Beyler erepublik.com la tr erepuklik aynımı ? ona göre gelcemde
Beyler ben saten üyeyim ama çok zor para kazanıyoırum iş filan açamıyozmu Bu arada savaşa nasıl katılacam
quote:
Orjinalden alıntı: 4EveRULtrAsLaN
Ya arkadaşım , biri bana şunu anlatsın.
Siz Yunanistan ' ı yiyodunuz.
Ne olduysa bu saldırınız geri tepti.
Anladığım kadarıyla hile de var.
E bunu şikayet edin , yada ne bilim takmayın kafanıza buda bir oyun sonuçta..
Kardeş Sonuçta BU Bir Oyun Fakat Türkiyeyi Bir Oyun İçin Satacak Değiliz, Kardeş Kaçkere Davetiye İstemdim Yollamadınız Ama Lütfen
quote:
Orjinalden alıntı: PhortakaL_
quote:
Kardeş Sonuçta BU Bir Oyun Fakat Türkiyeyi Bir Oyun İçin Satacak Değiliz, Kardeş Kaçkere Davetiye İstemdim Yollamadınız Ama Lütfen
davetiye aranıyor vatanayozbeyli(at)gmail.com
Sonunda bende geldim Kuvayi-milliye ye herkezi bekleriz
Bu arada 5 davetiye var pm atanlara göndereceğim(ilk 5)
oyunu bi anlasam katılcamda hiçbişey anlamıyon ingilizce
quote:
Orjinalden alıntı: PhortakaL_
quote:
o oyunları oynamanız türkiyeye daha fazla yardım edecek dimi hadi onu boşver madem türkiyeyi bukadar seviyonuz mahkemelerin verdiği kararlara uymayıp niye youtubeyi açıyonuz
quote:
saldırıyı kazanıyorduk 1şehir kala yunanlar fakelerle ülkemize girdiler evt hileyle kazandılar admin onların fakelerini banlamıyor
Arkadaşlar yeniden bir saldırıya kalkışalım yunanlıları ülkeden atalım ya partylerin isminide hemen yunanlara uyarladılar.
qeliyorum rehber linki werin acilll..... arkadaşlar oyunu oynayan iletişime qeçsin nadir_can_cevik@hotmail.com selametle....
YAF olayi anlatamadim diyorimki adamlar yunanistanda nekadar insan varsa toplayip turkiyeye goc yaptilar sonrada yavas yavas meclise kiclarini soktilar sonra parti kurup patetes liboxu basbakanliga aday verdiler eee istanbul zaten yunanla dolu baska sehirlerde 100 fazla turk yoq butun oyu patatese verdiler ve patetes basbakan oldu
HAA BU ARADA SADECE 1 DAVETIYE KALDI YERIN AKSAM GELIP BAKICAM KIM SANSLI
HAA BU ARADA DARBE OLAYI YOQ EGER OLSAYDI WALLA YUNANLARIN HIC SANSI OLMAZDI
ya zaten saçma bi oyunu oynuyosunuz bi başbakan bile olsa ha diyince isim değiştiremezki hemde istanbulun bide böle bi taraflı oyunda
kafkashan patates kendi basina degistirmediki adam meclisi bile yunanla dolurmus turkler mecliste azinlikta kalinca patates kolaylika geciriyo butun degisikleri
NAN BI SAHIP CIKAMADIM SU ULKEYE BEA YAZIK OLSUN SIZLERE BENI UYARMADINIZ
kafkashan patates kendi basina degistirmediki adam meclisi bile yunanla dolurmus turkler mecliste azinlikta kalinca patates kolaylika geciriyo butun degisikleri
NAN BI SAHIP CIKAMADIM SU ULKEYE BEA YAZIK OLSUN SIZLERE BENI UYARMADINIZ
helal olsun adama ne diyeyim ben dıştan baktığımla söylüyorum madem admin bile taraflı onların fakeleri silmedi ozaman ne uğraşıyosunuzki