Şimdi Ara

EQULİBRUM İZLEDİNİZ Mİ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende divX i vardi ama izleyemedim bi turlu.. sadece atlayarak icerigine bi baktim... aksiyon bakimindan iyi sevdim.. ama biraz soguk geldi.. dialoglar az gibi geldi... neyse... tam izleyim bakalim o kadar tavsiye uzerine..
  • pek i Elektra yi izleyen var mi ? sadece traileri izledim hasta etti... ilk firsatta izleycem... bu film hakkinda yorumlarinizi bekliyorum... ELEKTRA RULLLZZZZ super otesi aksiyon... X men yapimcilarindan filan diyordu ..
  • yoo ben izlemedim.memet sen izledinni olm?
  • abi bu resme bakılırsa izlicem gibi görünüyo...ama matrix gibi saçmaysa çok söwerim adam kör haliyle uzay gemisi kullanıp dünyyı kurtardı ya muhahaha

• quote:

Orjinalden alıntı: nerazzuri

abi bu resme bakılırsa izlicem gibi görünüyo...ama matrix gibi saçmaysa çok söwerim adam kör haliyle uzay gemisi kullanıp dünyyı kurtardı ya muhahaha

elin oğlu yapıyo abi.kör kör dünyayı da kurtarır bunlar.sağır sağır futbol da oynar

• yapmayın arkadaşlar Matrixin izinden gitmeye çalışmış iyi bi film okadar.. Yanlız biraz taklit kokusu var. Belki Matrix olmasaydı çok iiyi diebilirdik
    Yine de aksiyon tatminkar
  • film gerçekten güzel. ama bence matrixle karşılaştırmak biraz haksızlık olur. çünk matrix ayrı bir kategorinin filmi. dövüş sahneleri gerçekten iyi.. ben geçen sene gittim sinemada.. ankarada vardı..
  • Matrix den daha iyi olduğunu sanmıyorum...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.