Şimdi Ara

Eren Holding 500Bin ayakkabı fırsatı (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.407
Cevap
44
Favori
108.934
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

3 çift ayakkabıyı şimdi teslim aldım

2 tanesi skechers 1 tanesi toms

// ayakkabılar sahte diyen arkadaşlara sesleniyorum amerikadan getirttiğim TOMS ile aynı kutu içeriği, dikiş taban vs hepsi aynı.

orjinallik konusunda kafanıza en ufak birşey takılmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 12 Aralık 2016; 18:54:34 >

• Avanta A kullanıcısına yanıt
    bende 42 giyiyorum klasik. gstarın klasik modeli oldu ama tam rahat değil. 43üde büyük oldu. spor modelinde 42 rahat oldu.sizde normal numaranızı alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

5 aralıkta sipariş verdiğim

3 çift ayakkabıyı şimdi teslim aldım

2 tanesi skechers 1 tanesi toms

// ayakkabılar sahte diyen arkadaşlara sesleniyorum amerikadan getirttiğim TOMS ile aynı kutu içeriği, dikiş taban vs hepsi aynı.

orjinallik konusunda kafanıza en ufak birşey takılmasın.

Dostum hayırlı olsun, tomsun klasik modellerinden mi aldınız birde toms un kalıpları nasıl lacoste a göre ya da başka bir markaya göre ?

• Siteden Camper ayakkabı alıp da siparişi gelen var mı?
  • Ayın 3 ünde verdiğim siparişi hala göndermediler. Arıyorum tedarik ediliyor edilemezse paranız geri verilecek diyor.

Bu nasıl iş?

Her dakika mail geliyor stoklar yenilendi diye ama benim siparişten haber yok.

Satın alınabilen ürün nasıl tedarik edilemiyor onu da anlamış değildim.

Çünkü ilk gün bir çanta satın almaya çalıştım, sistem stokta yok diye bana aldırtmadı çantayı!

E demek ki, buradan anlıyoruz ki stokta olmayan ürünlerin satışı zaten yapılamıyor.

E o zaman tedarik edilemez diye bir şey nasıl söz konusu olabiliyor?
  • İlk gece 2 Asics almıştım, nubuk olduğundan dışarıda giymeye çok uygun gibi gelmedi, sadece iç mekanda giyilebilir gibi görünüyor, üstelik denediğimde çok konforlu ayakkabılar beklediğimden olabilir çok da içime sinmediler, gerçi adımlamadım giyip çıkardım ama bir Columbia konforu yoktu, büyük ihtimalle iade edeceğim, bir çift ayakkabıya en fazla para verdiğim alışverişti yanlış hatırlamıyorsam, kurtardık gibi görünüyor.
  • bilgi@sayar kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi modeli aldınız acaba ?
    Bende hayatımda ilk kez bir ayakkabıya 189 Tl gibi bir fiyat vereceğim ve hiç Asics almadım,giymedim..
  • Arkadaşlar Asics ve New Balance için ne dersiniz ? Alınır mı ? Rahat ve parasını hakeden ürünler midir ?
    Ayrıca Converse'in şu modelini beğendim,ne düşünüyorsunuz bu paraya ?

https://www.500binayakkabi.com/Product/Product?uk=151418C&rk=400
  • Siparişim eksiksiz teslim edildi. Lacostları çok beğendim. Orjinal etiketleri üzerindeydi. Ayakkabı numaram 42 aynı numaradan sipariş etmiştim tam oldu. NB için tahmin ettiğim gibi 42.5 tam oldu. Haber veren arkadaşa teşekkür ederim.
  • Rorschach-db kullanıcısına yanıt
    New balance kalitelidir, hem de Lacoste gibi markalarla kıyaslanmayacak kadar. Google'a new balance celebrity yazarsan NB kullanan yabancı ünlüleri görebilirsin. Asics hiç giymedim bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orod-Dain O kullanıcısına yanıt
    43 dostm

• quote:

Orijinalden alıntı: Rorschach-db

Hocam hangi modeli aldınız acaba ?
    Bende hayatımda ilk kez bir ayakkabıya 189 Tl gibi bir fiyat vereceğim ve hiç Asics almadım,giymedim..

Eren Holding 500Bin ayakkabı fırsatı

Bu ürünün bilek(giriş) kısmında yastık gibi bir destek var o güzel "Gel" denince ben taban kısmının da konforlu olacağını düşünmüştüm, yürüdükçe anlaşılan bir şey ise bilmiyorum, yürümedim henüz.

Bunun ise dış yüzeyi hemen deforme olacakmış gibi duruyor, böyle teksil ürünlerinden de ayakkabılardan da nefret ederim. Ama şık bir aykkabı hakkını verelim, konforu da üsttekine nazaran bir tık önde gibi.

• Rorschach-db kullanıcısına yanıt
    Nb asics'ten daha rahattir ama daha cabuk dagilir. Asics alacaksan gel cumulus yada kayano alacaksin. Asics JAPON markasidir. Japonlar ne yaparsa iyisi yapar.

• GANT HERO 42 NUMARA AYAKKABI ALIP İADE ETMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR ULAŞABİLİR Mİ ?

ÜRÜN LİNKİ :https://www.500binayakkabi.com/Product/Product?uk=12678072&rk=G71

ÜRÜN LİNKİ :https://www.500binayakkabi.com/Product/Product?uk=12678072&rk=G65

• LithuM kullanıcısına yanıt
    Klasik toms dostum. Normal giygidin numaranin 1 buyugunu al.

• arkadaşa aldığımız lacoste 1 numara büyük ve bacığı yırtık göndermişler.

• quote:

Orijinalden alıntı: imax1

2 adet ayakkabı aldım , geldiler ama 3 gün önceden ankaradan farklı ayakkabılar aldığım için iade edeceğim

Ürün : Lacoste 729SPM0060.1P4.T9 Adet : 1Tutar : 129,00 TL 43 numara

Ürün : Lacoste 729SPM0060.2P8.T9 Adet : 1Tutar : 129,00 TL 43 numara

Ürün : Kargo KARGO.-.-Adet : 1Tutar : 7,90 TLToplam Tutar : 265,90 TL

ürünler bunlar . isteyn olursa pm atsın ayakkabılar cidden çok hoş ve de çok uygun. etiketleri 359 kutunun. kargo sizden olcak şekilde yollayım isteyen varsa aldığım fiyata iade edeceğime isteyen faydalansın. kodlardan bakabilrisiniz googledan ayakkabılara

ikisi de aynı mı hocam bunların
  • quote:

Orijinalden alıntı: betakors4n

quote:

Orijinalden alıntı: imax1

2 adet ayakkabı aldım , geldiler ama 3 gün önceden ankaradan farklı ayakkabılar aldığım için iade edeceğim

Ürün : Lacoste 729SPM0060.1P4.T9 Adet : 1Tutar : 129,00 TL 43 numara

Ürün : Lacoste 729SPM0060.2P8.T9 Adet : 1Tutar : 129,00 TL 43 numara

Ürün : Kargo KARGO.-.-Adet : 1Tutar : 7,90 TLToplam Tutar : 265,90 TL

ürünler bunlar . isteyn olursa pm atsın ayakkabılar cidden çok hoş ve de çok uygun. etiketleri 359 kutunun. kargo sizden olcak şekilde yollayım isteyen varsa aldığım fiyata iade edeceğime isteyen faydalansın. kodlardan bakabilrisiniz googledan ayakkabılara

ikisi de aynı mı hocam bunların

renkleri farklı dostm. modellere bakabilirsiniz googledan

• Lacoste aldım iki gün önce elime ulaştı. Ayakkabının orijinal fiyatı 248 TL ben 79a aldım. Ayakkabı hiç 250tllik ayakkabı gibi durmuyor. O kadar para versem ağlardım herhalde. İnşallah dayanıklıdır.

• 1 hafta oldu gelen giden yok. Aramadımda.. Bakalım ne kadar daha bekleyeceğim :)

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.