Şimdi Ara

eRepublik - Sanalda Türk-İsrail,Yunan Savaşı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bildiginiz üzere EREPUBLİK bir gerçek yaşam simülatörüdür...
    Şu sıralar yeni üyelere fazlasıyla ihtiyacımız var , Yunanistanla çetin savaşlara giriştik ilerleyen zamanlarda da savaslar devam edeceğe benziyor bu yüzden taze asker gücüne ihtiyac duyuluyor...

Oyunda yükselen bir israil yunan gücü var ve bunlar ülkemizi işgal etmek için çalışmalara başladı bizde yeni oyuncular çekerek ülkeyi güçlendirmek istiyoruz ama biz 100 adam getiriyorsak onlar 200 ayrıca her gün Atatürke İslama ve kutsal saydığımız tüm değerlere karşı hakaret içeren makaleler açıyorlar bunlara sessiz kalmayacağız!

Kayıt olma aşamaları ve ilk yapılacak şeyler...

1) Kayıt olma ekranında Türkiye'yi seçiniz
    2) Kayıt olduktan sonra ilk iş bir avatar yükleyerek exp kazanınız.
    3) Daha sonra Market ==> Job market ==> e girin ve Karsınıza çıkan işlerden en üstte kine APPLY diyiniz...
    4) İşe girdiniz sıra çalışmaya geldi. Work diyerek o günkü calısmanızı tamamlayınız. (0 gold olan booster senegini secerek calisin)
    5) Daha sonra askeri egitiminiz için MY land ==> Training grounds yaparak bu işlemide tamamlayınız.
    6) Market ==> Market Palace ==> Ekmek resmini seciniz ve ekmek alınız...

Daha fazla sorunuz icin oyunda bana danisabilirsiniz..:

http://www.erepublik.com/en/referrer/thedream4you

• Tekrar tekrar yazıcam ama lütfen oyuna kayıt olup bırakmayın en az 10 level'a kadar sabredin ondan sonra oyunu severseniz devam edin çok değil 4-5 gün içinde 10 level a ulaşırsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juba13Tv -- 12 Nisan 2011; 22:42:32 >
  • Aynen kardesim... Oyuna referansimla 25 civarinda oyuncu katildi.. sadece 10 tanesi 10. leveli gecti ve hepsi 20 oldular.. Yani 10. leveldan sonra aslinda oyun daha eglenceli bir hal aliyor. Gerekli olan tek sey sabir..
  • isralle savaşıyoruz da ben mi bilmiyorum? yalan söyleme burada. bulgaristan ve yunanistan ile savaştayız.
  • arkadaşın dediği gibi şu an Yunan ve Bulgar ile savaşıyoruz.
    Benim referans linkim budur:http://www.erepublik.com/en/referrer/Matematikci
    savaşa katılan arkadaşlara her türlü destek verilecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.