Şimdi Ara

eRepublik - Türkiyenin Size İhtiyacı Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.Oyunu eminim ki daha önceden duymuş kayıt olmuş ve 10 dakika sonra hiç bir şey anlamadığınız için bırakmışsınızdır tıpkı benim gibi.
    Ben 3.kez kayıt oldum ve yardım alabileceğim bir yer ile oyunda ki 2.günümü yaşıyorum ve 15 level oldum.
    Şans eseri bir parti mensubu bana mesaj attı ve kendi grubuna alarak oyunu anlattı neler yapmam gerektiğini anlattı.Onlar sayesinde bu güzel oyuna başladım ve sürdürmeye de kararlıyım.Chat kısmından sohbet ile oyun hakkında bilmediğim yönlerde yardımcı oluyor food gibi gereksinimlerde yardımcı oluyorlar.
    Oyuna başlama amacınız tabi ki eğlenmeniz ve sanal alemde Türkiye'mize yardım etmek olmalı.
    Oyunda savaş yapabiliyorsunuz ülkeleri işgal edebiliyorsunuz başbakan bile seçilebiliyor + ticaret yapabiliyorsunuz.Gerçek hayatta ne biliyorsanız bu oyunda sanalını yaşıyorsunuz.2 günlük oynayışımda bunları duydum.Oyuna önceden başlamış olan ve birşey anlamayan arkadaşlar kesinlikle tekrardan başlamalı ve yardım almak istiyorlarsa bana ulaşmalılar.

İster partimize katılırlar isterlerse oyunu çözdükten sonra istediği partiye girebilirler.
    Oyuna buradan üye olabilirsiniz ;
    http://www.erepublik.com/en/referrer/Casacristo

Yardım gerekirse yazmanız yeterlidir ben sizi parti kanalına yönlendirir orada merak ettiklerinizi giderebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLeXus93 -- 22 Ağustos 2011; 21:14:30 >

• Ben de oynuyorum fakat, bu oyunun bireysel olarak tadı çıkmıyor. Parti filan demişsin, oyundaki adım;

Em1nc4n

İstersen arkadaş olarak ekle oradan bi' konuşalım?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.