Bildirim
Epson Wifi yazıcı tavsiyesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Ne için kullanacaksınız ki bu yazıcıyı ? -
ev için tek tük 1-2 sayfalık renkli baskı, kuşe kağıt foto baskısı ve bazen de 100 sf'yı geçmeyen renkli dökümanlar, fotokopi,tarama... -
Hem maliyet hemde hız olarak o makinadan daha iyi bir makina yok o sınıfta güle güle kullanın =) -
uzun zamandır araştırıyorum ben de öyle bir sonuca vardım. düşüncenizi belirttiğiniz için de çok teşekkürler... -
Ne demek =) Hayırlı olsun yeniden.. -
quote:
Orijinalden alıntı: bmbj
Ne demek =) Hayırlı olsun yeniden..
çok sağolun tekrar ama aklım bir soru takıldı: bu yazıcı hızlı basacağım diye kalitesiz basanlardan değildir umarım bu konuda bir bilginiz var mı? kalite konusunda hassasımdır baskıdaki püskürtme hataları asla gözümden kaçmaz... ayrıca bu ürünü kullandınız mı yoksa özelliklerine bakarak mı bu yorumu yaptınız? yanlış anlamayın lütfen kötü amaçlı yazmadım sadece merak ettim kalite konusunu bazı yabancı forumlarda bu dikkatimi çekti...(gerçi bu forumlarda bahsettikleri nozül sorunları hep olur ve kafa temizlemeyle geçer ama genel olarak baskı kalitesini merak ettim) -
http://forum.donanimhaber.com/m_65571263/mpage_1//tm.htm
Bu topicde chungkingexpress adlı arkadaşimizin yazdiklarini okuyabilirsiniz (nicki inş doğru yazmişimdir :D) -
quote:
Orijinalden alıntı: bmbj
http://forum.donanimhaber.com/m_65571263/mpage_1//tm.htm
Bu topicde chungkingexpress adlı arkadaşimizin yazdiklarini okuyabilirsiniz (nicki inş doğru yazmişimdir :D)
teşekkürler gördüm konuyu ama bakmamıştım hiç içine sağolun tekrar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X