Şimdi Ara

Erdoğan'dan Gaf 'Biz bu millete efendi olmaya geldik, hizmetkar olmaya değil' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
0
Favori
26.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
239 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kozmozun delisi

Yanlışlıkla söylenmiş şeylerin bu kadar buyutulmesini anlamsız buluyorum
    Aynen. Dil sürçer, kim olursa olsun, muhalefet olsun, iktidar olsun böyle küçük şeylere tevessül edilmemeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "bu millete efendi olmaya geldik" dedikten sonra bile milletin evet diye çığlık attığı bir ülkede boşuna çabalıyoruz vallahi
  • "Biz bu millete efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldik" dese de seciliyor,

"Biz bu millete efendi olmaya geldik, hizmetkar olmaya değil" dese de seciliyor.

Her türlü seciliyor.

E T E R N A L R E I S
  • "Ben şimdiye kadar çocuklarıma helal lokma yedirmedim" diye bir konuşmadı daha vardı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında tam tersini söylüyor. Video ile oynanmış bunu bu kadar kişi nasıl anlamıyor hayret ediyorum :) Anlayıp ta anlamazlıktan gelenlere 2 kere hayret ediyorum :D

• 1100 degil 1150 oda, fedoncu musun sen?

• İlk önce "bu millete efendi olmaya geldik, hizmetkar değil" diyor ve alkışlıyorlar, ardından "hizmetkar olmaya geldik, efendi olmaya değil" diye düzeltiyor, yine alkışlıyorlar :D allah söyletiyor diyorsunuz ama söyletse bir şey değişiyor mu? Sorgulayan bir kesim yok çünkü. allahın demek ki seçmenden haberi yok. Ne yarattığından haberi yok yani :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Assassino!

İlk önce "bu millete efendi olmaya geldik, hizmetkar değil" diyor ve alkışlıyorlar, ardından "hizmetkar olmaya geldik, efendi olmaya değil" diye düzeltiyor, yine alkışlıyorlar :D allah söyletiyor diyorsunuz ama söyletse bir şey değişiyor mu? Sorgulayan bir kesim yok çünkü. allahın demek ki seçmenden haberi yok. Ne yarattığından haberi yok yani :D

• hayatlarında ilk defa gaf yakalamışlar fetöcü hesapla bol bol paylaşmaya devam edin her sene kılıçdaroğlu'nun gaflarından sıkılmışınızdır
  • Ne ilginç diğer konuda konu sahibi akpliler din kardeşleri Suriyeliler ile yaşasın diyor
    Burdada ALLAH diyor ne kadar tuhaf ?

• quote:

Orijinalden alıntı: paradiso35

Aynen. Dil sürçer, kim olursa olsun, muhalefet olsun, iktidar olsun böyle küçük şeylere tevessül edilmemeli.

Alıntıları Göster
    Dil sürçmesi diye bir şey yoktur bilinçaltındaki gizli gerçeği istemeden dışa vurma vardır. Avutma kendini hepimiz biliyoruz gerçeği en iyi de kendisi biliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Veronicaa

Dil sürçmesi diye bir şey yoktur bilinçaltındaki gizli gerçeği istemeden dışa vurma vardır. Avutma kendini hepimiz biliyoruz gerçeği en iyi de kendisi biliyor.

Alıntıları Göster
    Yaw he he

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Hocam miting olsa nolcak hangi televizyon kanalı vericek.vericek olan kanalıda iktidar sevdalısı izlemiyor üstüne bide o mitingde belli yerleri kesip ah haber ile yedirirler gene işlerine gelir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

yalnız dikkatinize sığınarak

kk koltuğu inceye bırakmamak için dalavere döndürürken adam el kadar malatyaya bizzat gidip miting yapıyor

bu seçimi de saldı muhalefet buraya yazıyorum şurda kalmış 24 gün düzgün 1 tane miting yapılmadı
    Katılıyorum... Ak Parti ile savaşmak yerine oturup bekliyorlar resmen... Sen şuradan aday ol ben buradan hop bitti...
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradiso35

Yaw he he

Alıntıları Göster
    Tamam, diyecek lafın yok Yazık sana

• Bence yasindan oyle konustu. Emekli olmali derhal ivedilikle ... Yoksa miitnglerde her partililer nabza gore serbeti bilir danismanlari hazirlar metni okuturlar veya ezberler. Kendisi belli ki yastan kaynakli ...

Gaf oldugu da asikar ...
  • Aklına biseyler geldikçe sallıyor :D

• quote:

yalnız dikkatinize sığınarak

kk koltuğu inceye bırakmamak için dalavere döndürürken adam el kadar malatyaya bizzat gidip miting yapıyor

bu seçimi de saldı muhalefet buraya yazıyorum şurda kalmış 24 gün düzgün 1 tane miting yapılmadı
    İnce yamuk yaptı oylar için seçim kurulunun önünde olacağım sabaha kadar dedi gitti bir otelde oyları televizyondan izledi çok güveniyordum ama gelmemesi daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Boragungoren

İnce yamuk yaptı oylar için seçim kurulunun önünde olacağım sabaha kadar dedi gitti bir otelde oyları televizyondan izledi çok güveniyordum ama gelmemesi daha iyi

Alıntıları Göster
    Kk kalsin yani öyle mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kk kalsin yani öyle mi?

Alıntıları Göster
    Kalsın demiyorum başka seçenekler çıksın baştan yalan söyleyen biri gelmesin en azından :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.