Şimdi Ara

erciyes tıp, mı mersin tıp, mı inönü tıp mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar tercih başladığından beri yırtına yırtına ERCİYES tıpla ilgili bilgi arıyorum ama henüz net bi bilgi elde edemedim yazarsam büyük ihtimal geliyor bana ama internette yaptığım araştırmalar sonucu hiç memnun olan yok mersinde aynı inönü ise tam tersine herkes memnun galiba özeliikle ERCİYES olmak üzere bu üç fakülteden biri hakkında bilgisi olan varsa sevinirim daha tercih yapamadım

• bi yardım edin arkadaşlar
  • sıralaman kaç ahmet ?

Sana yakın olanı tercih et diyeceğim ama istersen İnönü hakkındaki sorularına cevap veririm özel mesaj atamıyorum.
  • bence kesinlikle inönü tıp :) türkiye nin tek 5 yıldızlı amfilerinde okumak başkadır herhalde :)
  • inönü üniversitesi hakkında bilgi verebilir hoca konusunda hastane konusunda ve sınav sistemi hakkında bilgi verirsen çok güzel olur çok az zaman kaldı hala kararsızım
  • Komnator ben İnönü tıp da okuyorum, İnönü de geçme notu 60 ve eğer 5 komite ortalaman 80+ ise finale girmeden geçiyorsun..

Hastanesi bölgenin en iyisi yurtdısından her sene hastalar gelir sudan dan gelen hasta lar vs vardı. Bu hastane karaciğer naklinde avrupa 2.si ..

Komite sistemi var 2 senedir tus da derece çıkarıyor önce 2. sonra 1. çıktı..

Ben memnunum soruların varsa cevaplarım inş.
  • sebboy özl mesaj atamıyorum buradan bulurusn umarım cevabımı :)

Hazırlık gözünü korkutmasın derim muafiyet sınavı 25 eylül dolaylarında oluyor ve girenlerin %30-50 si geçiyor..

2009 da yarısı geçti geçen sene %30 u geçti.. Hızlandırılmış kurslarla çok rahat halledilir diyorum , kursa gitme imkanın varsa şimdiden başla derim eminim pişman olmayacaksın yazdığına ..

Hazırlık atlamak sınavı çok extra zor değil şansın başta yazdığım gibi ama kursa gidersen çok daha yüksek oranda geçersin grammer çalış yeterli..
  • ahmet kararını verdin mi?
  • merhaba inönü tıpla ilgili konu açtım yardım eder misiniz?

konu linki
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=94617262&p=1#94617262

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.