11500 siralama var erciyes tip 10650 ile kapatmiş sizce gelirmi kontenjan artisi va etkenler
Gelmez. 1000 kişi gerilemez.
Hangi fakulte daha iyi olur bu siralamaya
Up
Gelir adanaya malatyaya erzuruma yeni tıplar açılmış bunlar geriletir
bıyıklı genç forvet
kullanıcısına yanıt
Dediklerin büyük ihtimalle 10 bin sonrası olacak nasıl geriletsin
10eydiGız
kullanıcısına yanıt
Olur mu hocam adana kayseriden altta kapatmaz inönü de şu anda erciyese çok yakın
bir de şöyle düşün adanadan mersinden erciyese çok gelen var bunlar artık adanadaki tıpı yazar kayseri böylece düşmüş olur
gelmez okul guzel ama
bıyıklı genç forvet
kullanıcısına yanıt
Sanmam.Adana köklü bir okul olduğu ve eğitim kalitesini kanıtladığı için o sıralamada yeni okulun daha binası bile yok İnönü de aynı durumda. Gazi'nin sıralaması 3-4 bin iken Çorum'un 6-7 bindi.Ben yeni fakültelerden bandırma hariç(çapa da okuyacağı için)hiçbirinin 10 bin içerisinde olacağına ihtimal vermiyorum Oldu da Adana'daki Erciyes'in önüne geçti kontenjan 30-40 kişi Bandırmayı da eklesek 60-80 kişi Erciyes'in sıralamasını o kadar etkilemez .Böyle bir durumun olması için hacettepe yapay zeka gibi iddialı bir fakültenin açılıp çok sayıda öğrenci alması lazım
Gelmez diyorsun yani hocam
Up
.
Erciyese final geldi 4 yanlış 1 doğruyu götürüyor %50 baraj var Final ve bütten en az 60 alman gerek
Bu sene uygulanacak duyurulara bakım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme