L386 yazıcı Ayarlarını bulup aktifmi
    Etmeliyim
    Ben sadece resimlerimden direk bir resim seçip yazdırdıydım öğle çıktı aldım yazıcıdan resmi

Birde satıcı cocuk abi yazıcıyı uzun süre kullanmıyacaksan mutlaka 15 de bir yazıcıdan 1 renkli 1 de
    Siyah beyaz çıktı al unutma dedi daha uzun süre boya gider sana 2-3 sene diye söyledi
    Bakalım memnun kalıcazmı bu yazıcıdan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.