Şimdi Ara

Erepublic tarzı yeni oyun gün-1 [e-sim.europa] Detaylar İçerde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bildiğiniz üzere E-sim bir yaşam similatörü Nasıl yani diyecek olursanız.Oyunu 2 ana başlığa. Kişisel olanıda 3 ana başlığa ayırabiliriz.Şimdi kısaca bunları açıklayacağım

A-Kişisel
    B-Ülke geneli

[simage][/simage]

KİŞİSEL
    1-Siyasi
    2-Askeri
    3-Ekonomi

A-oyunda kendi kişiliğiniz var.Bu karekterinizi verdiğim başlıklarda geliştirmeye bakıyorsunuz asıl amacınız bu.
    A1-oyunda oy kullanabilir veya aktif siyasette yer alabilirsiniz.Milletvekilliği veya başbakanlık gibi
    A2-oyunda gün geçtikçe güçlenebilir.Ülkenizin sınırlarını genişletebilrsiniz(merak etmeyin oyun daha ilk gününde yani herkesle aynı seviyedesiniz.
    A3-oyunda ekonomik olarak güçlenebilir.Savaş için yeni silah vb tarzda malzemeleri alabilirsiniz.Veya şirket zincirinizi kurup kendinizi geliştrebilirsiniz.

Gelelim oyuna nasıl kayıt olunuyor.
    http://europa.e-sim.org/lan.8404/
    Benim linkim bu burdan kayıt olursanız ben bir kaç bişey kazanıyorum fakat inanın çok bişey değil.Bunun yanında size gerekli yardımı yapacağıma ve hertürlü konuda
    yardımcı olducağıma temenni veriyorum. İyi oyunlar Sıkılıp vazgeçmeyin.İnsana çok şey katan bir oyun boş bir oyun değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi markmaximus -- 23 Haziran 2015; 2:00:32 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.