Korna... Kaos bu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
erdogani protesto etmenin suc sayilmasi (4. sayfa)
-
-
O başkan bu başkan mı? (Solda ki)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet bu başkan. Akpli cumhurbaşkanına hakaret eden başkan. Sonra da ettigi hakaret mektubunu Manhattan'daki barında sergilemişti. Bayagı rencide edici. 2 twit ile ekonominin içinden geçen başkan. Bu arada batı birini övüyorsa demekki yanlış yoldadır. (sizin mantık)
bbc news türkçeTrump'tan Erdoğan'a mektup: Aptallık etme, gel anlaşalım, seni sonra arayacağım - BBC News Türkçehttps://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-50077573
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 18 Aralık 2024; 17:59:14 > -
Kimin müslüman olup olmadığına siz karar verdiğinizi sanıyorsunuz, o yüzden sen söyle.
-
Hüküm içerircesine yukarı da ki ithamlarınızı görünce bir yerde bir sorun olabileceğini anlamıştım.
O yüzden yüksek fikirlerinize sorarak danışmak istedim.
Umarım yanlış yapmamışımdır.
Kendi bilginin ve zekanın zekatını bizlerle paylaşan senin gibi biri asla yanlış yapmaz.
-
Estağfurullah, siz varken ben kimim ki?
Takipteyim.
Yıllar önce ki döneminde ifade etmiş: Kısaca Suriye'de ben varım girme demiş.
Biz de dinlememişiz girmişiz galiba eski kadim Türk şehirlerine
Bizden neden korkuyorsa ve bizi tehdit ediyorsa?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu amerigan başkanları sanırım sonunda karşılarında eğik bükük, el pençe durmayan birini yıllar sonra bulabildiler sanırım. (Reis olduğu söyleniyor)
Doğu Almanya Sovyetler birliğine döndük
-
Nerede öyle bir söylemde bulunmuşum ki?
Çok merak ettim.
Bilmeyerek kimin ne olduğunu söylemişsem dahi (öyle yazmışsın) şuraya ekleyiver tekrar gözden geçirebileyim.
Öyle bir şey yoksa...
Böyle yapmayan akp partizanı var mı?
Yoksa...
-
Hiç isim zikretmedim diye sanıyordum.
Tüh yanılmışmıyım?
İsim zikrettiğim mesajım varsa koy buraya.
Gereğini seve seve yaparım.
Partizan deyince aklıma şu şarkı geliyor.
Shantel söylemiş.
Cehap donemeinde sapka takmayani idam ediyorlardı köylüler ankara sehir merkezine girmesi yasaktı
evet başka partiye oy verirdim. mesela şuanda akp oyumu alamıyor ama chp de oyumu alamıyor? zafer harici atmam mesela. aynı b*kun lacivertinden bir farkı var mı chp nin?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halikarnas Şakşakçısı -- 18 Aralık 2024; 20:24:19 > -
Komşumuz olan bir ülke vardı, orada da böyleydi; ismini hatırlayamadım şimdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 19 Aralık 2024; 14:33:28 > -
Hakaretin eleştiri kılıfı altına saklanması en büyük sorunumuz. Aslında en büyük sorunumuz Avrupa kriterlerini sözde değil özde kutsamamız.
Türkiye'de bana ve benim adamıma eleştiri hakaret kabul edilir. Benden başkasına ve benim adamlarımın dışındakilere hakaret eleştiri kabul edilmelidir zihniyeti geçerlidir.
Türkiye'de sözde muhalif kesim Erdoğan'ı eleştirmek hakaret olamaz diyorlar ama sözkonusu kendi tarafları olunca en ufak eleştiride küplere biniyor. Sosyal medyaya bakın, onlarca örnek bulursunuz. CHPli medyaya bakın aynı şey geçerli. Hatta CHPli yöneticileri CHPli biri eleştirince bile CHPli yöneticiler bu eleştiriye atom bombası ile karşılık veriyor. Bunun örnekleri çok var.
DH'da CHPli yandaş ve fanatiklerin açtıkları onlarca konu var. Taptıkları CHPli siyasetçilere biri bir eleştiri getirince, en üst perden savunma konuları açıyorlar.
Bu ülkede Erdoğan'a yapılan ağır eleştiri ve hakaretlerin binde biri CHPli bir siyasetçiye yapılsa bunları yapanlar gün yüzü göremez. Gücü ele geçirince yapmayacakları baskı kalmaz. Zaten akıl sahipleri bu gerçeği görmüştür, görüyordur ve görmeye devam edecektir.
CHPli Ekrem İmamoğlu bu durumda iken bile burnundan kıl aldırmıyor. Bu ülkede gücü ele geçirdiğinde eleştiri kabul edeceğini mi sanıyorsunuz. Erdoğan için hakaret kitapları yazıldı bu ülkede ve o kitaplar hala satılmaya devam ediyor. İmamoğlu'na değil hakaret kitabı yazmak, eleştiri makalesi bile yazamazsınız CHP'nin iktidarında....
CHPli yandaş ve fanatiklerin en büyük sorunu, "bizim tencerenin dibi AK, sizinki KARA zihniyeti" taşımalarıdır. Bu ülkede herkesin tenceresinin dibi az veya çok karadır gerçeğini bir türlü kavrayamıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 19 Aralık 2024; 15:54:40 >
-
Baklava çalan çocuğu 10 yıl hapis
Adam öldüren AKP'liye kelepçe bile vurulmadan tahliye
Ülkede AKP sayesinde ne ekonomi kaldı, ne adalet, ne eğitim, ne sağlık
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X