Şimdi Ara

Ercisson T29 orjinal pil,kasa ve kapak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar geçen gün bir hurdacıda T29s buldum ve 5 tl ye aldım,cihaz hiç açılmamış ve sağlam çalışır durumda yanlız kasa kapak biraz yıpranmış bataryasıda yan sanayi. Cihazı sıfırlamadan kullanmak istemiyorum bana orjinak kapak ve batarya lazım ama bataryanın kalın olması lazım slim olanlar çabuk bitiyor. İstanbulda bunları bulabileceğim yerler varmı? Tahtakaleye gitmek istemiyorum veya elinde arızalı olup satmak isteyen de olur.. Bu telefonu zamanında almak istemiştim ama alamamıştım içimde hep uhde kalmıştır

• sanırım bilen yok
  • kardes nerde buldun banada bulabilirmisin t39 yada t29
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferli

kardes nerde buldun banada bulabilirmisin t39 yada t29

Ben kadıköy de eski ev eşyası satan bir yerde buldum.. haftaya cuma yada cumartesi tahtakale,sirkeci filan fellik fellik arayacam orjinal parçaları. Karaköy alt geçitinde bir telefoncuda kalın batarya ya rastlamıştım umarım halen duruyordur,almak istersen sahibinden.com da temiz bir cihaz var çocuk 35 tl istiyor. Ben şans eseri o cihazı o fiyata buldum
  • Yahu T29s bende de var İzmirde aramadığım yer kalmadı orjinal plus batarya (kalın) bulamadım. Bulursan buraya yazarmısın nereden bulduğunu.Yıllardır kullanıyorum.Halada ikinci telefon olarak elimde vazgeçemiyorum birtürlü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: login35

Yahu T29s bende de var İzmirde aramadığım yer kalmadı orjinal plus batarya (kalın) bulamadım. Bulursan buraya yazarmısın nereden bulduğunu.Yıllardır kullanıyorum.Halada ikinci telefon olarak elimde vazgeçemiyorum birtürlü.

bulursam sana haber ederim,çok kıymetli bir tlf zaten ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.