Şimdi Ara

Eren Holding 500Bin ayakkabı fırsatı (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.407
Cevap
44
Favori
108.977
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -EDD-

quote:

Orijinalden alıntı: N0YAN

https://www.500binayakkabi.com/Product/Product?uk=731SPM0024&rk=248

aldım

Aynısından aldım.

Lakin Skechers kaçırdığıma çok üzgünüm

MAlesef skecherslarda saçma numaralar kalmış

• quote:

Orijinalden alıntı: aspergersendrom01

Theg markası hakkında fikri olan var mı ?

https://www.500binayakkabi.com/Product/Product?uk=ET6003&rk=004

Araştırdılar ve öyle bir marka bulamadılar.
  • Arkadaşlar aynı ayakkabının 40,5 numarasını almak istiyorum sipariş verdim nasıl değiştirebilirim
  • Boragungoren kullanıcısına yanıt
    Değişim yapamıyorsun. Aradım sordum. diğerini de satın al. Kargo gelince istemediğini geri yolla dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DessoEldest

Değişim yapamıyorsun. Aradım sordum. diğerini de satın al. Kargo gelince istemediğini geri yolla dediler.

Pekala hocam ücret iadesi nasıl oluyor bu konu hakkında bilginiz var mı
    Değişim yapmazlar. Sen stok bitmeden ikinci siparişi geç, pazartesi de ürünü sitede iade kısmında yazan cari noyu kullanarak karşı ödemeli yurtiçi ile postala, faturadaki iade sebebi kısmına da yanlış numarasını almışım bir beden büyük/küçüğünü sipariş verdim bunu iade ediyorum yaz.. taksitle aldıysan taksitle peşin aldıysan peşin olarak kartına yansır 2-3 gün içinde.. orası yoğunluğa bağlı ama sorun olmaz hiçbir şekilde.. kargodan sana verilen kağıdı da sakla..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CnnRose

Değişim yapmazlar. Sen stok bitmeden ikinci siparişi geç, pazartesi de ürünü sitede iade kısmında yazan cari noyu kullanarak karşı ödemeli yurtiçi ile postala, faturadaki iade sebebi kısmına da yanlış numarasını almışım bir beden büyük/küçüğünü sipariş verdim bunu iade ediyorum yaz.. taksitle aldıysan taksitle peşin aldıysan peşin olarak kartına yansır 2-3 gün içinde.. orası yoğunluğa bağlı ama sorun olmaz hiçbir şekilde.. kargodan sana verilen kağıdı da sakla..

Müşteri hizmetlerini arayıp daha ürün kargoya verilmeden söylesek olmaz mı acaba
    Olmaz, çünkü adamların her şeyi dijital ortamda işliyor diğer sitelerden biraz farklı, müdahale işi biraz zor. Sen yarın ara müşteri hizmetlerini yine de sor, ama hayır derler. Zaten iade ücretsiz yani ürünün gelmesi sorun değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: CnnRose

Olmaz, çünkü adamların her şeyi dijital ortamda işliyor diğer sitelerden biraz farklı, müdahale işi biraz zor. Sen yarın ara müşteri hizmetlerini yine de sor, ama hayır derler. Zaten iade ücretsiz yani ürünün gelmesi sorun değil.

Umarım sorun çıkmaz yarın ararım olay halledilir çünkü yurtta kalıyorum
  • site kapalı mı
  • sitede on numara şeyler var geçen 189 a aldığım beğenmediğim asics marka ayakakbı 129a düşmüş satamamışlar belli ama gel lyte v ler hep bitmiş
  • https://www.500binayakkabi.com/Product/Product?uk=MRT580TB&rk=1 şunu kestirdim gozume çok hoş duruyor air max gibi düşüncelereniz nedir
  • Bir kendime bir Hanıma aldık bilgi veren arkadaşlars teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi espesito -- 4 Aralık 2016; 10:01:16 >
  • Normal fiyatlardan stokları güncellemişler.

• https://www.500binayakkabi.com/Product/Product?uk=731SPM0030&rk=024

Bunu aldım az önce. Dün akşam almaya karar vermiştim, sabah alayım dedim. Akşam her numarası vardı, şimdi sadece 40 ve 45 kalmış. 45 giydiğim için sorun olmadı ama stoklar hızlı tükeniyor, acele edin!

Haber veren arkadaşa teşekkürler.
  • Kargo çıkışları yarın yapılacakmış bazı arkadaşlar sipariş iptalini sormuş stok olmadığı durumlar haricinde iptal malesef yok ve stoklar sürekli güncelleniyormuş
  • Ulan okadar goy goy yapıldı ki almazsam toplumdan dişlanacagimi sandım
    Bende aldım umarım bedeni uyar 42 giyiniyorum lecoste de 43 aldım

• Mizan23 kullanıcısına yanıt
    Olur hocam olur. Ben new balance 44 hotic 42 giyiyorum normal numaram 43. 43 tam oluyoe bana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.500binayakkabi.com/Product/Product?uk=D01734&rk=001
    bu ayakkabı bu fiyata cok cok iyi kaçırmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mizan23

Ulan okadar goy goy yapıldı ki almazsam toplumdan dişlanacagimi sandım
    Bende aldım umarım bedeni uyar 42 giyiniyorum lecoste de 43 aldım

Hocam normalde kaç giyiyorsanız lacostede onu alın yani kalıpları geniş ,uyarıyım dedim

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.