Beyler sitede ne zaman 2010-2011 kayıtlarıyla ilgili klavuz yayımlancak ya? bide önkayıt yapmak için obisis e girmek gerekio ben bilgileri yazıyorum (tabi ki öğrenci no hariç) kayıt bulunamadı diyo? Acaba ne zaman buluncak? :P
Bizimkileeeeeeeeeerrrrrr....! hiç bilginiz yok mu yahu?
ön kayıt sonuç acıklandıktan 1 gün sonra yapılabilir diye biliyorum
@h1macc Talas'a yeni bir bar açılmış diye duydum.Üniversite yakın oraya.Emin değilim ama rock olduğundan.
quote:
Orijinalden alıntı: aNLcLk_1905
arkadaslar bu ön kayıt ne oluyo
ön kayıt yaptırmasanızda oluyor sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: ramazantc
quote:
Orijinalden alıntı: aNLcLk_1905
arkadaslar bu ön kayıt ne oluyo
bnde ilk defa duydum önkayt işini yapacas artık
quote:
Orijinalden alıntı: OgzTonY
@h1macc Talas'a yeni bir bar açılmış diye duydum.Üniversite yakın oraya.Emin değilim ama rock olduğundan.
Oh oh süpermiş ya ben kayseri yi genelde yobaz olarak görüyorum o yüzden bar olacağını düşünmedşm hiç Yeni bi tane daha açıldı derken kaç tane var ki
Bu arada h1macc in dediği gibi Rock bar varsa hiç fena olmaz
nasıldır beyler bu kayseri.
yanlış bir tercih sonucu oralara düştü yolum
@otis abi Tek bar heralde.Barlarla alakam yok,aldığım duyum o.Kayseri halkı yobaz değildir,yani kısmen.Alparslan ya da Sivas caddesinde ikamet edersen İstanbul gibi yaşarsın.Orada zengin halk yaşar.Kiralarda aylık 500-600 olur.Gayet lüks evler.Ama bazı yerlerde yobazlıkta görülebilir.Hayırlı olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: OgzTonY @otis abi Tek bar heralde.Barlarla alakam yok,aldığım duyum o.Kayseri halkı yobaz değildir,yani kısmen.Alparslan ya da Sivas caddesinde ikamet edersen İstanbul gibi yaşarsın.Orada zengin halk yaşar.Kiralarda aylık 500-600 olur.Gayet lüks evler.Ama bazı yerlerde yobazlıkta görülebilir.Hayırlı olsun.
bizde zengn halk olmadgimızdan sorun yok ama bar açılmışsa süper valla=)
Ekleyin beni listeye.
İletişim Fakültesi - Gazetecilik (iö)
30tercihten 29.tercih tutar mı ya
quote:
Orijinalden alıntı: otis abi
quote:
Orijinalden alıntı: OgzTonY
Oh oh süpermiş ya ben kayseri yi genelde yobaz olarak görüyorum o yüzden bar olacağını düşünmedşm hiç Yeni bi tane daha açıldı derken kaç tane var ki
Bu arada h1macc in dediği gibi Rock bar varsa hiç fena olmaz
KEsinlikle bir tane rock bar bulmak gerek ve kayıt iiçin ne gerek benim hiç bir fikrim yok da
kayseri bar fln zor bulursunuz bende kay yaşıyorum ama 2 yıllık myo lar var onların alayı kaşar diyim geleceklere talas renklidir biraz öğrenciler ordan tutar ev fln işini bilirsen kız bayağı bulursun
quote:
Orijinalden alıntı: BLaCk_WaTeR
kayseri bar fln zor bulursunuz bende kay yaşıyorum ama 2 yıllık myo lar var onların alayı kaşar diyim geleceklere talas renklidir biraz öğrenciler ordan tutar ev fln işini bilirsen kız bayağı bulursun
Hocam napalım karı kızı ya hiç mi görmedik Her türlü rock cafe bar vs her türlü kızdan önce gelir inş buluruz bir tane
kayserinin her yerine 30-50 yas grubları için mangal bası-ocak bası gibi yerler var meydanda bi pub var ama muzık falan rock degil rock var hakkında bilgim yok hiç duymadım ama grup cıkartan rock yerlerı alkolsuz olarak var alkollu hakkında bilgisizim su an EN KRAL BAR BENİM EV HAVUZUDA VAR ÜNİVERSİTEYE 5KM FALAN MESAFEDE ETRAFDA KOMSU FALANDA YOK ATIŞ TALİBİ YAPIYORUM:d alpaslanda 500 e ev veren varsa bizde tutalım
beyler Kayseri'deki özel yurtların ücretleri konusunda fikri olan var mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: h1macc
beyler Kayseri'deki özel yurtların ücretleri konusunda fikri olan var mı ?
400-500
cemaat 300
arkadaslar size bi teklifim var.sahabiye diye bi mahalleden ev tutalım bodrum katların aylıgı 70 lira ve merkezde bi mekan.
talasdan ev tutalım fiyatları bılmıyorum.ben sureklı kalmam ama normal payıma dusen parayı verırım arada evde sorun cıkdıkca gıdecek bı mekanım olsun ıstıyorum
Edebiyat Fakültesi-Japon Dili ve Edebiyatı
Ama eğer kurtarmadan geçemediysem gelemiyorum
yinede gelirsem ev sorunum yok zaten Kayseriliyim topragım sonuçta yaw bu sene olmazsa seneye oradayım yalnız kayıt için neler gerekiyor nereden ögrenicez?