< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Eran Zahavi Fenerbahçe'de | Totem Konusu | Şampiyonlar Ligi İçerir | Beklemede Tamaaam. (2. sayfa)
-
-
-
Ne zaman totem yapsan o transfer yatıyor. Açma totem filan kardeşim ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyler zaten ben Zahavi'yi istemiyordum.
Samatyalı daha iyi güvenin bana. -
August ne adamsın. Hannover'e gidecek PSV niye devreye girmiyor retorik soru sorup dalga geçmişsin ama adam gerçekten PSV'ye gitti. Sizin Mishakalla güçleri birleştirip ters totem yapmanız lazım.
Hocamquote:
Orijinalden alıntı: august landmesser
hannovere gidecek diyolar almanya 2. lig, psv falan niye devreye girmiyo
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
hollanda ligi tam dişine göre 30luk yapar orayı -
https://forum.donanimhaber.com/oscar-cardozo-ve-mario-gomez-beklemede-tamaaaaaaaaaaam-you-rock-emoticon-gif--76146329#76146329quote:
Orijinalden alıntı: Spider-Man
August ne adamsın. Hannover'e gidecek PSV niye devreye girmiyor retorik soru sorup dalga geçmişsin ama adam gerçekten PSV'ye gitti. Sizin Mishakalla güçleri birleştirip ters totem yapmanız lazım.
şu konuda Eren1s yorumuna baksana spaydi
-
Takım sallayıp tuttursanız da teknik olarak transfer haberini ilk siz verdinizquote:
Orijinalden alıntı: august landmesser
hollanda ligi tam dişine göre 30luk yapar orayı
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hatırlıyorum onu. Ara ara bakar gülerim. Ben Belhanda-Kasımpaşa kısmını hatırlamıyordum ama. Tüm büyüsü bozuldu şu an yorumun.quote:
Orijinalden alıntı: Mishakal
https://forum.donanimhaber.com/oscar-cardozo-ve-mario-gomez-beklemede-tamaaaaaaaaaaam-you-rock-emoticon-gif--76146329#76146329
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam katılım tarihiniz 2009 ve sonrasında fenerin durumu malum ,kulübün iyiliği için çizdiğin kendiniziquote:
Orijinalden alıntı: Mishakal
https://forum.donanimhaber.com/oscar-cardozo-ve-mario-gomez-beklemede-tamaaaaaaaaaaam-you-rock-emoticon-gif--76146329#76146329
Alıntıları Göster
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Yine totem yine hüsran.
Konu kilit. Üye ban.
Niye böyle oluyor anlamıyorum niye ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: MishakalYine totem yine hüsran.
Konu kilit. Üye ban.
Niye böyle oluyor anlamıyorum niye ?
Ters totemin zamanı gelmedi mi? Ben böyle takıma çok gol attırdım.
quote:
Orijinalden alıntı: The MandalorianTers totemin zamanı gelmedi mi? Ben böyle takıma çok gol attırdım.
Alıntıları GösterBi ara Ne[M]esis vardı. Şimdi bulunan üyelerin çoğu yaşı yetmeyebilir.
Onunla gücümüzü birleştirirsek Fener'i şampiyon yapabiliriz.
Ama ters bi durumda Fenerbahçe'yi ortadan bile kaldırabiliriz.
-
zahavi bu fizikle falcao vol2 olurdu zaten
-
quote:
Orijinalden alıntı: MishakalBi ara Ne[M]esis vardı. Şimdi bulunan üyelerin çoğu yaşı yetmeyebilir.
Onunla gücümüzü birleştirirsek Fener'i şampiyon yapabiliriz.
Ama ters bi durumda Fenerbahçe'yi ortadan bile kaldırabiliriz.
Alıntıları GösterHocam öyle büyük işler değil ufak tefek işlerle gücünüzü sınayın Derbiden önce Feenerbahçe'nin bir tane kırmızısı var deyin mesela bakalım ne olacak?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X