Şimdi Ara

!! EREPUBLiK DAVETİYELER TEK BAŞLIK !! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
0
Favori
4.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ismini ve şifreni doğru yazdığına emin misin?
  • birşeyler kaçırdım arada galiba şifre de seçtiğimi hatırlamıyorum çok karışık geldi davetiyenide aldım boşu boşuna
  • alpaycansener2@hotmail.coma davetiye atın lütfen kesinlikle oynuycam :D ben zaten ilk açıldığında oynuyodum küfür den banlandım lütfen !
  • quote:

Orjinalden alıntı: aykut1993

birşeyler kaçırdım arada galiba şifre de seçtiğimi hatırlamıyorum çok karışık geldi davetiyenide aldım boşu boşuna

Bak, ilk kaydında 2 boşluk doldurup ülkeni seçiyorsun.Bu boşluklardan birine davetiye alacağın mail adresini yazıyorsun, diğeri de nick zaten.Onları halletiğin zaman yazdığın e-mail adresine bilgilendirme amaçlı mail geliyor.Daha sonra biri senin kayıt olduğun mail adresine davetiye gönderiyor.Yeni bi e-mail daha geliyor.Mail içinde gelen linke tıklayıp (ya da kopyala/yapıştır) gelen ekranda tüm boş alanları doldurup üye oluyorsun.Ve oyun başlıyor, bu kadar basit.Umarım halledebilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaNgOsEr

alpaycansener2@hotmail.coma davetiye atın lütfen kesinlikle oynuycam :D ben zaten ilk açıldığında oynuyodum küfür den banlandım lütfen !

yollamaya çalışıyorum fakat sanırım bu email ile banlandığın hesabı açmışsın, başka bir email lazım
  • bekle
  • alpaycansener3@hotmail.com buna yolla lütfen !
  • Streetballplayaz@gmail.com
    Lütfen
  • Ben yolladım üye olanlar bana ( CalibreTR ) ye PM atsın parti kurucam ...
  • beyler oyunu bırakan ilgilenemeyen accountunu bana verebilrimi acil lazım eğer içinde gold varsa kontör atarım
  • Sağol
  • Elimde 5 tane davetiye var,isteyenler yazsın
  • arkadaslar bende davetıye ıstıyorum blackhecked@gmail.com lutfen beklıyorum
  • arkadaşlar bu oyunu çokça duyar oldum ama amacının ne olduğunu bilmiyorum. biri anlatırsa sevinirim
  • ekinutku97@hotmail.com daveTiye Lütfen ...
  • sinankomek@hotmail.com davetiye lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mskomek -- 22 Ağustos 2008; 17:38:21 >
  • maniackeriss@hotmail.com
    adresine davetiye yollar mısınız ?
  • davetiye veren varmı hala varsa buhara01@gmail.com
  • counter1907@hotmail.com

ßanada lazım ßir tane yollayana teşekkürler
  • Arkadaşlar Sınırsız Davetiye Dişe Varmış Bilenler Lütfen PM'den Ulaşsın..
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.